diana_d Reputație: 269 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 31, 2018 Dragii mei , va doresc un an nou fericit ! Voi reveni de pe data de 3 cu acelasi program , preturi si servicii ! Va pup 25 Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 Hi Diana happy New year. Do u speak english ? Link spre comentariu
slc2000 Reputație: 494 Postat Ianuarie 1, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 Dragii mei , va doresc un an nou fericit ! Voi reveni de pe data de 3 cu acelasi program , preturi si servicii ! Va pup superbi sani :boob 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22465 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 De colectie ! Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22465 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 Si as mai adauga ca si gura Dianei este superba . 2 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 Mi-am început perfect anul ăsta. Mulțumesc Diana! Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Ianuarie 4, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 Mi-am început perfect anul ăsta. Mulțumesc Diana! Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Dienuța e legendă,păcat că are “sediul†tocmai in cartierul minunat berceni si datorită uber si clonelor de taxi traficul e infernal si metroul nu e o alternativă ptr mine !Diana arată super trăznet,perfect ptr mine,oralul nu durează mai mult de 2 minute,a fost si 1 “record†de 1 singur minut și am lăcrimat 😂Finalizările au fost mereu MEGA explozive,Diana continuând si după..are 1 tehnică doar a ei (acum când scriu peleul e TUN😀).Sânii sunt si ei ce trebuie,mari si tari.Te pup Dienuța,dacă ai activa prin romană,universitate sau colentina,doamna ghica aș veni zilnic la tine .Sper să mai ajung si eu curând pe la tine ptr “relaxare totalăâ€. 1 Link spre comentariu
duduicu Reputație: -19 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 buna Diana te rog imi faci si mie o prigramare saptamana qsra dupa ora 18? 1 Link spre comentariu
fedyx1x Reputație: 4 Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Face programare prin sms /whatsapp? Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Ianuarie 6, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Mai este disponibila? Link spre comentariu
apollodorus Reputație: 26 Postat Ianuarie 9, 2019 Oras:Atena Oras:Atena Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Buna. Outcall? Link spre comentariu
diana_d Reputație: 269 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Buna ! Din pacate nu :) Link spre comentariu
diana_d Reputație: 269 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Sunt disponibilă în locația mea din Bd Alexandru Obregia! Va astept cu drag ! Link spre comentariu
boggy978 Reputație: 193 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 mda, pacat ca nu ai fost si vineri si am aterizat in vecinatati sumbre, bleah, poate ne potrivim data viitoare... Link spre comentariu
diana_d Reputație: 269 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Poate data viitoare reușim 😊😘 1 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Diana, poate ne spui si un program aproximativ, intre ce ore te gasim in locatie. Merci. Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Ianuarie 30, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Locație de 9. Feluri de duș, dar n-ar fi rău sa fie si unul bărbătesc, mereu prosop curat si uscat, poate si o apa de gură ar fi bine venită. Fata, pt mine deja a ajuns la 9,8. Oral, 9, fără mâini, umed , diferite viteze după cum te simte ea ca te simti bine. Normal, 10, am facut dragoste. Fk, de excepție, mangaieri, strâns în brațe.... O singură finalizare ,cea mai bună din ultimul timp, 200 ron pt o oră. Raport calitate pret excelent. Mereu de revenit. Pup mult, A ! 8 2 Link spre comentariu
diana_d Reputație: 269 Postat Februarie 5, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 5, 2019 Te pup 😘 multumesc pentru recenzie ! 😘😘😘 1 Link spre comentariu
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Buna Diana, programarile se pot face si prin whatsapp?Ti am dat zilele trecute cateva mesaje si nu am primit nici un raspuns de la tine. Multumesc, o seara buna. Link spre comentariu
vali640 Reputație: 788 Postat Februarie 5, 2019 Oras:Vitan Oras:Vitan Partajează Postat Februarie 5, 2019 Si eu am ajuns la Diana si voi fi direct la subiect. Legatura telefonic am prins-o cu detaliile si programarea facuta. Aspect fata -9 chiar arata bineOral-9 umed cand soft cand variat cu atentie outeNormal -9 se mișca bine cu contre geme si se umezeste natural ii placeGfe-10 fk dfk te face sa te simti ca si cu o iubitaLocatie-9 curata si dotata cu tot ce trebuieHalat-200 lei pentru o ora. De revenitMulțumesc Diana pentru ora petrecuta cu tine. Te pup 11 Link spre comentariu
andreib24 Reputație: 322 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Buna Diana,Daca mai esti disponibila as fi interesat de o programare.Am incercat sa te sun, ti-am scris si pe whatsapp, dar din pacate nu am reusit sa primesc un raspuns de la tine.Care ar fi modalitatea prin care am putea stabili o programare/comunica? Multumesc! Link spre comentariu
akos Reputație: 126 Postat Februarie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2019 Bună Diana. Nu înțeleg de ce mi-ai blocat numărul, am încercat să te contactez și pe WhatsApp săptămânile trecute dar judecând după tonul ocupat aproape instant când te sun, înțeleg că ceva nu ți-a plăcut la vizitele mele anterioare. Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 12, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 12, 2019 Diana mai are puțin și ia premiul 1 cu tot cu coroniță. Azi cu mine a fost de 10! Cu minus, sa nu se ia picon de mine. Bine, 9,8 la aspect, 10 pe tocuri! Mulțumesc Diana, si mă gândesc la varianta aia de 5 ore, de ce nu și la aia cu abonamentul! :)) 3 2 Link spre comentariu
deagosvatra Reputație: -88 Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Buna ! Se poate o programare azi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum