misterpeace Reputație: 4 Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Ce-ți trebe mă muie de bulangiu ? Bulangiule nu dormi noaptea că scri pe situ homosexualilor mă pulă nefutută ? Futeaaș pe măta cu tăt neamu tău de păduchioși stai pe Nimfo la 3 noaptea păi stai dacă ești singur ca un cuc . Nu te bagă nici dracu în seamă mă pulă de-aia scri mă tu fugi mă găină și făți o labă futuți rasa ta și neamul tăi de Găuăzare borâtură du-te tăieți gâtu mă nespălatule scapă pământu de un bulangiu . Ai mâncat-o sau ai fututo pe măta moartă din congelator ? Pișamaș pe fața ta de curvă Link spre comentariu
misterpeace Reputație: 4 Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Sugeo frumos lătrătoare că râde tot situ de tine pișamaș pe capul tău mort pecadavrul tău să se cace câinii comunități futețiaaȘ tătă familia de sloboziți și Violați stai pe curu tău mă Maxi Taxi pulă în drum ai intrat cu tirul în vreun cap de pod căcamaș pe familia ta violată să vin să vă fut la Pata Rât futute în aripă de lătrău penal Link spre comentariu
gugumagu Reputație: 200 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iunie 4, 2016 Sugeo frumos lătrătoare că râde tot situ de tine pișamaș pe capul tău mort pecadavrul tău să se cace câinii comunități futețiaaȘ tătă familia de sloboziți și Violați stai pe curu tău mă Maxi Taxi pulă în drum ai intrat cu tirul în vreun cap de pod căcamaș pe familia ta violată să vin să vă fut la Pata Rât futute în aripă de lătrău penalIn sfarsit, cineva s-a sesizat in legatura cu limbajul obscen al acestui user. Si mai stau si altii la rand... Link spre comentariu
doctordefemei Reputație: -13 Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Serios mă? Da lătrătoarele de aci ce fac? Cadavrele astea ce tăt povestesc aiurea de tractoare și ciucuri cum îs ! Prostalăii sugători tăt vorbesc aiurea !? Tăți morții so trezit să povestească aci să facă de kkt topicul fetei. Mulți bulangii p-aci . Tractoriștilor gen Maxitaxi să mă luați de pulă că aveți de ce cadavrelor putrede bulangiule io zic S-o iei mai masiv la poponeț că trebe mă maxi-taxi vezi că so legalizat căsătoriile să fuți o nuntă cu un bulangiu tăt așa mare ca tine prostalăule ce o iei la kakat. Tăt o pulă de șobolan ești . Te pupă Johnny mancamiai mâtcanul muianule cu ciuperci pe pulă Link spre comentariu
doctordefemei Reputație: -13 Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Maximkakataxi ca so zic pă stil elegant să o iei frumos în guriță și să lingi dosu ăla fain că știu că-ți place și lu Misterpeace să io sugi bini di tăt de muiță ce ești Beșinosjle vezi că te așteaptă tractoarele să le conduci pe hotar și acolo te așteaptă o curvuliță blondă cu ciuperci și candida în troscoțica mă tu ai atâtea boli că nu mai știi ți-ai tratat hepatita curvo?Pe Ciucurel l-ai supt mă vezi că te așteaptă în X 6 măta îi disponibilă noaptea asta pulalăule 1 Link spre comentariu
marinpula Reputație: 10 Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Maxi taxi ești disponibil mă? să vi lângă aeroport la mine la hotel să mio suji ?Îți dau 50 lei să ai de mâncărică și tratament pentru hepatita c să-mi scri că vreau să ți văd cacaua pe pulă 1 Link spre comentariu
bubulinel Reputație: -33 Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Bulangiule maxikakattaxi Maximus ți-aș da si Io o muie da io îți ofer numa 30 lei ca 50 îi Pre mult . Poți veni muistule la mine la hotel Lucky star să te Coco la popo să ai ce mânca muiane și dacă înghiți îi și mai bine 1 Link spre comentariu
bubulinel Reputație: -33 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Muianule porcos mi-o plăcut să ți-o trag în ochiul cu cacao mai ales când ți-am văzut fața aia de maximal-taximetrist bulangiu maximal/taxi urâtule ce ești , ești mai umflat la față decât aia de lângă hotelu Ramada mai bătrânicios muiane ești bun de băgat în găleata cu apă . Curvă porcoasă să știi că data vitoare merem cu tractoru Ciucurului să ți-o tragă și ciucuru că să profitam de bulangiuuu Clujului în lipsă de alt cur cu rahat sudeuai urâtule muianule 1 Link spre comentariu
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2016 Partajează Postat Iunie 5, 2016 Intrebare adresata catre utilizatorii care-au binevoit sa comita ultimele postari: distinsilor domni, voi sunteti la promotie? Link spre comentariu
filler69 Reputație: 397 Postat Iunie 5, 2016 Oras:triunghiul bermudelor Oras:triunghiul bermudelor Partajează Postat Iunie 5, 2016 Intrebare adresata catre utilizatorii care-au binevoit sa comita ultimele postari: distinsilor domni, voi sunteti la promotie? Imi permit sa iti raspund eu la intrebare: Nu sunt la promotie... Daca esti foarte prost cand esti mic, ajungi mare si numa' te joci!!! Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iunie 6, 2016 tu pizda proasta vezi ca iti crapa palmele de la atata pupincurism. vai de pizda ta mutanto. pe cat esti de ciudata in realitate pe atat esti de proasta aici pe site:))))))))). pupi in cur la greu. te-ai transformat in sclava? trage-mi-as pula prin ma-ta ca mare vaca a fatat. ))))))) Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iunie 6, 2016 Maximkakataxi ca so zic pă stil elegant să o iei frumos în guriță și să lingi dosu ăla fain că știu că-ți place și lu Misterpeace să io sugi bini di tăt de muiță ce ești Beșinosjle vezi că te așteaptă tractoarele să le conduci pe hotar și acolo te așteaptă o curvuliță blondă cu ciuperci și candida în troscoțica mă tu ai atâtea boli că nu mai știi ți-ai tratat hepatita curvo?Pe Ciucurel l-ai supt mă vezi că te așteaptă în X 6 măta îi disponibilă noaptea asta pulalăule :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp Sa speram ca Maxi Taxi a murit si a scapat lumea de o lichea raioasa Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iunie 6, 2016 Muianule porcos mi-o plăcut să ți-o trag în ochiul cu cacao mai ales când ți-am văzut fața aia de maximal-taximetrist bulangiu maximal/taxi urâtule ce ești , ești mai umflat la față decât aia de lângă hotelu Ramada mai bătrânicios muiane ești bun de băgat în găleata cu apă . Curvă porcoasă să știi că data vitoare merem cu tractoru Ciucurului să ți-o tragă și ciucuru că să profitam de bulangiuuu Clujului în lipsă de alt cur cu rahat sudeuai urâtule muianule Link spre comentariu
johnnyidolulfemeilor Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Iunie 6, 2016 Yeh,yeh,yeh,yeh,yeh!!Gayule unde ești să ți-o dau la caca n dos muie de maximal/taximetrist o suji la ora asta? Noah sujel pă Michiduță să-l suji mă maximal taximetristule bulangiu pe măta ai fututo mă sau ai lăsat-o maxime ești hâd ca un cap de pulă muianule 😃 Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iunie 6, 2016 stai linistita boarfa de 2 lei:)))))) iti repet nu mor caii cand vor cainii. ma pis pe tine si pe armata ta de looseri:))))). nu vezi ca-i reteaza pisic ca Stefan Cel Mare pe turci:)))))). imi bag pula in ma-ta de jigodie ce esti. Stai linistita ca iti promit o vizita cand te astepti mai putin. aduna-ti si sclavii sa va fut la gramada in gura . 1 1 Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Iunie 6, 2016 pentru userii aia fictivi ma pis pe voi nesemnificativilor:)))))). (bubulinel, doctor de femei si alti useri inutili pe aici sugeti pula:))))))))). Link spre comentariu
johnnyidolulfemeilor Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Iunie 6, 2016 Sugeo muie cu două clase cât are trenu' ! Să vi să-ți dau o muie să ai bani de mâncărică gunoiule putrezit la groapa de gunoaie . Să ți trag familia în pulă Link spre comentariu
johnnyidolulfemeilor Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2016 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Iunie 6, 2016 Pișăte în gura lu măta semnificativule muma că p-aci ești un zero pulă ești P pulă ce fuți gay ii cu rahat la cur un curvar ești bulangiu ce ești fitit de gay pe bani muie penală să ți iau familia și gay ii tăi în coasă muie te fac pastă de mici mă bulangiule sa mi-o suji Link spre comentariu
charny Reputație: -386 Postat Iunie 7, 2016 Oras:No man's land Oras:No man's land Partajează Postat Iunie 7, 2016 ) plm se vede ca nu am intrat de mult pe site.Pierd lucruri esentiale )Oare cine plm are rabdare sa isi faca conturi false )Delir total ......... Link spre comentariu
cristineze Reputație: 461 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Daca tot nu modereaza nimeni formului, nu exista posibilitatea sa blochez postarile anumitor utilizatori? (postez aici pentru ca oricum a fost facut prastie topicul fetei. Desi, pare interesanta fata.) 2 Link spre comentariu
george cristian Reputație: 136 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Am incercat sa blochez si eu cei 3-4 retardati, dar nu se poate.pisicutz vrea cu orice pret trafic, nu mai conteaza calitatea, de aceea a disparut si posibilitatea blocarii (un lucru normal pe orice forum care se respecta). Link spre comentariu
doctordefemei Reputație: -13 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Georgică -muitză ce zici mă să moderezi tu topicu și să vi să ne lingi în cur pe ăia care scriem aci?Îți place mă rimming ul da? Și vreau și Io so fuck fuck pe Mămicuța ta în tăte găurile abia aștept să mi-o suji și tu muie ce ești Link spre comentariu
zyxxyz Reputație: 289 Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 salutari oameni buni ! a mai vizitat-o cineva pe fata asta ? Link spre comentariu
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Iulie 12, 2016 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Iulie 12, 2016 Fost si eu la Dra. Datele prezentate mai sus sunt reale, cu precizarea k pozele sunt putin prelucrate.Dra draguta, atenta din momentul din care raspunde la tel , pana pleci din casa. Se vede k a lucrat mult in strainatate. Nu te grabeste, se implica, mai putin FK. Cei dotati puteti avea o mica problema, k e cam stramta, asadar rabdare..ON bun 8, Np -7; gfe 8. Finalizare corporala.Apartament curat, gel, prosop curat. Ok. Respect pentru client.Achitat 200.De recomandat da. Baftauna bucata finalizare la 200 de lei colegu ? 1 Link spre comentariu
metastic Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Da, ajuns la ea saptamana trecuta. Pentru prima data. Pentru 1h la 300lei.Nu am prea avut timp pentru o recenzie sanatoasa, fiind la inceput de drum, dar subscriu intru totul cele declarate de @addicted69Am dorit un replay saptamana asta, dar telefonul e tot inchis, se pare ca a venit pentru o perioada "prietenul care e plecat mai mult pe-afara".Musai recenzie completa? Ar fi cititori? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum