Sari la conținut

ania- 0730138339

Postări Recomandate

• Oras:Tennessee
Postat

Postat de Aniuta on 03 November 2014 - 08:24 PM

Vrei sa revii cu incredere?Sunt o doamna matura, 36 ani, cizelata cu mult bun simt, inalta, cu un corp proportionat de atleta. Astept sa ma suni pentru detaliile eventualei intalniri,anuntul este destinat pentru domni selectivi si manierati. Poze reale, vb rusa

post-2-0-40215600-1463556883_thumb.jpg

post-2-0-73237900-1463556883_thumb.jpg

post-2-0-05235200-1463556884_thumb.jpg

post-2-0-32817600-1463556884_thumb.jpg

post-2-0-64883200-1463556884_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Si recenzia unde e? De ce i-ai deschis topic direct la Testate?

Ca vad ca unele care au publicat, personal sau de catre altcineva, doar anuntul stau bine-mersi ore intregi la Testate iar alte fete cu doua recenzii stau si cate doua zile pe la Orientare-Consiliere ... :angry

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Am fost la Ania  la sfarsitul anului trecut .

Programare respectata . Nu mai lucreaza in locataia unde am vizitat-o , asa ca nu insist .

Ania m-a asteptat intr-o rochie eleganta . Este inalta si are o frumusete atipica ..

Am socializat cca 10 min la o tigara pe un fond sonor cu muzica ruseasaca , apoi dus si am ajuns in pat .

Nu face FK , dar te saruta pe corp , ON este de exceptie - umed , adanc , acccesorii .... :69 ...apoi NP LOT -se misca  bine , se lipeste , isi plimba sanii mari pe pieptul meu . am schimbat neinspirat in  :doggystyle cand era aproape de orgasm ...nu este pozitia ei preferata ...finalizare CIM 

dus , tigara , conversatie ..pat - eu in genunchi , ea intinsa , eu cu mana la pizda ei , ea cu gura unde trebuie   ....frecat clitoris , mangaiat , usor fingering  pana cand imi cere sa pun prez ca nu mai rezista ...

am trecut in clasicul misionar unde m-a aspirat tot ...o simteam cum se unduie , cum ma trage in ea , cum se incordeaza , cum traieste momentul ...manifestari orgasmice ...cand s-a linistit am trecut iar  in   :doggystyle unde am finalizat ...

NOTE

ANIA - 9 

GFE-9 datorita lipsei FK

IGIENA -10

ON-9+

NP-9+

DTD - mult peste o ora 

cadou -200 RON

DE RECOMANDAT - DA ! ESTE DEOSEBITA .

• Like 5
  • Minus 5
Postat

Si recenzia unde e? De ce i-ai deschis topic direct la Testate?

Ca vad ca unele care au publicat, personal sau de catre altcineva, doar anuntul stau bine-mersi ore intregi la Testate iar alte fete cu doua recenzii stau si cate doua zile pe la Orientare-Consiliere ... :angry

Este primul topic pe care-l deschid si nu m-am descurcat prea bine  :slap2 ...pentru mine este testata ! am scris a doua oara recenzia , pt ca prima varianta nu stiu pe unde s-a pierdut ...

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Este primul topic pe care-l deschid si nu m-am descurcat prea bine  :slap2 ...pentru mine este testata ! am scris a doua oara recenzia , pt ca prima varianta nu stiu pe unde s-a pierdut ...

Am inteles. Pe viitor sa stii: scrii recenzia in aceeasi postare imediat sub anunt sau sub poze. Bafta! :)

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Ania (Aniuta) e colega de forum cu noi si veche in domeniu.

Mai raspundea si la nr. de tel. 0735579785 https://nimfomane.com/forum/topic/5125-ania-sora-de-peste-prut-0735579785-0769244796-mircea-voda/page-2?hl=0735579785

Sa uneasca cineva capabil topic-urile.

la cautare nu a aparut decat profilul ! de mult timp vroiam sa-i fac o recenzie dar nu am gasit topicul . scuze !

Postat

@manivela15: n-ai de ce sa-ti ceri scuze, nu e vina ta ca sora noastra de peste Prut foloseste mai multe numere de telefon.

Sa-ti fie de bine!

De curiozitate, Ania este in poza asta? https://nimfomane.com/forum/topic/5125-ania-sora-de-peste-prut-0735579785-0769244796-mircea-voda/?p=730826

95% - probabil inainte de 30 de ani . acum are trasatrile mai accentuate si este tunsa scurt .

Postat

Sora, cum e viata? Ne ignora si o ignoram si noi? Mi se pare a fi o "placinta" gustoasa de mancat cu dansa!

Postat

Am zis sa scriu o recenzie completa pentru ca merita.

Este relativ usor de gasit la telefon, inca isi pastreaza accentul.

Locatia se afla in zona Timpuri Noi, o garsoniera curata.

Ania este o matura blonda, tunsa scurt cu un corp tonifiat, arata bine si la infatisare. Este o persoana deschisa, poti discuta cu ea. Am facut un dus si m-am intors in camera.

Sex oral protejat alegerea mea( se poate si fara), sex normal protejat in cateva pozitii finalizare in prezevativ. Intre numere am mai stat putin de vorba al doilea numar aproape identic cu primul. Rabdatoare pare sa traiasca momentul si are ceva contractii vaginale pe care le simti in anumite momente la normal.

8,50 la sex oral

9 sex normal

un 9 la infatisare

O experienta OK insa nu ceva care sa te faca sa revi.

• Like 3
  • Oras:Buzeldorf
  • Oras:Buzeldorf
Postat

Saptamana trecuta aveam chef de o MILF-eta adevarata, care sa arate beton si sa nu aiba "figuri de stil"- cam greu de gasit in momentul de fata pe piata din Bucuresti.

Astfel am dat de anuntul  Anei si am pus manunta pe telefon, excitat deja de pozele postate. Are locatia  intr-o garsoniera cocheta, curata, pe o strada adiacenta la Nerva Traian, in spatele camerei de comert .Ajuns la locul faptei deja aveam "fluturasi in stomac" si speram sa intanlesc ce am vazut in poze. Mare mi-a fost surpriza cand usa mi-a fost deschisa de o faptura blonda,  inalta de aprox. 180 cm pe a tocuri, aprox 35 de ani, cu niste tate super ptr varsta ei(aprox nr. 3-4), corp tonifiat, craci lungi si foarte proietenoasa. Clar pozele afisate fiind reale.  

Eu am ales un  de oral neprotejat,  foarte ok, cu gemete si suficient de adanc, reusind sa finalizez in gurita dupa aproximativ 15 min, gandindu-ma ca daca o iau din prima la o capra ma termina in 30 sec...:)

Dupa o revigorare la dus si  o discutie la un pahar de suc primt din partea iubitei mele ptr scurta perioada de 60 min am trecut la faza 2 unde fiind surprins total de initiativa doamnei care ajunsese la un moment data sa ma futa ea pe mine si nu invers. Clar am pierdut notiunea timpului si speram ca blonda sa ma calareasca pana la extenuare. Intr-un final am capitulat, tradat fiind de soldatul cel necredincios.

Dupa o asemenea experienta, cu siguranta voi reveni pentru a vedea cum evolueaza lucrurile si mai ales ptr a obtine un GFE maxim (clar imi doresc cateva saruturi fierbinti in timp ce zvacnesc in Ana) 

Ca si servicii,  MILF-eta ofera oral neprotejat cu finalizare, normal protejat, fara FK, fara anal, la pretul de 200 ron pentru o ora sau 150 finalizarea, maxim 30 min.

Note :

locatie-8

oral-9

normal-9

anal-nu

FK-nu

GFE-8

• Like 10
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Sa ne spuna si noua secretul tineretii. In 2011 avea tot 34 de ani.

• Like 5
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
  • Oras:DA
  • Oras:DA
Postat

Saptamana trecuta aveam chef de o MILF-eta adevarata, care sa arate beton si sa nu aiba "figuri de stil"- cam greu de gasit in momentul de fata pe piata din Bucuresti.

Astfel am dat de anuntul  Anei si am pus manunta pe telefon, excitat deja de pozele postate. Are locatia  intr-o garsoniera cocheta, curata, pe o strada adiacenta la Nerva Traian, in spatele camerei de comert .Ajuns la locul faptei deja aveam "fluturasi in stomac" si speram sa intanlesc ce am vazut in poze. Mare mi-a fost surpriza cand usa mi-a fost deschisa de o faptura blonda,  inalta de aprox. 180 cm pe a tocuri, aprox 35 de ani, cu niste tate super ptr varsta ei(aprox nr. 3-4), corp tonifiat, craci lungi si foarte proietenoasa. Clar pozele afisate fiind reale.  

Eu am ales un  de oral neprotejat,  foarte ok, cu gemete si suficient de adanc, reusind sa finalizez in gurita dupa aproximativ 15 min, gandindu-ma ca daca o iau din prima la o capra ma termina in 30 sec... :)

Dupa o revigorare la dus si  o discutie la un pahar de suc primt din partea iubitei mele ptr scurta perioada de 60 min am trecut la faza 2 unde fiind surprins total de initiativa doamnei care ajunsese la un moment data sa ma futa ea pe mine si nu invers. Clar am pierdut notiunea timpului si speram ca blonda sa ma calareasca pana la extenuare. Intr-un final am capitulat, tradat fiind de soldatul cel necredincios.

Dupa o asemenea experienta, cu siguranta voi reveni pentru a vedea cum evolueaza lucrurile si mai ales ptr a obtine un GFE maxim (clar imi doresc cateva saruturi fierbinti in timp ce zvacnesc in Ana) 

Ca si servicii,  MILF-eta ofera oral neprotejat cu finalizare, normal protejat, fara FK, fara anal, la pretul de 200 ron pentru o ora sau 150 finalizarea, maxim 30 min.

Note :

locatie-8

oral-9

normal-9

anal-nu

FK-nu

GFE-8

o am pe lista

• Like 19
  • Minus 17
Postat

Cu o pretentie de 200 mititei (nu se stie daca pe finalizare sau pe ora) si cu pozele total impersonale...nu cred ca se face coada la usa ei...

IATA POZELE: 

post-18980-0-19213100-1510139197_thumb.jpgpost-18980-0-52209300-1510139204_thumb.jpg

post-18980-0-31576800-1510139212_thumb.jpgpost-18980-0-27055600-1510139220_thumb.jpg

Pe mine nu ma atrage cu nimic....mai ales ca ii este rusine cu ce face si isi acopera fata!...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Este Ania de peste Prut.....

Mai are topic pe aici....

• Like 2
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...