Sari la conținut

'' Satisfactie garantata '' - telefon 0732132579

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună dragilor, disponibilă până vineri, între 10-19,vă doresc o zi plăcută, pup!

• Like 1
  • Oras:Bacau
Postat

Am sunat și tel închis. Nu mai e serioasă! Am sunat de 7 ori in intervalul 10 - 19

Vizitator
Postat

Neatza dragilor, disponibila, pup!

• Like 1
Vizitator
Postat

Am sunat și tel închis. Nu mai e serioasă! Am sunat de 7 ori in intervalul 10 - 19

Dragule nu am telefonul inchis cand  sunt disponibila, daca nu raspund inseamna ca sunt ocupata, te-am pupat!

Vizitator
Postat

Buna dragilor, disponibila sa ne facem de cap azi si in weekend, pup!

• Like 2
Vizitator
Postat

In weekend activez de la 11 - 18, pup

• Like 1
Vizitator lulu10
Postat

Buna Ana.Ceva poze noi? Multumesc

• Oras:Buzeldorf
  • Oras:Buzeldorf
Postat

Buna, astazi esti disponibila dupa ora 19:30?

Ms

Vizitator
Postat

Buna dragilor, astazi nu sunt disponibila,  saptamana asta de marti pana sambata, 10-18, pup!

Postat

Cum pot face să te întâlnesc, nu răspunzi la tel.O seară buna.

Buna dragilor, astazi nu sunt disponibila,  saptamana asta de marti pana sambata, 10-18, pup!

Vizitator
Postat

Cum pot face să te întâlnesc, nu răspunzi la tel.O seară buna.

Raspund la apeluri si mesaje pana la ora 21, pup!

Postat

Multă lipsă de profesionalism, am stabilit o întâlnire de pe data de 29.03 pentru data de 01.04 ora 16 cu 2 ore înainte de ora programată domnișoară anulează și vine cu propunerea pentru data de 02.04 după care nu mai răspunde.Se numește țeapă!

Vizitator
Postat

Multă lipsă de profesionalism, am stabilit o întâlnire de pe data de 29.03 pentru data de 01.04 ora 16 cu 2 ore înainte de ora programată domnișoară anulează și vine cu propunerea pentru data de 02.04 după care nu mai răspunde.Se numește țeapă!

Dragul meu, imi cer scuze public ca te-am facut sa suferi, dar hai sa elucidam cateva aspecte ale problemei cum ar fi:dupa ce te-am anuntat politicos prin sms ca a intervenit ceva si nu mai e posibila intalnirea, dumneata  nu  te-ai obosit deloc  sa ma suni sa stabilim o noua intalnire, ai considerat ca daca ma intrebi sec prin sms :maine la ce ora poti? e suficient ca sa vii aici sa plangi ca nu ti sa raspuns. Sambata s-a intamplat sa raman fara credit si mi s-a aparut ca totusi o sa ma suni tu, sa stabilim o noua intalnire, asa ar fi fost frumos. Despre "lipsa mea de profesionalism" poti sa judeci numai daca cumva ajungem sa ne intalnim.

• Like 1
Vizitator
Postat

Dragilor saptamana asta voi fi disponibila de joi - sambata, de obicei intre 10-18, pupici!

• Like 1
Postat

Nu vreau să polemizez pe acest subiect.Sa știi ca ăsta nu este un motiv de suferință pentru mine.Scuze dacă te ai simțit ofensata.

Vizitator
Postat

Buna..disponibila de marti pana vineri, va astept cu drag, pupici!

Postat

Buna Ana! Ajung mâine in oraș la orele 17:30. As avea cum sa ajung la tine pentru 2 ore? Mulțumesc!

Vizitator
Postat

Buna Ana! Ajung mâine in oraș la orele 17:30. As avea cum sa ajung la tine pentru 2 ore? Mulțumesc!

Buna snoop147, aseara facusesi deja o programare pentru azi la ora 17, cu siguranta de intersectam alta data, o zi placuta!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...