Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Ba soricelule, ti-am pus o intrebare de cateva ori pana acum si tot fugi ca sa nu raspunzi. De ce le ataci doar pe unele fete (Roberta, Alexa, Delia) dar te comporti ca un lingau umil pe topic la Andreea, Roxy sau Sasha? Nu mai spun ca pe Corina VIP nu ai intrebat-o mai deloc de sanatate. Care sunt interesele tale si cine sunt stapanii/proprietarii tai? Daca nu i se raspunde lui Brett se pot calma apele .....,dar i se da apa la moara Mi-a scris si mie cateva replici pe topic 3
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Daca nu i se raspunde lui Brett se pot calma apele .....,dar i se da apa la moara Mi-a scris si mie cateva replici pe topic Corinutzo, altcineva s-a luat de delia.In ce priveste partea a 2-a, ai sa-mi zici ceva anume? p.s: bravo, mai faci greseli, de asta ai editat dar ai progresat cu gramatica 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Enough it's enough! Noapte buna! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Corinutzo, altcineva s-a luat de delia.In ce priveste partea a 2-a, ai sa-mi zici ceva anume? p.s: bravo, mai faci greseli, de asta ai editat dar ai progresat cu gramatica Eu tie ce sa iti zic ?! Nu ne cunoastem deci nu avem nimic de impartit Asta este ,greseli face si un om cu zece facultati Nu am nimic sa iti impun sau ce sa te sfatuiesc.....doar am adus o lamurire @nu mai spune ....atata tot ca este curios/a de ce nu imi scrii mie nimic pe topic? Apropo @nu mai spune,o (ne)lamurire am si eu....de ce trebuie sa scrie @Brett neaparat pe topicul meu?cand la top si la testate sunt alte zeci de topice..... Ne cunoastem ?Ne-am vazut pe undeva ? Intreb si eu sa nu mor nelamurita si mirata ..... 3
nu mai spune Reputație: -586 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Ianuarie 26, 2017 Eu tie ce sa iti zic ?! Nu ne cunoastem deci nu avem nimic de impartit Asta este ,greseli face si un om cu zece facultati Nu am nimic sa iti impun sau ce sa te sfatuiesc.....doar am adus o lamurire @nu mai spune ....atata tot ca este curios/a de ce nu imi scrii mie nimic pe topic? Apropo @nu mai spune,o (ne)lamurire am si eu....de ce trebuie sa scrie @Brett neaparat pe topicul meu?cand la top si la testate sunt alte zeci de topice.....Ne cunoastem ?Ne-am vazut pe undeva ? Intreb si eu sa nu mor nelamurita si mirata .....Nu ne cunoastem (cel putin asa cred) si chiar nu e ceva personal cu tine. Am dat mai multe exemple, nu doar pe tine. Am ales din topicele cu popularitate mare, iar concluzia este simpla: numar mult-mult mai redus de postari, dintre care aproape toate laudative sau simple glume nevinovate, pe unele topice (cum am spus, la tine, la Roxy, Sasha si Andreea Rebecca) si postari frecvente pe alte topice (aici, la Alexa, Roberta si Adelinna), postari care sunt in general insulte, acuzatii si insinuari, care seaman foarte mult a hartuire. Incercam doar sa obtin o explicatie de la el, sa ne spuna care sunt criteriile si principiile dupa care se ghideaza cand ia o fata in vizor, sau decide ca o alta fata este demna de pretuirea lui. Lamurita?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Nu ne cunoastem (cel putin asa cred) si chiar nu e ceva personal cu tine. Am dat mai multe exemple, nu doar pe tine. Am ales din topicele cu popularitate mare, iar concluzia este simpla: numar mult-mult mai redus de postari, dintre care aproape toate laudative sau simple glume nevinovate, pe unele topice (cum am spus, la tine, la Roxy, Sasha si Andreea Rebecca) si postari frecvente pe alte topice (aici, la Alexa, Roberta si Adelinna), postari care sunt in general insulte, acuzatii si insinuari, care seaman foarte mult a hartuire. Incercam doar sa obtin o explicatie de la el, sa ne spuna care sunt criteriile si principiile dupa care se ghideaza cand ia o fata in vizor, sau decide ca o alta fata este demna de pretuirea lui. Lamurita? crezi că îmi faci vreun bine așa? Corina, Roxy,și Rebecca sunt fete ok cu care am și vorbit! Nu am nevoie de prieteni aici,nu am nevoie de dușmani, vreau așa cum pot și mă duce capul sa îmi fac treaba pentru care și exist aici! Deci..Hai să încetăm! 3
j2cim Reputație: 15 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Buna Delia. Am facut o programare pt. maine sau de fapt e deja azi (vineri) la ora 13 si ti-am spus ca nu sunt din Bucuresti. Sper sa nu ma abat degeaba din drum si sa pot reveni cu o recenzie pozitiva. Te pup noapte buna.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Buna Delia. Am facut o programare pt. maine sau de fapt e deja azi (vineri) la ora 13 si ti-am spus ca nu sunt din Bucuresti. Sper sa nu ma abat degeaba din drum si sa pot reveni cu o recenzie pozitiva. Te pup noapte buna. momentan nu mă simt prea bine...Dar mâine cu siguranță o să mă ajuți să scap de stress...! Programarea este programare,am primit și mesajul tău! Doar cei rău intenționați vor arunca mereu cu vorbe de căcat,lucruri agasante, inutile! Cei ce au fost la mine știu ce om Sunt!...Bei vin roșu? 3
j2cim Reputație: 15 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Pfffff tare mi-ar fi placut sa bem un vin dar din pacate mai am nevoie de permis poate cu alta ocazie cand nu depind de "colac". Vise placute!
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Pfffff tare mi-ar fi placut sa bem un vin dar din pacate mai am nevoie de permis poate cu alta ocazie cand nu depind de "colac". Vise placute! Am înțeles capitane! Mulțumesc că mi-ai făcut noaptea mai bună :)Drum bun! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Nu ne cunoastem (cel putin asa cred) si chiar nu e ceva personal cu tine. Am dat mai multe exemple, nu doar pe tine. Am ales din topicele cu popularitate mare, iar concluzia este simpla: numar mult-mult mai redus de postari, dintre care aproape toate laudative sau simple glume nevinovate, pe unele topice (cum am spus, la tine, la Roxy, Sasha si Andreea Rebecca) si postari frecvente pe alte topice (aici, la Alexa, Roberta si Adelinna), postari care sunt in general insulte, acuzatii si insinuari, care seaman foarte mult a hartuire. Incercam doar sa obtin o explicatie de la el, sa ne spuna care sunt criteriile si principiile dupa care se ghideaza cand ia o fata in vizor, sau decide ca o alta fata este demna de pretuirea lui. Lamurita? Da Lamurita Multumesc Good night Scuze ,Delia de off-topic 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2017 Postat Ianuarie 26, 2017 Da Lamurita Multumesc Good night Scuze ,Delia de off-topic stai liniștită ai grijă de tine ,și nu lăsa nimic sa te supere!!! 2
exxtassyy Reputație: 339 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2017 Am varsat cafeaua, acum trebuie sa fac alta 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2017 Postat Ianuarie 27, 2017 Am varsat cafeaua, acum trebuie sa fac alta îți fac eu ) Bună dimineața 1
exxtassyy Reputație: 339 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2017 îți fac eu ) Bună dimineața Buna dimineata. Cu caimac sa fie te rog ) 1
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 27, 2017 ...și o țâră de cognac. 1 24
exxtassyy Reputație: 339 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2017 ...și o țâră de cognac.Citisem "țâță". Dar e de bine oricum )) 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2017 Postat Ianuarie 27, 2017 Recenzie recentă, pagina 105! Disponibilă ,0722742326! Zi cu spor să aveți! 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2017 Postat Ianuarie 27, 2017 https://youtu.be/Yl_tPvCD33o 3
robert323 Reputație: -142 Postat Ianuarie 27, 2017 Postat Ianuarie 27, 2017 Recenzie recentă, pagina 105! Disponibilă ,0722742326! Zi cu spor să aveți!Cam departe!
robert323 Reputație: -142 Postat Ianuarie 27, 2017 Postat Ianuarie 27, 2017 Ești drăguța...servicii bune, dar încă nu am făcut pasul, deși am mers in zona de lucru.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2017 Postat Ianuarie 27, 2017 Ești drăguța...servicii bune, dar încă nu am făcut pasul, deși am mers in zona de lucru. mulțumesc Robert 1
ragno Reputație: -556 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2017 Așteptări vs Realitate . Ca să știți cum stă treaba cu personajul cu spâncene model ștergătoare auto . 1 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2017 Postat Ianuarie 27, 2017 Așteptări vs Realitate . Ca să știți cum stă treaba cu personajul cu spâncene model ștergătoare auto . Ragno,ce faci? Mă mai iubești? De 7 luni îmi dovedești asta zi de zi cu postările tale aici! Nu te vreau mai păsărică,nu înțelegi?)) Degeaba încerci ))) Nici amuzant nu mai ești 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum