Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Pai da acum silenzio stampa dupa ce-ai facut tambalau :)))

Oricum ar trebui rescris bancul ala cu culmea nesimtirii.Culmea nesimtirii e atunci cand ii spui unei persoane suferinde de o forma de cancer ca apreciezi ca empatizeaza cu dezinteresul tau de a nu-i mai vedea threadul desi tu nu dai 2 bani pe suferinta ei.Asta e culmea nesimtirii.Mai bine te abtineai...

Fără virgulă, AGRAMATULE!

Sugi pula fară virgulă!
Vizitator deliaro
Reputație: 0
Postat

evident ca la 156 de pagini in care recenziile colegilor au acoperit cam tot ce trebuia spus, nu poti sa vii decat cu impresii de culoare.

asa o sa incerc sa amanuntesc experienta mea interesanta cu deliaro.

de cand am intrat la ea, n-am fost aproape deloc atent la locatie, ci doar pe ea, pe delia. trebuie spus, este o fata, dulce-amara (nu e numai veselie si ciripeala, cum e aici, ci o persoana pe care inclusiv criticile ofensive & atacurile lasa urme), banuiesc ca usor mai tanara decat varsta declarata…e adevarat ca atitudinea rastit-baieteasca, machiajul goth si tunsoarea ceva mai uschita te fac sa crezi (si aici, dar si la primul contact in realitate) ca o sa ai de-a face cu tipa de la nightwish. nu e cazul, delia este o fata isteata si politicoasa, foarte atenta la ce doreste clientul.

venisem din curiozitate, stimulat si de ce scrie si ce canta pe aici, dar in primul rand pentru oralul ei care, prin insistenta, imaginatie si pofta sexuala iese din comun.

trecand nerabdatoare peste preludiul in care am incercat niste roluri, a trecut efectiv la o muie cu clabuci  :) asta este termenul exact pentru deposedarea de pula pe ti-o face delia. intrata pe mana ei (adica pe gura ei), barbatia ta nu-ti mai apartine, devine proprietatea ei. din cand in cand (atentie, te intreaba daca esti de acord la tot ce face), se intoarce ca o pisica salbatica (eram in 69) si-ti soarbe gura si limba, dupa care te ameninta dulce ca daca nu te slobozesti imediat in gurita ei…te castreaza (superimpresie dominatoare) :giggle: 

fiind primul contact cu ea, cred ca am explorat…habar n-am, vreo 20% din ce poate si stie.

recomand calduros.

corp: 9

fata: 9

oral: 10 plus

scor: cel cunoscut (200 finalizare, 300/h)

• Like 1
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Nu Terente,fac anal cu orice dimensiuni de penis!

Delia, am și eu o întrebare. Cam cât a durat cel mai lung oral pe care l-ai făcut?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

In plm, in loc sa futeti voi stați la lălăiala....la ce ora îți începi programul baby?

Vizitator deliaro
Postat

In plm, in loc sa futeti voi stați la lălăiala....la ce ora îți începi programul baby?

corect spus, bravo! De asta nici nu prea mai scriu aici! După ora 12:00 până la miezul nopții! Seară bună!
  • Like 1
Postat

corect spus, bravo! De asta nici nu prea mai scriu aici! După ora 12:00 până la miezul nopții! Seară bună!

decat din ora-n ora

Vizitator deliaro
Postat

decat din ora-n ora

îți sunt datoare cu vreo explicație? Aici nu Este secțiunea anunțuri! Era vorba de postat aici Brett! Mai lasă poveștile de Ion Creangă ,fute si recenzeaza, ajută forumul ăsta cu ceva și membri! Seară bună!
  • Like 3
Vizitator deliaro
Postat

evident ca la 156 de pagini in care recenziile colegilor au acoperit cam tot ce trebuia spus, nu poti sa vii decat cu impresii de culoare.

asa o sa incerc sa amanuntesc experienta mea interesanta cu deliaro.

de cand am intrat la ea, n-am fost aproape deloc atent la locatie, ci doar pe ea, pe delia. trebuie spus, este o fata, dulce-amara (nu e numai veselie si ciripeala, cum e aici, ci o persoana pe care inclusiv criticile ofensive & atacurile lasa urme), banuiesc ca usor mai tanara decat varsta declarata…e adevarat ca atitudinea rastit-baieteasca, machiajul goth si tunsoarea ceva mai uschita te fac sa crezi (si aici, dar si la primul contact in realitate) ca o sa ai de-a face cu tipa de la nightwish. nu e cazul, delia este o fata isteata si politicoasa, foarte atenta la ce doreste clientul.

venisem din curiozitate, stimulat si de ce scrie si ce canta pe aici, dar in primul rand pentru oralul ei care, prin insistenta, imaginatie si pofta sexuala iese din comun.

trecand nerabdatoare peste preludiul in care am incercat niste roluri, a trecut efectiv la o muie cu clabuci  :) asta este termenul exact pentru deposedarea de pula pe ti-o face delia. intrata pe mana ei (adica pe gura ei), barbatia ta nu-ti mai apartine, devine proprietatea ei. din cand in cand (atentie, te intreaba daca esti de acord la tot ce face), se intoarce ca o pisica salbatica (eram in 69) si-ti soarbe gura si limba, dupa care te ameninta dulce ca daca nu te slobozesti imediat in gurita ei…te castreaza (superimpresie dominatoare) :giggle: 

fiind primul contact cu ea, cred ca am explorat…habar n-am, vreo 20% din ce poate si stie.

recomand calduros.

corp: 9

fata: 9

oral: 10 plus

scor: cel cunoscut (200 finalizare, 300/h)

• Like 1
Vizitator
Postat

Delio ... bem și noi ceva ?

• Like 3
  • Minus 17
Vizitator deliaro
Postat

Cu mare plăcere si acuratețe,Marian the 1 :)))
  • Like 3
Vizitator
Postat

Cu mare plăcere si acuratețe,Marian the 1 :)))

Laic :)

• Like 2
  • Minus 17
Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă pentru programări până la miezul nopții :)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu vă supărați Dna Delia.ro ...am și eu o întrebare ; Dacă unu' are pula rece ...poți să faci roșu'n gât ? Mulțumesc anticipat !
  • Like 2
  • Minus 1
  • Oras:drgyytnmdsegxf
  • Oras:drgyytnmdsegxf
Postat

Nu vă supărați Dna Delia.ro ...am și eu o întrebare ; Dacă unu' are pula rece ...poți să faci roșu'n gât ? Mulțumesc anticipat 

=))  =))  =))

• Minus 1
Vizitator deliaro
Postat

• Like 1
Postat

=))  =))  =))

Râzi ca tuta la bec!

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator sarlatanu
Postat

Delia nu bea, Delia consuma.

Apropo, Delia, deplasari  faci ?  La Frumusani ? :)

• Minus 6
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Delia nu bea, Delia consuma.

Apropo, Delia, deplasari  faci ?  La Frumusani ? :)

bai tu esti din Frumusani ?  :laugh2

• Like 9
  • Minus 14
Vizitator deliaro
Postat

Domnilor va rog sa folosiți cu încredere Pm-ul!!! Mulțumesc!

• Like 1
Vizitator deliaro
Postat

Disponibilă pentru programări până la miezul nopții :P ! Vă puuuuuup dulce și vă aștept ;)

• Like 1

Vizitator sarlatanu
Postat

bai tu esti din Frumusani ? :laugh2

Nu. Stau în direcția inversa, dar ca sa nu se prindă cineva zic așa :)

Și mai știu ca pe acolo se pune porumb mult, le duc în lanul de porumb.

• Like 2
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...