machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 5, 2016 Ție, dacă te simți bine cu un client, nu-ți vine să-i dai banii înapoi?Ba da, da' ar depăși niște limite, și nu cred că-și permite.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2016 Postat Decembrie 5, 2016 ....La mulți ani de Sfântul Nicolae,oameni buni 2
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 5, 2016 http://www.catchy.ro/wp-content/uploads/2013/12/4-wine-moments.jpg 3 2
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 6, 2016 De papitoii care au venit la tine e vb?Dap, sunt mai rău ca un copil ) mai degrabă îmi plac papitoii decât să primesc genți,parfumuri,asta sunt eu, femeie cu suflet de copil si crede-ma ca știu să apreciez orice gest! 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 De papitoii care au venit la tine e vb? trebuia să râd? Papitoi adică ursuleț de pluș,cadoul meu de Moș Nicolae !! 2
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 6, 2016 Toți moșii să vină la Delia!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 6, 2016 Toți moșii să vină la Delia! Adică ce vrei să insinuezi? 2 2
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 6, 2016 Adică ce vrei să insinuezi?Te simti cu musca? 1
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2016 Musca trage la căcat. Plus că la cât de mochist e moșu' Picon... îl văd în stare să fută și papițoiul! 1 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 Nici de Moș Nicolae nu aveți stare ? Ce aveți cu ursulețul meu de pluș ?) E al meu si atât,de futut îl fut doar eu 3
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2016 Nici de Moș Nicolae nu aveți stare ? Ce aveți cu ursulețul meu de pluș ? ) E al meu si atât,de futut îl fut doar eu e un el sau o ea? Nu de alta dar m-as baga si eu la o orgie...
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 E un el,un urs de pluș,si atât la dracu' )) Have fun people,eu azi vreau sa beau sa ma fut si sa ma simt bine 4
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 6, 2016 Musca trage la căcat. Plus că la cât de mochist e moșu' Picon... îl văd în stare să fută și papițoiul! Stai cuminte că nu te fut, papitoiule! 5 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 Încetați cu cearta! 1
sdxsxxs Reputație: 29 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 Tocmai ce am plecat de la Delia :-) Fiind blocat in trafic pot sa scriu recenzia. Delia ca si data trecuta frumoasa, cu privirea ei sexi ce te incita, iti starneste simturile si iti provoaca ganduri eroticeinca doar din priviere... Nu detaliez actiunea pentru ca prefer sa ramana intre noi, dar aviz celor care inca nu au ajuns la ea : merita !!! Nu mai pierdeti timpul! De data asta schimb punctajul: 10 pe linie! P.s. Delia data viitoare vreau sa fie cel putin egal ca azi! :-* 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 Tocmai ce am plecat de la Delia :-)Fiind blocat in trafic pot sa scriu recenzia. Delia ca si data trecuta frumoasa, cu privirea ei sexi ce te incita, iti starneste simturile si iti provoaca ganduri eroticeinca doar din priviere...Nu detaliez actiunea pentru ca prefer sa ramana intre noi, dar aviz celor care inca nu au ajuns la ea : merita !!! Nu mai pierdeti timpul! De data asta schimb punctajul: 10 pe linie! P.s. Delia data viitoare vreau sa fie cel putin egal ca azi! :-* pup dulce frumusețe 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 Cea mai șmecheră piesă pe care să te fuți fuck yeah 3
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 6, 2016 Cea mai șmecheră piesă pe care să te fuți fuck yeah Cam scurtă! Mie tre să-mi pui tot albumul ca să termin.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 Cam scurtă! Mie tre să-mi pui tot albumul ca să termin. tie îți pun o sonată 1
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 6, 2016 tie îți pun o sonată https://youtu.be/QnmugSYQ-kw 3 2
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 7, 2016 tie îți pun o sonată Doar dacă interpretează un cvartet de curve.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum