Sari la conținut

uitati-va la discretul sa vedeti frustarea intruchipata

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Vorbi, în poola mea...cã nici românã nu vorbești/scrii =))

E suficient "je veux sucer votre bite" sau "i want to suck your dick"

Ai pretentii acum . Ei i-a trebuit 24 de ani sa inteleaga Romana :laugh2

• Like 19
  • Minus 18
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Corect. Pentru cei ca el, prima pizda fututa devenea automat nevasta. Un obicei sinistru.

:laugh2 asta asa este!

Eu nu stiu cum (din punctul meu de vedere) este posibil sa ma opresc doar la un singur barbat!  :laugh2

Adica primul intrat...si atat!  :no2  Trist!

• Oras:Bucuresti
Postat

E suficient "je veux sucer votre bite" sau "i want to suck your dick"

Ai pretentii acum . Ei i-a trebuit 24 de ani sa inteleaga Romana  :laugh2

Da' mai da-l in slbz de google translate.

Pentru ceea ce spui tu exista oricum semne universal acceptate. Se pot intelege prin semne.

• Like 6
  • Minus 8
Postat

:laugh2 asta asa este!

Eu nu stiu cum (din punctul meu de vedere) este posibil sa ma opresc doar la un singur barbat!  :laugh2

Adica primul intrat...si atat!  :no2  Trist!

Stii cand ti-am spus ca VIATA TA E O COCINA , deci cu una in plus sau in minus care intra ...ce mai conteaza :laugh2 Trist , dar ai grait un adevar

• Like 25
  • Minus 18
Vizitator
Postat

Stii cand ti-am spus ca VIATA TA E O COCINA , deci cu una in plus sau in minus care intra ...ce mai conteaza :laugh2

Laba trista ...viata mea este una frumoasa...am tot ce vrea pizda mea.....sunt tanara ....am timp de toate !

Dar tu esti un trist care plange dupa niste puncte de reputatie VIRTUALE!!!  :laugh2  :slap2  Aaaaaiiii de plm !  :girly

• Like 2
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ca și scrisul regulamentar, pentru unii :)

I-ai dat-o la temelie, să mor! Te-a obligat să fii dur, este?

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Laba trista ...viata mea este una frumoasa...am tot ce vrea pizda mea.....sunt tanara ....am timp de toate !

Dar tu esti un trist care plange dupa niste puncte de reputatie VIRTUALE!!!  :laugh2  :slap2  Aaaaaiiii de plm !  :girly

Spune-i asa: Va te faire enculer. Ca tot ii place franceza. S-o ia in cur pe limba lui Moliere.
Postat

Bai Proasto de obicei tu erai cea care umbla dupa puncte de reputatie. Eu ce puncte am avut?   :slap2 Graisi iar ca .... :no2  Iar in legatura cu ".viata mea este una frumoasa...am tot ce vrea pizda mea" - de obicei prostii romalezi sunt falosi de fel , iar tu oricum esti din ambele categorii .Besi mai incolo pe craca , ca nu se rupe , stai linistita :rax2

• Like 25
  • Minus 18
Vizitator
Postat

Spune-i asa: Va te faire enculer. Ca tot ii place franceza. S-o ia in cur pe limba lui Moliere.

:laugh2

Vizitator
Postat

Bai Proasto de obicei tu erai cea care umbla dupa puncte de reputatie. Eu ce puncte am avut?   :slap2Graisi iar ca .... :no2  Iar in legatura cu ".viata mea este una frumoasa...am tot ce vrea pizda mea" - de obicei prostii romalezi sunt falosi de fel , iar tu oricum esti din ambele categorii .Besi mai incolo pe craca , ca nu se rupe , stai linistita :rax2

Iti dau o punga.... :laugh2

• Like 2
Postat

Stai tranchila , ca nu a inteles-o

:laugh2

doar rade ca MUTA la pula 

• Like 25
  • Minus 18
Vizitator
Postat

Stai tranchila , ca nu a inteles-o

doar rade ca MUTA la pula 

Am inteles idiot mic ! :)

• Like 1
Postat

Am inteles idiot mic ! :)

sa moara GIBILAN :laugh2  da de ce te speriasi cand ai auzit ca ma programez de o muie la tine pe 100 de lei (cu toate ca nu faceai de banii acestia)? Mi-ai sters si comentariul .  Raspunde macar cu o logica. Comentariile altora negative , de asemeni le stergeai ca sa scapi basma curata RAZATOARE MICA cu nasul cat plaivasul

• Like 25
  • Minus 18
Vizitator
Postat

sa moara GIBILAN :laugh2  da de ce te speriasi cand ai auzit ca ma programez de o muie la tine pe 100 de lei (cu toate ca nu faceai de banii acestia)? Mi-ai sters si comentariul .  Raspunde macar cu o logica

Eu pe topicul meu am sters TOATE comentariile ....am lasat doar recenziile ! 

Este treaba mea ce pret am ....pot sa il scad sau sa il maresc :) 

• Like 3
Vizitator
Postat

Te-ai cam aprins UMpic asa , esti bine ?

:laugh2 lasa-l....cum zice ceva mai primeste un minus  :laugh2

Postat

Eu pe topicul meu am sters TOATE comentariile ....am lasat doar recenziile ! 

Este treaba mea ce pret am ....pot sa il scad sau sa il maresc :)

Corect . Ai lasat doar ce te avantajeaza . Bine macar ca recunosti la faza asta

:laugh2 lasa-l....cum zice ceva mai primeste un minus  :laugh2

sa stii ca m-am belit tot de minusurile unora (de gen) :laugh2

• Like 25
  • Minus 18
Vizitator
Postat

Corect . Ai lasat doar ce te avantajeaza . Bine macar ca recunosti la faza asta

sa stii ca m-am belit tot de minusurile unora (de gen) :laugh2

Am lasat doar recenziile...inclusiv alea negative!

Hai ca am vb deja prea mult! :)

Bye

• Like 2
Vizitator taki
Postat

iN CAZUL ASTA, esti mai prost ca o pizda proasta  :laugh2

ps. Pe unii chiar ii doare-n pwla de minusuri 

Pe unii, pe alti nu, si oricum i un sistem pus in loc pentru a aiutaa a creaa o comunitate in care oameni creează postarile utile toturilor.

Si i si un metod de a intelege repede daca un anumit user are vechime si face recensii si i cat de cat de incredere in recensii lui.

Dar cu abuzurile asta sa distruge functie asta si devine chiar counterproductive.

Ca tie sau altii nu i pasa i alceva, ramane ca un forum a funcie asta pe un anumit scop.

Nu inteleg de ce admin de situl i a pasat sa adauga funcitie asta dar nu i pasa sa evite abuzurile.

Mai bine atunci nu sa fie de loc funcie asta.

Postat

Te-ai cam aprins UMpic asa , esti bine ?

Nu m-am aprins deloc , doar reflect adevarul  , uneori , ca nu "orice  zburatoare  se  fute , doar se muieste " . Ex viu pe aici : CORINA

• Like 25
  • Minus 18
Postat

Pe unii, pe alti nu, si oricum i un sistem pus in loc pentru a aiutaa a creaa o comunitate in care oameni creează postarile utile toturilor.

Si i si un metod de a intelege repede daca un anumit user are vechime si face recensii si i cat de cat de incredere in recensii lui.

Dar cu abuzurile asta sa distruge functie asta si devine chiar counterproductive.

Ca tie sau altii nu i pasa i alceva, ramane ca un forum a funcie asta pe un anumit scop.

Nu inteleg de ce admin de situl i a pasat sa adauga funcitie asta dar nu i pasa sa evite abuzurile.

Mai bine atunci nu sa fie de loc funcie asta.

Stai cuminte ca te MINUSEAZA astia cum de nu te vezi . Abia si-au incarcat contul :laugh2

• Like 25
  • Minus 18
Postat

Pe unii chiar ii doare-n pwla de minusuri 

Nici acolo , asta ar mai trebui :laugh2

• Like 25
  • Minus 18
Postat

Am lasat doar recenziile...inclusiv alea negative!

Nu-ti ajunge nasul de la mama natura? Mai vrei unul ? :laugh2

• Like 26
  • Minus 18
  • Oras:Sub
  • Oras:Sub
Postat

Am si eu o mica contributie, hahaha. Dar si altele, gen paysafecard.

@Picon, nu stiu altii cum sunt, dar nu mi-am facut contul sa intru in razboiul punctelor. E adevarat ca l-am mai ars pe cuckold pe cele 2 conturi, dar nu mai mult de minus 100-200, adica tot atatea injuraturi de ale lui.

@Baieti cu valoare d'aia mare, ardeti-l pe Picon, sa vedem ce parere are daca ajunge pe minus! :))))) Ar fi si asta un experiment. In 3 saptamani e pe 0, asta daca lucreaza doar un baiat. :))

Daca Picon ajunge pe minus, iși ia glanda in direct. Formul ie viața lui :)

PS: el speră totuși, în sinea sa, că n-o să-l ardă nimeni, dar tot se trezește câteodată noaptea, transpirat, dupa cosmaruri cu reputația negativă :)))))

• Like 1

Postat

Daca Picon ajunge pe minus, iși ia glanda in direct. Formul ie viața lui :)

PS: el speră totuși, în sinea sa, că n-o să-l ardă nimeni, dar tot se trezește câteodată noaptea, transpirat, dupa cosmaruri cu reputația negativă :)))))

Nu , nu. Eu zic ca pe corinavip o fute mai mult grija punctelor (ca si a altora , pe aici) , doar are dublu .

Zice: iar ajung sa fac muie pe gratis cateva luni ca sa adun punctajul maxim. E bataioasa de fel si ofticoasa :laugh2

• Like 26
  • Minus 18

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...