Sari la conținut

Diana 0799343582

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Băieți de 2 săptămâni sun de câteva zile.

N am mai fost la ea de 2 ani și ceva cred

Vreau neaparat sa o reincerc.

De sunat suna, pe whatsup și a schimbat statusul, la mesaje nu Răspunde in nici un loc.

E data dispărută cemai :))!

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0744304468
  • Telefon: 0744304468

Băieți de 2 săptămâni sun de câteva zile.

N am mai fost la ea de 2 ani și ceva cred

Vreau neaparat sa o reincerc.

De sunat suna, pe whatsup și a schimbat statusul, la mesaje nu Răspunde in nici un loc.

E data dispărută cemai :))!

Eu am incercat cateva luni bune... cred ca vreo 3 sau 4 pana am reusit sa ajung la ea.

Cred ca depinde foarte mult de noroc... de ce noroc ai in ziua in care suni sau dai mesaj...

Bafta!

Link spre comentariu
Vizitator caproshu
Reputație: 0

Am incercat si eu la randul meu sa comunic cu ea dar nici o reusita pana acuma. Probabil are un cerc de clienti.

Pai,am vrea si noi in cercul ala !!sau patrat,ce e...

Link spre comentariu
Vizitator cyberex

pai da,dar cum fara sa iei legatura cu ea ?prin telepatie ??

Eu unul i-am dat cateva mesaje in trecut prin whatsapp si nu am primit nici un raspuns, alteori nici nu citea mesajele.

Link spre comentariu
Vizitator caproshu

N ai dreptate, Diana chiar nu e deloc nesimtita...si intra destul de rar pe aici

am spus ,,putina nesimtire''.....atunci sa ne spuna aici ca nu mai activeaza decat cu circuit inchis si gata....ne luam gandul de la ea..tu cum consideri ca este un om

pe care il suni,ii dai sms,contact pe wup,saptamani la rand si el nici macar nu ti spune ca e ocupat,sau cand sa revii !!!

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Frate , fara suparare , dar are si confratele Caproshu dreptate.

Nu e problema ca intra rar aici Diana , si sigur cred ca este asaltata de tel si mesaje , dar civilizat ar fi ca in limita timpului disponibil sa incerce sa raspunda macar la mesaje , sau eventual sa posteze disponibilitatea aici pe forum cum fac alte fete.

Doar o sugestie pentru usurarea contactului dintre ea si clienti.

Acum , daca lucreaza doar cu un nr restrans de clienti ( sau daca acestia au prioritate ) , ar fi de inteles , doar ca iarasi corect ar fi sa anunte ca sa nu se mai agite lumea inutil.

Link spre comentariu

Vizitator caproshu

Frate , fara suparare , dar are si confratele Caproshu dreptate.

Nu e problema ca intra rar aici Diana , si sigur cred ca este asaltata de tel si mesaje , dar civilizat ar fi ca in limita timpului disponibil sa incerce sa raspunda macar la mesaje , sau eventual sa posteze disponibilitatea aici pe forum cum fac alte fete.

Doar o sugestie pentru usurarea contactului dintre ea si clienti.

Acum , daca lucreaza doar cu un nr restrans de clienti ( sau daca acestia au prioritate ) , ar fi de inteles , doar ca iarasi corect ar fi sa anunte ca sa nu se mai agite lumea inutil.

exact asta am punctat si eu...stiu ca e f.cautata si bravo ei,dar cu restul cum ramane???sau sa ne zica...am limita de 5-7 clienti/zi...reveniti in ziua de...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...