Sari la conținut

.

Vizitator carina_

Postări Recomandate

Postat

O schimbare de registru.
Titulara topicului s-a retras, o sa relatez concis vizita la ea.
Vremea frumoasa bineinteles, doar era vara. Locul de actiune, foarte usor accesibil, aproape de teatrul Nottara.
Carina, o fata serioasa, a respectat ora convenita pt intalnire.
La intrare m-a intampinat binedispusa si cu saruturi multe. Am mers in dormitor unde am continuat preludiul minute-n sir.
Mentionez ca este foarte ingrijita, a facut dus de 3 ori cat am stat in locatie.
Baia curata, dotata cu tot ce este necesar.
Reintors in camera, am trecut la actiunea propriu-zisa.
A coborat usor inspre pula si a inceput un oral exceptional, din punctul meu de vedere a concurat-o cu succes pe Andreea. Stand in picioare, am ejaculat in gurita ei, dupa a continuat sa ma stimuleze, nu s-a grabit sa mearga la baie.
La normal cauta placerea si ea, se misca foarte bine in mai multe pozitii, e de cursa lunga.
In ce priveste aspectul fizic, are un chip frumos, nu de top model dar e frumoasa fara indoiala.
Continuand descrierea, e subtirica dar cu tate destul de mari, numai bune de privit si mai ales de pipait.
Mi-a placut atitudinea ei pt ca nu are fite, din ce am observat.

Note:
Locatia 8,5. Prea putina lumina in camera
Atractivitate 9,5
Atitudine/GFE 9,5
Sex normal 9,5
Oral            9,5
Igiena  10
Daca i-as fi dat numai 10, nu ar mai fi fost loc sa-i acord note mai mari ...

I-am lasat 250 lei la plecare, pt 2 ture.

• Like 10
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

O schimbare de registru.

Titulara topicului s-a retras, o sa relatez concis vizita la ea.

Vremea frumoasa bineinteles, doar era vara. Locul de actiune, foarte usor accesibil, aproape de teatrul Nottara.

Carina, o fata serioasa, a respectat ora convenita pt intalnire.

La intrare m-a intampinat binedispusa si cu saruturi multe. Am mers in dormitor unde am continuat preludiul minute-n sir.

Mentionez ca este foarte ingrijita, a facut dus de 3 ori cat am stat in locatie.

Baia curata, dotata cu tot ce este necesar.

Reintors in camera, am trecut la actiunea propriu-zisa.

A coborat usor inspre pula si a inceput un oral exceptional, din punctul meu de vedere a concurat-o cu succes pe Andreea. Stand in picioare, am ejaculat in gurita ei, dupa a continuat sa ma stimuleze, nu s-a grabit sa mearga la baie.

La normal cauta placerea si ea, se misca foarte bine in mai multe pozitii, e de cursa lunga.

In ce priveste aspectul fizic, are un chip frumos, nu de top model dar e frumoasa fara indoiala.

Continuand descrierea, e subtirica dar cu tate destul de mari, numai bune de privit si mai ales de pipait.

Mi-a placut atitudinea ei pt ca nu are fite, din ce am observat.

Note:

Locatia 8,5. Prea putina lumina in camera

Atractivitate 9,5

Atitudine/GFE 9,5

Sex normal 9,5

Oral            9,5

Igiena  10

Daca i-as fi dat numai 10, nu ar mai fi fost loc sa-i acord note mai mari ...

I-am lasat 250 lei la plecare, pt 2 ture.

Acuma, cu tot respectul și fără supărare ... dacă fata s-a retras de peste o lună, la ce mai folosește recenzia? Eventual noi ăștia care nu am ajuns la ea, să ne zgâriem pe coaie! :laugh2

• Like 9
  • Minus 1
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Acuma, cu tot respectul și fără supărare ... dacă fata s-a retras de peste o lună, la ce mai folosește recenzia? Eventual noi ăștia care nu am ajuns la ea, să ne zgâriem pe coaie! :laugh2

A scris şi el recenzie să mai primească nişte puncte de reputație =)) , Stai să vezi că o să scrie şi pentru Erika, Yka, Alexandra31 :slap2 =))

• Like 7
  • Minus 1
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

A scris şi el recenzie să mai primească nişte puncte de reputație =)) , Stai să vezi că o să scrie şi pentru Erika, Yka, Alexandra31 :slap2 =))

Dă Marina - Marriott mai știți ceva? :no2

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Un nr de telefon?

22.22.22

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

@No_body ,"Marina" e in Italia , s-a maritat .... offf ce piesa am pierdut...si ce sora buna are pe-acolooo :cry2.

• Like 2
Vizitator batranul george
Reputație: 0
Postat

Oare ce face Carina ? :)

Îmi e dor de ea :cry2

Daca vrei sa-i transmiti ceva poti sa-mi spui mie. :)

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Daca vrei sa-i transmiti ceva poti sa-mi spui mie. :)

Sa nu zici ca esti pe lista scurta!!    Daca da, Congrats !!! placeri maxime iti doresc.

Postat

Bă băieți... dacă tanti e retrasă, de ce mai e topingul aici? Sau hai să întreb altfel... dacă tot e vorba de topinguri active pentru offtopic... nu s-ar putea reactiva și ăla al Erikăi? Că ăla era locul meu de joacă preferat... :laugh2

• Minus 1
Vizitator giginel07
Postat

Asa se poarta, sa mai ramna deschis ceva timp, poate, poate de dor si jale revine. Oricum la ce e e topul acum...

Sa se faca o categorie noua "Daca doriti sa revedeti", "File de istorie" ! :)

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Dupa ce ne-a pus pe jar, Carinuta a disparut fara urma. Se va mai intoarce oare? Eu unul, dupa cateva experiente nereusite, pe care nu merita sa le relatez pe aici, o astept.

• Oras:brasov
Postat

Nu stiu de ce dar as avea curaj sa bag mana in foc ca o sa revina...(in 6 luni 1 an)....sub un alt nume si in alt oras sau posibil tot in buc. dar mai putine sanse....nu ma intrebati de ce? si de unde stiu?...ca nu va pot da un raspuns ...sa zicem ca am cunoscuto in alt oras inainte sa activeze in capitala si cam la fel sa intamplat povestea si acolo...

• Like 1
Postat

Nu stiu de ce dar as avea curaj sa bag mana in foc ca o sa revina...(in 6 luni 1 an)....sub un alt nume si in alt oras sau posibil tot in buc. dar mai putine sanse....nu ma intrebati de ce? si de unde stiu?...ca nu va pot da un raspuns ...sa zicem ca am cunoscuto in alt oras inainte sa activeze in capitala si cam la fel sa intamplat povestea si acolo...

Si simteai nevoia sa arati cat de multe cunosti? Poate fata nu vroia sa se stie acest aspect.

Vizitator
Postat

Toate nu voiesc sa se stie ca au supt-o pentru bani. :(

• Like 3
Postat

Toate nu voiesc sa se stie ca au supt-o pentru bani. :(

Da, multumesc pentru corectare. Foarte importanta observatia ta.

Postat

Si simteai nevoia sa arati cat de multe cunosti? Poate fata nu vroia sa se stie acest aspect.

Nu am facut decat sa-i raspund colegului...daca vroiam "sa arat" ceva erau mult mai multe detalii in postare ...dar na ce sa facem intodeauna trebuie sa existe cate un lup moralist care se crede mai presus si mai corect decat altii ..si ma opresc aici pt ca nu vreau sa jignesc ...nu am facut decat sa-mi spun punctul de vedere fara alte detalii suplimentare

• Like 2
  • Telefon: ionescoion
  • Oras:oriunde ne este bine
  • Telefon: ionescoion
  • Oras:oriunde ne este bine
Postat

Cert este ca aceasta "Printesa" a starnit multa admiratie!

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...