Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Vai de plm... delia vezi ca asta se indragosteste de tine dupa prima intalnire!

Nea picoane, un mare curvar a zis candva o vorba mare:

Futeti-o ca asa-i trebuie!

Oare unde o fi acel mare curvar, unde se ascunde? :cry2

Cum ar fii sa vina si liviu si picon in acelasi timp? Trec de suta de ani impreuna, sigur =))

Si daca tot ziceti ca e wall de facebook aici:

Adică, tu crezi că-mi scapă? E prima pe listă. :blushing2  Nu zgândări bătrânul leu!  :laugh2  ... a propos de suta aia de ani...

• Like 8
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Am mai apucat să mă rup de programul meu infernal și să fac două ieșiri în decor.

Una din ele a fost la Delia.

Ajunsul la ea a fost oarecum cu peripeții, are programul foarte încărcat, se mai încalecă programările... dar am ajuns totuși. La Zepter, unul din centrele nervoase ale pieței de plăceri din capitală.

Locația este foarte suficientă pentru destinația ei, baia e ok, iar camera are un pat preluat de pe la salon de masaj ceva, cu un material ușor de curățat dar oricum acoperit de un cearceaf curat.

Delia e sociabilă, poți iniția cu ea o discuție foarte plăcută înainte de începerea „programului”, cât despre aspect, îmi făcusem despre ea din poze o imagine că ar fi umpic mai subțirică decât e în realitate. Dar Delia e bine, construcție ok. Sânii sunt ok, mi-au plăcut sfârcurile micuțe, așa cum zice ea „nu sunt excitabile, e doar de la ventilator”...

Oricum venisem chitit pe chestia cu limba/oral/chestii bucale. Iar Delia a livrat. Ce să spun, poate. Deci la partea tehnică ete desăvârșită. Limba e „as advertised” și poate lua orice dimensiune/adâncime cu ușurință. Acceptă repoziționarea după placul clientului. 

Pentru ON e de dat nota 10.

Prestația este profesională, ceea ce a fost și bine și rău, în sensul că dacă tânjești și după ceva mai tandru/GFE, nu mai are loc, ce face ea cam ocupă tot timpul, vorba lui Mircea Badea.

Clar este de trecut pe la ea, măcar o dată.

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator deliaro
Reputație: 0

Am mai apucat să mă rup de programul meu infernal și să fac două ieșiri în decor.

Una din ele a fost la Delia.

Ajunsul la ea a fost oarecum cu peripeții, are programul foarte încărcat, se mai încalecă programările... dar am ajuns totuși. La Zepter, unul din centrele nervoase ale pieței de plăceri din capitală.

Locația este foarte suficientă pentru destinația ei, baia e ok, iar camera are un pat preluat de pe la salon de masaj ceva, cu un material ușor de curățat dar oricum acoperit de un cearceaf curat.

Delia e sociabilă, poți iniția cu ea o discuție foarte plăcută înainte de începerea „programului”, cât despre aspect, îmi făcusem despre ea din poze o imagine că ar fi umpic mai subțirică decât e în realitate. Dar Delia e bine, construcție ok. Sânii sunt ok, mi-au plăcut sfârcurile micuțe, așa cum zice ea „nu sunt excitabile, e doar de la ventilator”...

Oricum venisem chitit pe chestia cu limba/oral/chestii bucale. Iar Delia a livrat. Ce să spun, poate. Deci la partea tehnică ete desăvârșită. Limba e „as advertised” și poate lua orice dimensiune/adâncime cu ușurință. Acceptă repoziționarea după placul clientului. 

Pentru ON e de dat nota 10.

Prestația este profesională, ceea ce a fost și bine și rău, în sensul că dacă tânjești și după ceva mai tandru/GFE, nu mai are loc, ce face ea cam ocupă tot timpul, vorba lui Mircea Badea.

Clar este de trecut pe la ea, măcar o dată.

mulțumesc pentru susținere.. chiar aveam nevoie.. într-o zi nebună ca azi...
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Tocmai ce am coborat de la donsoara. Nu o voi lungi cu prea multe detalii pentru ca am fost strict pt oral.

Note:

Locatie - zepter, apartament de futai - 7

Oral - 10. Schimbari de pozitii, scuipat, anilingus, lins pe oua. Nu a ramas nimic nelins. Te indeamna sa o futi in gura, pentru mine a fost de vis. M.am tinut cat am putut de mult ca sa savurez momentul.

Normal: n/a

Gfe: e comunicativa, e deschisa si se implica misto la oral. Palmele peste cur cand o futeam in gura a cireasa de pe tort:))).

Finalizarea 200 ron.

Recomand pentru oral. Se vede ca ii face placere.

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

* Fost

Tocmai ce am coborat de la donsoara. Nu o voi lungi cu prea multe detalii pentru ca am fost strict pt oral.
Note:
Locatie - zepter, apartament de futai - 7
Oral - 10. Schimbari de pozitii, scuipat, anilingus, lins pe oua. Nu a ramas nimic nelins. Te indeamna sa o futi in gura, pentru mine a fost de vis. M.am tinut cat am putut de mult ca sa savurez momentul.
Normal: n/a
Gfe: e comunicativa, e deschisa si se implica misto la oral. Palmele peste cur cand o futeam in gura a cireasa de pe tort:))).
Finalizarea 200 ron.

Recomand pentru oral. Se vede ca ii face placere.

* a fost (scuzati greseala :D )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...