Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

• Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai

Este cremă scumpule nu Altceva! Pe "mecla" nu ai sa vezi așa ceva ;) eu fac oralul deepthroat cu înghițire dacă igiena corespunde :) Zi faină tuturor!

Deci este ok să înghiți sperma dar să o ai pe față nu..... :hmmm cum vine asta că nu înțeleg ?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Din punct de vedere medical diferenta dintre un simpu CIM si un CIM cu inghitire nu e mare. Nici nu sunt convins ca este una. Oricum odata sperma luand contact cu mucoasa bucala se asigura contactul. Iar in principal ea ar putea lua gonoree care se poate localiza faringian si sifilis, daca exista leziuni sifilitice. In anumite cazuri se poate transmite si herpesul genital, dar ei de regula sunt virusi diferit fata de cel cu localizare orala. 

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator deliaro
Reputație: 0

Dragul meu,sanatatea mea înainte de toate ESTE cea mai importantă și a celui în cauză! Sunt foarte selectivă si exigenta în ce privește igiena intima a partenerului! Asa ca atât timp cât ai grijă de sănătatea ta,e totul ok ;) si ma repet sexul Oral poate fi cu înghițire în Deepthroat,daca igiena intima este Ok! Lămurit? Te aștept să te convingi! Mai citește și tu recenziile mele! Nu toate fetele fac oral deepthroat cu înghițire si asta se caută si îmi place!!! Zi bună!

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Sunt atât de obsedata de chestia asta,incat la fiecare început de luna îmi fac analizele la Sanador,pentru liniștea mea !Normal este 1 data la 3 luni,eu le fac lunar,iti vine să crezi? Vino sa te convingi! Lumea se reîntoarce la mine pentru că sunt safe! Si apropo dacă igiena nu este corespunzătoare sau ceva nu este in regula ,refuz să fac neprotejat! Am 11 geluri de dus în baie,igienizarea de înainte și după Este obligatorie! Si îmi place să o sug să fac deepthroat cu înghițire,daca igiena este ok! Subiect închis!

• Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

Sunt atât de obsedata de chestia asta,incat la fiecare început de luna îmi fac analizele la Sanador,pentru liniștea mea !Normal este 1 data la 3 luni,eu le fac lunar,iti vine să crezi? Vino sa te convingi! Lumea se reîntoarce la mine pentru că sunt safe! Si apropo dacă igiena nu este corespunzătoare sau ceva nu este in regula ,refuz să fac neprotejat! Am 11 geluri de dus în baie,igienizarea de înainte și după Este obligatorie! Si îmi place să o sug să fac deepthroat cu înghițire,daca igiena este ok! Subiect închis!

E bine de stiut daca raman fara gel de dus in noapte apelez la tine :)) sau facem baia impreuna :P 

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator deliaro

Brett te-as pofti o zi să fi în pantofii mei,ai rezista?Sa citești tot felul de...pe aici.. după ce o zi întreagă îți dai sufletul să mulțumești pe toată lumea,sa iasă totul cât mai bine! Vino si cunoaște-ma apoi judecă!

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...