Sari la conținut

Cel mai bun sex oral din Bucuresti 0737439019

Postări Recomandate

• Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai

Sa îmi fie cu iertare ce am scris mai sus,dar am spus cu ceva timp în urma ca nu ma mai las pradă bătăilor de joc! Respect un om care are ceva serios de zis,nu orice aiureală doar ca să se afle în treabă!

Te iert :console

Hai nu te mai supara asa :hug1

Link spre comentariu
Vizitator deliaro
Reputație: 0

Hai gata,ti-am trimis si ieri p.m ( private message)si vad ca o tot tii pe a ta! Du-te la preferatele tale,si lasă loc aici curat celor care chiar au ceva de zis,de bine sau rău ,bazat pe realitate!Eu nu îți mai răspund!Vrei ceva de la mine? Fa-o real în fața mea,nu pe net! Aici aproape orice dinozaur se crede Johnny Bravo!E ușor maestre Del Rey să faci un râu,greu să faci un bine! Weekend plăcut tuturor!

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie. Locul 1 – Femeia Taur

Femeia Taur are o sexualitate ravasitoare. Ea este senzuala, avida si voluptoasa in pat si are toate trucurile la indemana pentru a excita un barbat. Ii plac atingerile si mangaierile tandre si nu doreste o partida de sex rapid, ci una cat mai lunga si mai intensa, de aceea are nevoie de un barbat capabil sa ii indeplineasca aceste cerinte.

Este guvernata de planeta Venus, semnul astral al dragostei si sexualitatii, de aceea are mereu pofta de erotism. Tocmai din acest motiv nu ar spune nu unei nopti de sex total.

Femeia Taur nu este pudica, asa ca atunci cand simte ca se potriveste cu barbatul de langa ea se lasa pe mainile lui si e gata de orice ca sa il vada fericit.

post-204201-0-58477400-1479586855_thumb.gif

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator Aady860

Bună Delia, eu cred ca prin promovare ai avea de câștigat mult mai mult, adică cu niște poze mult mai profesionale. Nu crezi?

Dacă vrei ma ofer fotograf voluntar :))

Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Bună Delia, eu cred ca prin promovare ai avea de câștigat mult mai mult, adică cu niște poze mult mai profesionale. Nu crezi?

Dacă vrei ma ofer fotograf voluntar :))

Ady ai fost la mine,mi-ai făcut și recenzie :) pozele sunt destul de concludente,eu promovez ce fac prin muncă,prin felul în care cineva se simte cu mine,si faptul că..atunci când revine.. înseamnă că totul a fost ok ;) ( pagina 60,62)
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

https://youtu.be/8EbAGtjgo-A Pe mâine oameni dragi :*

și pt că ești prietena mea ...îți dau un pont ...Moș Gerilă@picon are magnetofon și benzi cu Modern Talking și Milli Vanilli . Roagă-l să ți-l împrumute acum de sărbători . Dacă îți dă din posterele lui cu Angela Similea și Dan Spătaru și le pui aici pe pereți ....faci Nebunie ...atmosferă de anii 80 pe bune .
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator Aady860

Nu am zis ca nu sunt concludente pozele, ci ai putea sa le îmbunătățești mai mult de atât.

Și asa e, dacă omul revine înseamnă că e bine. :)

Nu o lua ca un reproș, era o idee :*

Ady ai fost la mine,mi-ai făcut și recenzie :) pozele sunt destul de concludente,eu promovez ce fac prin muncă,prin felul în care cineva se simte cu mine,si faptul că..atunci când revine.. înseamnă că totul a fost ok ;) ( pagina 60,62)

Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Nu am zis ca nu sunt concludente pozele, ci ai putea sa le îmbunătățești mai mult de atât.

Și asa e, dacă omul revine înseamnă că e bine. :)

Nu o lua ca un reproș, era o idee :*

Dulceață mică,tu ai fost de două ori la mine..asta înseamnă că îți place ce fac,si te aștept să te revăd din nou:* Apropo am poze cu fața,ceea ce este foarte important (pagina 60)
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator Aady860

Într-adevăr, voi reveni curând :)

Avem de discutat :-p

Dulceață mică,tu ai fost de două ori la mine..asta înseamnă că îți place ce fac,si te aștept să te revăd din nou:* Apropo am poze cu fața,ceea ce este foarte important (pagina 60)

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

și pt că ești prietena mea ...îți dau un pont ...Moș Gerilă@picon are magnetofon și benzi cu Modern Talking și Milli Vanilli . Roagă-l să ți-l împrumute acum de sărbători . Dacă îți dă din posterele lui cu Angela Similea și Dan Spătaru și le pui aici pe pereți ....faci Nebunie ...atmosferă de anii 80 pe bune .

Am patefon și plăci cu Zavaidoc. 

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu

Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie. Locul 1 – Femeia Taur

Femeia Taur are o sexualitate ravasitoare. Ea este senzuala, avida si voluptoasa in pat si are toate trucurile la indemana pentru a excita un barbat. Ii plac atingerile si mangaierile tandre si nu doreste o partida de sex rapid, ci una cat mai lunga si mai intensa, de aceea are nevoie de un barbat capabil sa ii indeplineasca aceste cerinte.

Este guvernata de planeta Venus, semnul astral al dragostei si sexualitatii, de aceea are mereu pofta de erotism. Tocmai din acest motiv nu ar spune nu unei nopti de sex total.

Femeia Taur nu este pudica, asa ca atunci cand simte ca se potriveste cu barbatul de langa ea se lasa pe mainile lui si e gata de orice ca sa il vada fericit.

attachicon.giftaur.gif

Cum de n-o bufneste rasul pe Netty Sandu cand spune idiotenii similare la televizor? :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator deliaro

Nu este nicio idioțenie,ma regăsesc perfect în tot ce scrie sus la zodia mea despre femeia taur,dar nu oricine crede in zodii,asa ca respectă dreptul fiecăruia ;)

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 2 guests

• Creează nouă...