raducujony Reputație: -4 Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 buna Diana incerc de ceva timp sa te cobtactez ,as vrea vineri la 15 daca se poate ,ms mult Link spre comentariu
ronny999 Reputație: 63 Postat Februarie 20, 2019 Oras:salajan Oras:salajan Partajează Postat Februarie 20, 2019 Buna dana nu dai nici un semnPe whats app ai mereu ocupatCand esti disponibila ? Link spre comentariu
slc2000 Reputație: 494 Postat Februarie 20, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2019 greu de prins caprioara... Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 buna...ti am trimis un msj pe whup si nimc...te am si sunatesti disponibila astazi dupa amiaza? Link spre comentariu
bunicul_tau Reputație: -3 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2019 greu de prins caprioara...Normal, la cat de buna este... Link spre comentariu
ronny999 Reputație: 63 Postat Februarie 26, 2019 Oras:salajan Oras:salajan Partajează Postat Februarie 26, 2019 Nici la telefon nu raspunde si nici pe whats appAr trebui sa stim daca mai activeaza Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2019 Nici la telefon nu raspunde si nici pe whats appAr trebui sa stim daca mai activeazaActiveaza..mai incearca sms Link spre comentariu
ronny999 Reputație: 63 Postat Februarie 26, 2019 Oras:salajan Oras:salajan Partajează Postat Februarie 26, 2019 Activeaza..mai incearca smsNici la sms nu raspunde Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 26, 2019 :) Link spre comentariu
ovu Reputație: 105 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2019 Băieți de 2 săptămâni sun de câteva zile. N am mai fost la ea de 2 ani și ceva cred Vreau neaparat sa o reincerc. De sunat suna, pe whatsup și a schimbat statusul, la mesaje nu Răspunde in nici un loc. E data dispărută cemai :))! 1 Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 26, 2019 :)) Link spre comentariu
slc2000 Reputație: 494 Postat Februarie 26, 2019 Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Telefon: 0744304468 Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2019 Băieți de 2 săptămâni sun de câteva zile.N am mai fost la ea de 2 ani și ceva credVreau neaparat sa o reincerc.De sunat suna, pe whatsup și a schimbat statusul, la mesaje nu Răspunde in nici un loc. E data dispărută cemai :))! Eu am incercat cateva luni bune... cred ca vreo 3 sau 4 pana am reusit sa ajung la ea.Cred ca depinde foarte mult de noroc... de ce noroc ai in ziua in care suni sau dai mesaj...Bafta! Link spre comentariu
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 Am incercat si eu la randul meu sa comunic cu ea dar nici o reusita pana acuma. Probabil are un cerc de clienti. Link spre comentariu
aristidemsc Reputație: -56 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Partajează Postat Februarie 27, 2019 Probabil are un cerc de clienti. Bingo! Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Am incercat si eu la randul meu sa comunic cu ea dar nici o reusita pana acuma. Probabil are un cerc de clienti.Pai,am vrea si noi in cercul ala !!sau patrat,ce e... Link spre comentariu
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Pai,am vrea si noi in cercul ala !!sau patrat,ce e...Depinde numai de ea. Eu unul i-as face o vizita in prima faza. Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Depinde numai de ea. Eu unul i-as face o vizita in prima faza.pai da,dar cum fara sa iei legatura cu ea ?prin telepatie ?? Link spre comentariu
Vizitator cyberex Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 pai da,dar cum fara sa iei legatura cu ea ?prin telepatie ??Eu unul i-am dat cateva mesaje in trecut prin whatsapp si nu am primit nici un raspuns, alteori nici nu citea mesajele. Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Eu mai incerc,nu ma las... Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Diana,poate vezi si tu dialogurile astea p aici si reusesti sa raspunzi la ceva...whup,sms,etc... Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Nimic,vb ca televizorul...eu cred ca asta e si o dovada de putina nesimtire...zic io.... Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2019 Nimic,vb ca televizorul...eu cred ca asta e si o dovada de putina nesimtire...zic io....N ai dreptate, Diana chiar nu e deloc nesimtita...si intra destul de rar pe aici Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 N ai dreptate, Diana chiar nu e deloc nesimtita...si intra destul de rar pe aiciam spus ,,putina nesimtire''.....atunci sa ne spuna aici ca nu mai activeaza decat cu circuit inchis si gata....ne luam gandul de la ea..tu cum consideri ca este un ompe care il suni,ii dai sms,contact pe wup,saptamani la rand si el nici macar nu ti spune ca e ocupat,sau cand sa revii !!! Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22475 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Februarie 28, 2019 Frate , fara suparare , dar are si confratele Caproshu dreptate. Nu e problema ca intra rar aici Diana , si sigur cred ca este asaltata de tel si mesaje , dar civilizat ar fi ca in limita timpului disponibil sa incerce sa raspunda macar la mesaje , sau eventual sa posteze disponibilitatea aici pe forum cum fac alte fete. Doar o sugestie pentru usurarea contactului dintre ea si clienti.Acum , daca lucreaza doar cu un nr restrans de clienti ( sau daca acestia au prioritate ) , ar fi de inteles , doar ca iarasi corect ar fi sa anunte ca sa nu se mai agite lumea inutil. Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2019 Partajează Postat Februarie 28, 2019 Frate , fara suparare , dar are si confratele Caproshu dreptate.Nu e problema ca intra rar aici Diana , si sigur cred ca este asaltata de tel si mesaje , dar civilizat ar fi ca in limita timpului disponibil sa incerce sa raspunda macar la mesaje , sau eventual sa posteze disponibilitatea aici pe forum cum fac alte fete.Doar o sugestie pentru usurarea contactului dintre ea si clienti.Acum , daca lucreaza doar cu un nr restrans de clienti ( sau daca acestia au prioritate ) , ar fi de inteles , doar ca iarasi corect ar fi sa anunte ca sa nu se mai agite lumea inutil.exact asta am punctat si eu...stiu ca e f.cautata si bravo ei,dar cu restul cum ramane???sau sa ne zica...am limita de 5-7 clienti/zi...reveniti in ziua de... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum