Sari la conținut

Ce te face fericit?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum, oral sau normal? =))

PS: te simt indragostita!!! =))

Ete pula...eu indragostita?!
Vizitator
Postat

Ceai fey?

Lipsa tigle!
  • Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Pentru mine fericirea echivaleaza cu orgasmul oferit de liniste . Ca atare, fericirea spre care tanjesc e vesnic stirba atunci cand imi zambeste. Imi pun insa speranta ca dantura de lapte :) ramasa e una sanatoasa.

De ce plm se increuneaza limba asta romana prin fel si fel de neologisme,de cuvinte cu 12 sensuri diferite dar acelasi sens :)...la fel ca separarea natiilor,prostii cu prostii,inteligentii cu inteligentii(cultii :) )...alb,negru,brown,and so on. :)

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Ete pula...eu indragostita?!

Pese-ul nu era pt tine =)) era pt Moarte. =))

• Minus 2
  • Oras:amanta
Postat

Sunt fericit atunci cand sunt linistit,iar aceasta liniste o pot gasi atunci cand sunt singur,doar eu si cu mine si bineinteles prietenii mei rotweilleri si cei doi cai la care țin

mai mult decat orice pe lumea asta,atunci cand pe inserat ies sa călătoresc însoțit de cei doi câini,sa umblu prin iarbă desculț sa ascult linistea serii,sa stau noaptea pe prispa casei sa aud greierii cum cânta,in aceste momente simt cum se opreste timpul,linistea ma face fericit,si singurătatea in anumite momente

• Minus 1
Postat

Te-a-nșelat cordaciu'?

A "ramas grea" si nu s-a hotarat cine-i tacsu =))

• Like 1
  • Minus 2
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Aerul..

... apa și fraieru (le).  :)

Vizitator
Postat

Ce ma face fericit? Coryna !!!

Asa zic toti....pana ajung sa isi doreasca sa scape de mine! =))

• Like 2
Vizitator
Postat

Coryna e leacul tuturor suferintelor!!!

Cu siguranta nu !

Vizitator
Postat

Asa zic toti....pana ajung sa isi doreasca sa scape de mine! =))

aici iti dau dreptate :))

Vizitator
Postat

aici iti dau dreptate :))

:(

Vizitator
Postat

:(

ciufuto :))) :laugh2

• Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

ma simt fericita cand eu si tati bobo suntem draguti unul cu celalalt :heart: si nu suntem tigani 

Vizitator Beraru
Postat

De ce plm se increuneaza limba asta romana prin fel si fel de neologisme,de cuvinte cu 12 sensuri diferite dar acelasi sens :)...la fel ca separarea natiilor,prostii cu prostii,inteligentii cu inteligentii(cultii :) )...alb,negru,brown,and so on. :)

Ma acuzi de snobism lingvistic? :)

Asa ma stii tu pe mine?! Pai hai sa vedem daca e cazul.

Din editarea pe care ai facut-o postarii mele se vede ca ai inteles fix o pula din ceea ce am exprimat.

Eu spun "climaxul acalmiei", tu spui "orgasmul oferit de liniste".

Eu ma refer la acalmie fiind ca un rastimp de liniste in cadrul unei perioade framantate. Folosind un singur cuvant spun ca vad viata, in ansamblul ei, ca pe o lupta permanenta, iar momentele de liniste sunt rare; predomina framantarea. Cand n-are cancer fratele, intra varul cu masina in pom. Cand nu intra varul cu masina in pom, esti dat afara de la munca. Cand nu esti dat afara de la munca, iti face copilul meningita etc.. Ei, exista momente, rare, in care nu se intampla nimic din cele exemplificate. De aia e "acalmie" si nu doar "liniste".

Tu, alergic la snobism (ca si mine), dar limitat in intelegere, spui sec: "liniste".

Eu spun "climax", gandindu-ma la un punct culminant, la un maxim, tu inlocuiesti cu un halucinant "orgasm" (Sandra Brown o fi de vina). Acalmia despre care vorbeam nu-mi stoarce nici macar furunculul de la cur, daramite sa-mi provoace orgasm, cum spui tu.

"Climaxul acalmiei" e minimul de cuvinte care mi-a permis sa sintetizez mai multe idei. ...Din care n-ai inteles nici una.

Trecem mai departe, la partea cu dentitia :D. Desi nu reiese foarte clar din editarea ta, permite-mi sa am prejudecati si sa cred ca, iarasi, nu ai inteles mare lucru. Nu de alta, dar fraza asta este in stransa legatura cu prima parte (aia cu climaxul si acalmia), din care ti-am demonstrat deja ca nu ai inteles mare lucru.

Am spus deja ca vad viata ca pe o lupta permanenta. Ei, nu toate "bataliile" sunt castigate. Iar parte dintre "bataliile" pierdute pot fi chiar tragedii, chiar daca viata merge inainte. Cand am spus ca fericirea este stirba atunci cand imi zambeste, ma refeream la faptul ca aceasta nu mai are cum sa fie una completa, ca in vreama copilariei. Dintii lipsa reprezinta evenimentele tragice, de pe parcursul vietii, asupra carora nu se mai poate face nimic - "vesnic stirba (nu folosesc neologismul "ireversibil", ca sa nu te mai superi :)). Spre exemplu, fiecare dinte lipsa poate fi vazut ca reprezentand disparitia unei persoane dragi.

Acum sper ca ai inteles ce am vrut sa spun si faptul ca editarea ta n-are nicio treaba cu postarea mea initiala.

Eu nu am mereu timpul si cheful necesar sa scriu sute de randuri, ca sa ma inteleaga toata lumea. Permite-mi, pe viitor, sa fiu mai sarac in cuvinte :).

• Like 2
Postat

ii fac recenzie cand e sa fie si nu glumesc :))))) acolo la subf de recenzii ale fetelor. isi da juma de forum drumu  citand la nivelul meu de imaginatie si creativitate daca fac eu o recenzie regulamentara  :laugh2  :laugh2

Postat

ii fac recenzie cand e sa fie si nu glumesc :))))) acolo la subf de recenzii ale fetelor. isi da juma de forum drumu citand la nivelul meu de imaginatie si creativitate daca fac eu o recenzie regulamentara :laugh2 :laugh2[/quote

Asteptam recenzia :)))

• Like 1
  • Minus 1

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Am spus deja ca vad viata ca pe o lupta permanenta. Ei, nu toate "bataliile" sunt castigate. Iar parte dintre "bataliile" pierdute pot fi chiar tragedii, chiar daca viata merge inainte. Cand am spus ca fericirea este stirba atunci cand imi zambeste, ma refeream la faptul ca aceasta nu mai are cum sa fie una completa, ca in vreama copilariei. Dintii lipsa reprezinta evenimentele tragice, de pe parcursul vietii, asupra carora nu se mai poate face nimic - "vesnic stirba (nu folosesc neologismul "ireversibil", ca sa nu te mai superi :)).

Tu stii ca nu exista lupta pierduta caci in orice situatie te-ai afla exista loc de speranta. Si nu ma refer la acea forma de gandire in sens confesional-crestin ci la autoeducare. Te vezi slab, vei avea probabil cel mai puternic imbold sa devii puternic. Te consideri urat, da e mai greu sa-ti revii din starea de apatie )))). =)) Cum dracu sa accepti starea de a fi urat? De ce esti tu asa!? De ce altii sunt frumosi!? Venitul personal ti-l mai poti ajusta (iti mai iei un job in plus, doua job-uri, dai la unul in cap si-l jefuiesti de bani, sau ca politician furi din bunul public, s.a.) dar starea faptului de a te considera nesatisfacut, neamplinit nu poti sa o corectezi atat de usor. Ce este fericirea pamanteasca!??? O loterie desigur. :slap2 :laugh2

In final te reincarnezi din nou si continui lupta la naiba. :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.