Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Ar trebui sa ti urmeze si altele exemplul,dar probabil nu le lasa peștii :) :) am tot făcut promoții....o sa mai fac poate! Consider că am destule servicii și nu cer nimic extracost! 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2017 Postat Noiembrie 30, 2017 Bună seara domnilor :)Mă puteți găsi la "birou" pe 1,2 ,3 decembrie ! 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2017 Postat Decembrie 1, 2017 La mulți ani România! Disponibilă pentru programări :pepsi :hug1 :kiss3 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2017 Postat Decembrie 1, 2017 Mă puteți găsi până la miezul nopții :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2017 Postat Decembrie 1, 2017 Nu există "drog" mai tare decât SEXUL oral :)Lasă-mă sa fiu EU "drogul" tău ;)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 Bună ziua domnilor :)Disponibilă pentru programări până la miezul nopții :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 I can be a sweet Dream....or i can be your Little nightmare! Be human and i'll be the same! Coz' we play a game and we both must Win! Weekend plăcut domnilor! Mă puteți găsi până mai târziu astăzi și mâine de asemenea! Vă pupă Zorro cu stimă și respect la penis :D
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 Bună ziua domnilor :)Disponibilă pentru programări până la miezul nopții :*
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Mă puteți găsi astăzi după ora 12:00 :)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Disponibilă pentru programări dragii mei până la miezul nopții :* 0722742326
man@work Reputație: -2094 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 3, 2017 am tot făcut promoții....o sa mai fac poate! Consider că am destule servicii și nu cer nimic extracost!deci CUm ar veni de sf andrei mai e si la sf Niculaie ca e ziuoa miea si vreau :blushing2 multumesc 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 deci CUm ar veni de sf andrei mai e si la sf Niculaie ca e ziuoa miea si vreau :blushing2 multumesc eu am învățat să fac din fiecare zi ....una specială :)Te aștept să mă fuți în cur :* 1
man@work Reputație: -2094 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 3, 2017 'ai c-o dam in lambada ! :) fata cere mare, mosu' da cat are.. 1 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Program: luni-duminică...după 12:00 până la miezul nopții ;)Locație: Bulevardul unirii, Zepter! :)Contact: 0722742326 :*Servicii: Sex oral DeepthroatFacefuck, Finalizare oralăAnal&normal protejat69, diferite pozițiifrench Kissdominare activăDirty talkGfe,pse,cim,cobmasaj erotic,de relaxare, prostatic!la alegerea ta sunt soft sau hard! Apreciez o igienă corespunzătoare, atitudine ok și punctualitatea! Vorbesc fluent engleză și spaniolă :)Vă pup :pepsi
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Program: luni-duminică...după 12:00 până la miezul nopții ;)Locație: Bulevardul unirii, Zepter! :)Contact: 0722742326 :*Servicii: Sex oral DeepthroatFacefuck, Finalizare oralăAnal&normal protejat69, diferite pozițiifrench Kissdominare activăDirty talkGfe,pse,cim,cobmasaj erotic,de relaxare, prostatic!la alegerea ta sunt soft sau hard! Apreciez o igienă corespunzătoare, atitudine ok și punctualitatea! Vorbesc fluent engleză și spaniolă :)Vă pup :pepsi
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Dacă faceți programări și nu le respectați ..nici măcar nu anunțați că nu mai veniți..nu mai sunați degeaba sa vă bateți joc! O seară bună! 1
piticu_ Reputație: 275 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 3, 2017 Și eu azi nu te-am putut vizita că aveai programări... Mai erai și grăbită să răspunzi la telefon... :(
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2017 Postat Decembrie 3, 2017 Și eu azi nu te-am putut vizita că aveai programări... Mai erai și grăbită să răspunzi la telefon... :( ești fostul user piticu care a fost la mine mai demult și mi-a făcut recenzie sau confund?
piticu_ Reputație: 275 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 4, 2017 Eu sunt. Am beneficiat și eu de tratamentul "bănos" la modă presupun.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 Eu sunt. Am beneficiat și eu de tratamentul "bănos" la modă presupun. poate ne vedem cândva...:)
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2017 Postat Decembrie 4, 2017 "Pisicuța" mea...așteaptă să o mângâi și să te joci cu eaȘi odată alintată...ea se uda toată :p...Și te mai vrea încă o dată :D Disponibilă pentru programări :* Meow :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum