Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

Vizitator deliaro
Reputație: 0

Ce face un IQ mic mic mic...un monolog si mai mic. :)

Hunny bunny IQ-ul fie el mare sau mic ESTE irelevant in acest context al tău subliminal! CONTEAZĂ cum o sug,asta contează,și cum mă port ;)
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator deliaro

te-ai dat pe brazda

Brett... Nelipsitul Brett  :pope m-am dat demult pe brazdă , citește și tu recenziile sau fă și tu una cuiva măcar:))) Întotdeauna este loc  de mai bine ,asta Este valabil pentru oricine  :hihat

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Univers
  • Oras:Univers

Hunny bunny IQ-ul fie el mare sau mic ESTE irelevant in acest context al tău subliminal! CONTEAZĂ cum o sug,asta contează,și cum mă port ;)

Pfff...ce mentalitate ai! Rusinica! De parca CONTEAZA cum o sugi si esti primarul Bucurestiului! :) Esti doar un servetel pe care-l foloseste toata lumea sa "stranute". Ce sa ii faci...unde nu e...nici D-zeu nu cere... :) IQ-ul ma refer...:)

Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Pfff...ce mentalitate ai! Rusinica! De parca CONTEAZA cum o sugi si esti primarul Bucurestiului! :) Esti doar un servetel pe care-l foloseste toata lumea sa "stranute". Ce sa ii faci...unde nu e...nici D-zeu nu cere... :) IQ-ul ma refer...:)

Nu Crezi că ești cam nesimțit? Te-am caracterizat eu in vreun fel? Ai fost la mine ? Știi cum mă port? Știi cum vorbesc? Du-te nenea și lasă-ma cu d-astea, Sincer!
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Citat din Delia "Ce fac eu cu LIMBA nu face nici zorro cu sabia":  pai vrei sa ne tai pulile? eu aveam de gand sa mai revin pe la tine

ESTE o metafora,o figură de stil :slap2

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Bună dimineața tuturor :* Disponibilă după ora 12:00 până târziu în noapte :) (program pentru toată săptămâna) Kiss :* Recenzii recente: paginile 105,116,125,126,128,129,130!

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...