Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

Vizitator menache
Reputație: 0

La pomul laudat sa nu te duci cu sacul. Nota mea generala 4. Mai mult nu am de zis.

Da spune ne si noua boss de ce ai ajuns la nota asta???poate cum ti a făcut tie noua ne place!!!detaliaza un pic

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Viezure îți mulțumesc mult pentru toată atenția care mi-o acorzi..no comment !

Nu-ti acord nicio atentie speciala. Nu am de ce. Te-am vizitat si nu e cazul. Pentru asta ai grupul tau de suport care sa te laude si sa iti tina zilnic topicul sus pe pagina.  :D  Doar am cerut celui ce a postat mai sus sa-si argumenteze afirmatia.

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii

Nu-ti acord nicio atentie speciala. Nu am de ce. Te-am vizitat si nu e cazul. Pentru asta ai grupul tau de suport care sa te laude si sa iti tina zilnic topicul sus pe pagina. Doar am cerut celui ce a postat mai sus sa-si argumenteze afirmatia.

Ea avea impresia că eşti unii dintre susținători ei ;) , se ăştepta să te iei de colegul care ia dat nota 4 ;)

• Like 1
Link spre comentariu

Ea avea impresia că eşti unii dintre susținători ei ;) , se ăştepta să te iei de colegul care ia dat nota 4 ;)

Nu e cazul sa ma considere sustinator. De altfel are suficienti, daca stai sa-i urmaresti topicul. Stie clar cat o apreciez eu. Din recenzia pe care i-am facut-o. Doar a fost ironica.

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Viezure..Am o intuiție foarte bună..de când te-am văzut am știut cum si ce ;) dacă cineva scrie ceva de bine nu schițezi nimic..Dar când e ceva de rău ești primul care comentează! Ai fost la mine nu ți-a plăcut? Treci peste! Nu toți gândesc ca tine,lumea e împărțită,stiu să mă fac apreciată,sunt destui cei ce îmi apreciază munca! Da este o muncă,numai de mine știută,si ce presupune! O zi bună!

• Like 2
Link spre comentariu

Viezure..Am o intuiție foarte bună..de când te-am văzut am știut cum si ce ;) dacă cineva scrie ceva de bine nu schițezi nimic..Dar când e ceva de rău ești primul care comentează! Ai fost la mine nu ți-a plăcut? Treci peste! Nu toți gândesc ca tine,lumea e împărțită,stiu să mă fac apreciată,sunt destui cei ce îmi apreciază munca! Da este o muncă,numai de mine știută,si ce presupune! O zi bună!

Comentez cand consider ca e cazul. Si unde e cazul. Din cate se pare, nu sunt singurul care nu te apreciaza. Deci esti cam controversata.

Intentia mea era ca dupa ce ti-am facut recenzia, sa nu mai postez nimic pe topicul tau. Vreo luna chiar asa am facut. Pana cand am vazut ca ai prins tupeu. Si ai inceput sa fii impertinenta, nesimtita chiar, cu cei care nu-ti lasau recenzii favorabile. Si am intervenit. Dupa care te-am ignorat un alt timp. Pentru ca nu prezinti vreun interes special pentru mine.

De asemeni, azi pe topicul tau, nu am facut altceva ce nu as fi facut pe topicul altei fete daca as fi vazut o postare de genul ala.

• Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Tu vb serios? Prin natura educației mele,a firii mele ,nu mi-am permis niciodată să jignesc pe nimeni! Îmi respect clienții,si pun suflet si la suflet orice!În schimb ai fost foarte acid cu mine când ai văzut că EXISTĂ lume care mă apreciază!Deci despre ce vb?Îți place intriga,râca,nu pe topicul meu,ok?Un sfat..nu uita din când în cand să fii OM!

• Like 2
Link spre comentariu

Tu vb serios? Prin natura educației mele,a firii mele ,nu mi-am permis niciodată să jignesc pe nimeni! Îmi respect clienții,si pun suflet si la suflet orice!În schimb ai fost foarte acid cu mine când ai văzut că EXISTĂ lume care mă apreciază!Deci despre ce vb?Îți place intriga,râca,nu pe topicul meu,ok?Un sfat..nu uita din când în cand să fii OM!

E clar ca nu avem in vedere aceleasi criterii cand ne referim la educatie si buna crestere.  :D  Nu are sens sa dezvoltam prea mult subiectul pe acest topic. Am vazut ca exista si clienti care te apreciaza, dar si clienti care nu o fac. Iar daca vrei sa nu mai intru pe topicul tau, raspunde-le civilizat celor din urma. Nu sarcastic, si nici impertinent. Sau mai bine nu le raspunde deloc. Citeste ce scriu, ia aminte si incearca pe viitor sa corectezi aspectele care ti se reproseaza. Dar pana la urma tu faci ce vrei. Decizia iti apartine.

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

vreau sa iti dau limbi in pizda

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...