brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Gustere si eu ti-am pus mai multe intrebari dintre care 2 chiar estentiale si te-ai eschivat frumusel In alta ordine de idei ti se pare ca ai mai multe drepturi decat Brett sau invers ? Fiecare are dreptul la o opinie proprie oriunde . Ai inteles? spuneai ca e pizda.n-avea clienti de aia era cu fundu-n sus 1
nu mai spune Reputație: -586 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Ianuarie 29, 2017 Gustere si eu ti-am pus mai multe intrebari dintre care 2 chiar estentiale si te-ai eschivat frumusel In alta ordine de idei ti se pare ca ai mai multe drepturi decat Brett sau invers ? Fiecare are dreptul la o opinie proprie oriunde . Ai inteles? Tu esti cel mai imbecil user din istoria forumului! Sa nu uiti asta niciodata. Prin urmare, orice intrebari de la tine (pe care le-ai pus sau doar iti imaginezi ca le-ai pus) merg direct in junk folder. spuneai ca e pizda.n-avea clienti de aia era cu fundu-n sus Lache, vad ti-ai recapatat glasul. Astept raspunsul la pm.
frk123 ex gelu123 Reputație: 7 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:bucuresti city Oras:bucuresti city Postat Ianuarie 30, 2017 Salutare, Am contactat-o pe d-soara, foarte amabila mi-a zis 200 finalizarea si 300 ora dupa care mi-a inchis telefonul.Asta da comportament de TOP.Toate bune! 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 30, 2017 Tu esti cel mai imbecil user din istoria forumului! Sa nu uiti asta niciodata. Prin urmare, orice intrebari de la tine (pe care le-ai pus sau doar iti imaginezi ca le-ai pus) merg direct in junk folder. Nu te intrec .... stai cuminteHai mars si contabilizeaza faptele tuturor , cum ai facut-o si pe topicul celalalt , ca tare esti oligofren PS: vezi sa nu incepi sa chitai din nou cand te luam la stanga pe ici pe colo 20 8
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 30, 2017 Nu te intrec .... stai cuminteHai mars si contabilizeaza faptele tuturor , cum ai facut-o si pe topicul celalalt , ca tare esti oligofren PS: vezi sa nu incepi sa chitai din nou cand te luam la stanga pe ici pe colo Las-o, e la menopauză!
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Salutare, Am contactat-o pe d-soara, foarte amabila mi-a zis 200 finalizarea si 300 ora dupa care mi-a inchis telefonul.Asta da comportament de TOP.Toate bune! Gelu noi am vb și pe PM și ți-am vorbit "scris" destul de frumos,am și colegă ,și când am programare de exemplu,ea răspunde la telefon! Îmi cer scuze daca ceva te-a deranjat,dar de vorbit la telefon vorbesc foarte ok și nu grăbesc pe nimeni! 3
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Disponibilă pentru programări până târziu la noapte O săptămână cât mai Liniștită Tuturor 1
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 30, 2017 E flegmatică rau la telefon si intradevar pare grabită,asta e si motivul ptr care nu am vizitat o pana acum,nu ca as avea de gand sa o fac 1 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 E flegmatică rau la telefon si intradevar pare grabită,asta e si motivul ptr care nu am vizitat o pana acum,nu ca as avea de gand sa o fac Ray te-am deranjat cu ceva? Îți place să ataci așa de dimineața? Lumea sună și se CONVINGE cum vorbesc stai liniștit Zi bună! 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Nu e zi fara ceartă pe aici fraților...! Nici măcar una:))) Decât să vă certați sa atacați , mai bine mergeți și futeti ceva și mai lăsați atata răutate! Zi cu spor ! 2
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 30, 2017 Nu te am atacat,spun doar cum te ai comportat cand te am sunat si am vb cu tine.Ar trebui sa fi mai receptiva,nu sa faci pe victima.
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Ianuarie 30, 2017 Nu e zi fara ceartă pe aici fraților...! Nici măcar una:))) Decât să vă certați sa atacați , mai bine mergeți și futeti ceva și mai lăsați atata răutate! Zi cu spor !Fututul e pe bani , draga . Cearta e pe moca :laugh2 Deci exista oarece diferente majore . Trebuie sa te obisnuiesti , ca altfel ajunge sa te bantuie 21 8
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Fututul e pe bani , draga . Cearta e pe moca :laugh2 Deci exista oarece diferente majore . Trebuie sa te obisnuiesti , ca altfel ajunge sa te bantuie Ideea ESTE că nu îmi place să mă cert! Așa că mai bine ignor... Asta trebuia să fac demult,dar nici acum nu ESTE târziu 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Gelu noi am vb și pe PM și ți-am vorbit "scris" destul de frumos,am și colegă ,și când am programare de exemplu,ea răspunde la telefon! Îmi cer scuze daca ceva te-a deranjat,dar de vorbit la telefon vorbesc foarte ok și nu grăbesc pe nimeni! uite asa iti pierzi "stima si consideratia" , ca sa nu mai zic de clientii care se respecta
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 uite asa iti pierzi "stima si consideratia" , ca sa nu mai zic de clientii care se respecta Adică? E ceva rău că am colegă? E ceva rău că atunci când am o programare de exemplu să răspundă la telefon? Ok,in cazul ăsta...Voi răspunde numai Eu!!! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Adică? E ceva rău că am colegă? E ceva rău că atunci când am o programare de exemplu să răspundă la telefon? Ok,in cazul ăsta...Voi răspunde numai Eu!!! o decizie inteleapta si de bun simt. 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 o decizie inteleapta si de bun simt. Servici ușor justițiare 1
frk123 ex gelu123 Reputație: 7 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:bucuresti city Oras:bucuresti city Postat Ianuarie 30, 2017 Gelu noi am vb și pe PM și ți-am vorbit "scris" destul de frumos,am și colegă ,și când am programare de exemplu,ea răspunde la telefon! Îmi cer scuze daca ceva te-a deranjat,dar de vorbit la telefon vorbesc foarte ok și nu grăbesc pe nimeni!ok. invat-o sa vorbeasca sau schimba secretara ca tu ai de pierdut nu eu 1 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 ok. invat-o sa vorbeasca sau schimba secretara ca tu ai de pierdut nu eu Înainte de toate mi-am cerut scuze,in al 2-lea rand nu sunt vreo vedetă ca sa am secretara,am o singura colegă si atât! Luând în vedere aceste considerente ,voi răspunde eu personal! Și ca să eviți anumite neplăceri , folosește cu încredere P.m -ul pentru că ai acest drept,sau revino cu un telefon sau nu, decizia este a ta și o respect! Zi frumoasă! 1
sex_vl Reputație: 444 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Ianuarie 30, 2017 Buna.Intentionez sa iti fac o vizita.Am cateva zile treaba prin Bucuresti.Doresc sa stiu un program si sa imi comunici un nr de telefon.Totodata doresc sa imi spui daca maine ai ceva timp liber.Multumesc
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 30, 2017 Salutare, Am contactat-o pe d-soara, foarte amabila mi-a zis 200 finalizarea si 300 ora dupa care mi-a inchis telefonul.Asta da comportament de TOP.Toate bune!Scurt şi la obiect Şi alea din cuiburile de fast fuck au mai multă dulceață în grai 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 30, 2017 Înainte de toate mi-am cerut scuze,in al 2-lea rand nu sunt vreo vedetă ca sa am secretara,am o singura colegă si atât! Luând în vedere aceste considerente ,voi răspunde eu personal! Și ca să eviți anumite neplăceri , folosește cu încredere P.m -ul pentru că ai acest drept,sau revino cu un telefon sau nu, decizia este a ta și o respect! Zi frumoasă!Sa înțelegem că secretara/colega a fost centralistă în tinerețe ? 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Buna.Intentionez sa iti fac o vizita.Am cateva zile treaba prin Bucuresti.Doresc sa stiu un program si sa imi comunici un nr de telefon.Totodata doresc sa imi spui daca maine ai ceva timp liber.Multumesc Bună să îți fie inima Încep după ora 12:00 și stau cam până la miezul nopții ! 0722742326! Mulțumesc și eu! 1
sex_vl Reputație: 444 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Ianuarie 30, 2017 Bună să îți fie inima Încep după ora 12:00 și stau cam până la miezul nopții ! 0722742326! Mulțumesc și eu!Super.O sa ne vedem dupa ora 10-11,...poate chiar 12 noaptea ca atunci termin eu treburile.Deplasari faci?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2017 Postat Ianuarie 30, 2017 Super.O sa ne vedem dupa ora 10-11,...poate chiar 12 noaptea ca atunci termin eu treburile.Deplasari faci? Ideea ESTE să suni în timp util și să stabilim o eventuala programare la a mea locație (doar) dacă nu răspund,te-aș ruga sa revii asupra apelului ulterior,dat fiind faptul că s-ar putea sa fiu ocupată cu altă programare! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum