miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2016 Vorbi, în poola mea...cã nici românã nu vorbești/scrii E suficient "je veux sucer votre bite" sau "i want to suck your dick" Ai pretentii acum . Ei i-a trebuit 24 de ani sa inteleaga Romana 19 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Corect. Pentru cei ca el, prima pizda fututa devenea automat nevasta. Un obicei sinistru. asta asa este! Eu nu stiu cum (din punctul meu de vedere) este posibil sa ma opresc doar la un singur barbat! Adica primul intrat...si atat! Trist!
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2016 E suficient "je veux sucer votre bite" sau "i want to suck your dick" Ai pretentii acum . Ei i-a trebuit 24 de ani sa inteleaga Romana Da' mai da-l in slbz de google translate. Pentru ceea ce spui tu exista oricum semne universal acceptate. Se pot intelege prin semne. 6 8
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2016 asta asa este! Eu nu stiu cum (din punctul meu de vedere) este posibil sa ma opresc doar la un singur barbat! Adica primul intrat...si atat! Trist!Stii cand ti-am spus ca VIATA TA E O COCINA , deci cu una in plus sau in minus care intra ...ce mai conteaza Trist , dar ai grait un adevar 25 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Stii cand ti-am spus ca VIATA TA E O COCINA , deci cu una in plus sau in minus care intra ...ce mai conteaza Laba trista ...viata mea este una frumoasa...am tot ce vrea pizda mea.....sunt tanara ....am timp de toate ! Dar tu esti un trist care plange dupa niste puncte de reputatie VIRTUALE!!! Aaaaaiiii de plm ! 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 23, 2016 Ca și scrisul regulamentar, pentru unii I-ai dat-o la temelie, să mor! Te-a obligat să fii dur, este? 6 6
pulesteu Reputație: 10787 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2016 Laba trista ...viata mea este una frumoasa...am tot ce vrea pizda mea.....sunt tanara ....am timp de toate ! Dar tu esti un trist care plange dupa niste puncte de reputatie VIRTUALE!!! Aaaaaiiii de plm ! Spune-i asa: Va te faire enculer. Ca tot ii place franceza. S-o ia in cur pe limba lui Moliere.
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2016 Laba trista ...viata mea este una frumoasa...am tot ce vrea pizda mea.....sunt tanara ....am timp de toate ! Dar tu esti un trist care plange dupa niste puncte de reputatie VIRTUALE!!! Aaaaaiiii de plm ! Bai Proasto de obicei tu erai cea care umbla dupa puncte de reputatie. Eu ce puncte am avut? Graisi iar ca .... Iar in legatura cu ".viata mea este una frumoasa...am tot ce vrea pizda mea" - de obicei prostii romalezi sunt falosi de fel , iar tu oricum esti din ambele categorii .Besi mai incolo pe craca , ca nu se rupe , stai linistita 25 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Spune-i asa: Va te faire enculer. Ca tot ii place franceza. S-o ia in cur pe limba lui Moliere.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Bai Proasto de obicei tu erai cea care umbla dupa puncte de reputatie. Eu ce puncte am avut? :slap2Graisi iar ca .... Iar in legatura cu ".viata mea este una frumoasa...am tot ce vrea pizda mea" - de obicei prostii romalezi sunt falosi de fel , iar tu oricum esti din ambele categorii .Besi mai incolo pe craca , ca nu se rupe , stai linistita Iti dau o punga.... 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2016 Spune-i asa: Va te faire enculer. Ca tot ii place franceza. S-o ia in cur pe limba lui Moliere.Stai tranchila , ca nu a inteles-o doar rade ca MUTA la pula 25 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Stai tranchila , ca nu a inteles-o doar rade ca MUTA la pula Am inteles idiot mic ! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2016 Am inteles idiot mic ! sa moara GIBILAN da de ce te speriasi cand ai auzit ca ma programez de o muie la tine pe 100 de lei (cu toate ca nu faceai de banii acestia)? Mi-ai sters si comentariul . Raspunde macar cu o logica. Comentariile altora negative , de asemeni le stergeai ca sa scapi basma curata RAZATOARE MICA cu nasul cat plaivasul 25 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 sa moara GIBILAN da de ce te speriasi cand ai auzit ca ma programez de o muie la tine pe 100 de lei (cu toate ca nu faceai de banii acestia)? Mi-ai sters si comentariul . Raspunde macar cu o logica Eu pe topicul meu am sters TOATE comentariile ....am lasat doar recenziile ! Este treaba mea ce pret am ....pot sa il scad sau sa il maresc 3
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 23, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 23, 2016 ... Te-ai cam aprins UMpic asa , esti bine ? 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Te-ai cam aprins UMpic asa , esti bine ? lasa-l....cum zice ceva mai primeste un minus
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2016 Eu pe topicul meu am sters TOATE comentariile ....am lasat doar recenziile ! Este treaba mea ce pret am ....pot sa il scad sau sa il maresc Corect . Ai lasat doar ce te avantajeaza . Bine macar ca recunosti la faza asta lasa-l....cum zice ceva mai primeste un minus sa stii ca m-am belit tot de minusurile unora (de gen) 25 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 Corect . Ai lasat doar ce te avantajeaza . Bine macar ca recunosti la faza asta sa stii ca m-am belit tot de minusurile unora (de gen) Am lasat doar recenziile...inclusiv alea negative! Hai ca am vb deja prea mult! Bye 2
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Postat Mai 23, 2016 iN CAZUL ASTA, esti mai prost ca o pizda proasta ps. Pe unii chiar ii doare-n pwla de minusuri Pe unii, pe alti nu, si oricum i un sistem pus in loc pentru a aiutaa a creaa o comunitate in care oameni creează postarile utile toturilor.Si i si un metod de a intelege repede daca un anumit user are vechime si face recensii si i cat de cat de incredere in recensii lui. Dar cu abuzurile asta sa distruge functie asta si devine chiar counterproductive. Ca tie sau altii nu i pasa i alceva, ramane ca un forum a funcie asta pe un anumit scop. Nu inteleg de ce admin de situl i a pasat sa adauga funcitie asta dar nu i pasa sa evite abuzurile. Mai bine atunci nu sa fie de loc funcie asta.
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2016 Te-ai cam aprins UMpic asa , esti bine ?Nu m-am aprins deloc , doar reflect adevarul , uneori , ca nu "orice zburatoare se fute , doar se muieste " . Ex viu pe aici : CORINA 25 18
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2016 Pe unii, pe alti nu, si oricum i un sistem pus in loc pentru a aiutaa a creaa o comunitate in care oameni creează postarile utile toturilor.Si i si un metod de a intelege repede daca un anumit user are vechime si face recensii si i cat de cat de incredere in recensii lui. Dar cu abuzurile asta sa distruge functie asta si devine chiar counterproductive. Ca tie sau altii nu i pasa i alceva, ramane ca un forum a funcie asta pe un anumit scop. Nu inteleg de ce admin de situl i a pasat sa adauga funcitie asta dar nu i pasa sa evite abuzurile. Mai bine atunci nu sa fie de loc funcie asta.Stai cuminte ca te MINUSEAZA astia cum de nu te vezi . Abia si-au incarcat contul 25 18
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2016 Pe unii chiar ii doare-n pwla de minusuri Nici acolo , asta ar mai trebui 25 18
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2016 Am lasat doar recenziile...inclusiv alea negative! Nu-ti ajunge nasul de la mama natura? Mai vrei unul ? 26 18
refresh Reputație: 84 Postat Mai 23, 2016 Oras:Sub Oras:Sub Postat Mai 23, 2016 Am si eu o mica contributie, hahaha. Dar si altele, gen paysafecard. @Picon, nu stiu altii cum sunt, dar nu mi-am facut contul sa intru in razboiul punctelor. E adevarat ca l-am mai ars pe cuckold pe cele 2 conturi, dar nu mai mult de minus 100-200, adica tot atatea injuraturi de ale lui. @Baieti cu valoare d'aia mare, ardeti-l pe Picon, sa vedem ce parere are daca ajunge pe minus! )))) Ar fi si asta un experiment. In 3 saptamani e pe 0, asta daca lucreaza doar un baiat. )Daca Picon ajunge pe minus, iși ia glanda in direct. Formul ie viața lui PS: el speră totuși, în sinea sa, că n-o să-l ardă nimeni, dar tot se trezește câteodată noaptea, transpirat, dupa cosmaruri cu reputația negativă )))) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2016 Daca Picon ajunge pe minus, iși ia glanda in direct. Formul ie viața lui PS: el speră totuși, în sinea sa, că n-o să-l ardă nimeni, dar tot se trezește câteodată noaptea, transpirat, dupa cosmaruri cu reputația negativă ))))Nu , nu. Eu zic ca pe corinavip o fute mai mult grija punctelor (ca si a altora , pe aici) , doar are dublu .Zice: iar ajung sa fac muie pe gratis cateva luni ca sa adun punctajul maxim. E bataioasa de fel si ofticoasa 26 18
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum