Sari la conținut

Diana 0799343582

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu cred ca a facut neprotejat. Vrea doar sa zica ca placerea futului nu se compara cand ai cauciucul montat pe pula . Lucru perfect adevarat.

Ca e safe pentru sanatatea partenerilor e alta poveste. Eu zic ca se referea strict la senzatiile placerii . Parerea mea.

• Like 5
Postat

Nu cred ca a facut neprotejat. Vrea doar sa zica ca placerea futului nu se compara cand ai cauciucul montat pe pula . Lucru perfect adevarat.

Ca e safe pentru sanatatea partenerilor e alta poveste. Eu zic ca se referea strict la senzatiile placerii . Parerea mea.

Exact asa.

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Am fost si eu la domnișoara acum 2 zile la ceas de seară !

Programat telefonic,trimis adresa prin SMS,ajuns la ora stabilita , sunat din nou,mi-a indicat interfonul,etajul si apt.

La intrare in bloc am observat si un portar pe care l-am salutat politicos.

Ajuns in fata apartamentului am fost primit inăuntru fetița fiind ascunsă după ușă.

Foarte drăguță ! Aspect corp 9.5

Draguta la fata,buna la corp..sâni frumosi.

Am cerut un prosop,am facut un duș rapid si am revenit in camera.

M-am intins,ea venind peste mine a inceput sa ma sarute pe corp,dupa pe la săculeț iar dupa a inceput un oral neprotejat,foarte bun incat nu am rezistat foarte mult,are o tehnica foarte buna.

Cand am simtit ca erup am rugat-o sa mareasca ritmul facand si cu mana finalizand in gurița ei ! A mai continuat sa sugă si dupa cateva secunde ceea ce intensifica orgasmul .

Per total o experienta buna!

Voi mai reveni cand imi permite timpul.

Locatie: 9 accesibila,camera de lucru ok,am scazut un punct deoarece cada e de moda veche,dar acolo doar arunci putina apa pe tine.

Tipa: 10 - foarte amabila,zambareata.

Oral: 9.5 - foarte buna tehnica,lins coitele,finalizare in gurita .

Normal: nu am facut.

Notița de plată: 1 Caragiale / 1 finalizare

Exista si varianta de 1h / 2 fin. / 200lei.

Eu unul m-am simtit foarte bine chiar daca nu a durat mult intalnirea.

• Like 1
Postat

Va salut domnilor...

Azi ora 17, bifat subsemnata topicului, respectiv Diana.

Diana ...prea multe dulcegarii nu prea mai stiu ...decat ca face parte din categoria fetelor "must have"..neaparat de Vizitat/Revizitat. De aici se pune problema de la care plec cu povestea adica, invers.

Eu unul ma asteptam la o persoana mai la 30 de ani, dupa cum am vazut eu pozele, dar m-am inselat clar, Diana are 20 de primaveri in palmares ceea ce se vede dupa prima intrevedere, super fresh.

Actiunea a avut debut in prima parte a zilei, cu programarea, ora 12 si respectata ora de ambele parti, ceea ce eu apreciez foarte mult.

A fost vorba de doua episoade, pe parcursul unei ore cu ON, NP.

Normalul a fost marcat in 3 variante lady on top, misionar si doggy.

Ca servicii pot sa afirm - oralul nota 9 si nu am dorit sa termin la oral...

Normal protejat - nota 9 - am cam chinuit-o ...pana obosise, sper ca nu a fost deranj tare, pup sa treaca......revin dimineata...

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Va salut domnilor...

Diana ...prea multe dulcegarii nu prea mai stiu ...decat ca face parte din categoria fetelor "must have"..neaparat de Vizitat/Revizitat. De aici se pune problema de la care plec cu povestea adica, invers.

Eu unul ma asteptam la o persoana mai la 30 de ani, dupa cum am vazut eu pozele, dar m-am inselat clar, Diana are 20 de primaveri in palmares ceea ce se vede dupa prima intrevedere, super fresh.

Actiunea a avut debut in prima parte a zilei, cu programarea, ora 12 si respectata ora de ambele parti, ceea ce eu apreciez foarte mult.

Normal protejat - nota 9 - am cam chinuit-o ...pana obosise, sper ca nu a fost deranj tare, pup sa treaca......revin dimineata...

Mălai ai dat ?
Postat

Va salut domnilor...

Asa sa continui....

Locatie ok, cu ce a fost necesar, nu eram in inspectie imobiliara, notat cu 9;

Marcat 200 lei, pentru o ora, foarte bine investiti.

Si da fata este de vizitat si normal ca am discutat cu prietenii sa o aiba in vedere ca merita.

Am fost primit intr-o rochita neagra mulata pe formele fetei si nu stiam cum sa fac sa ma bag mai reoede...

Actul a inceout cu datul echipamentului fetei, jos...cu pupaturi pe spate ...usor...mers spre tanga....ce mai, deranj mare, soldatelu era in salut...

Oralul a durat in prima parte cam 10 minute, iar a doua cred ca 5 minute...nu m-a lasat inima sa finalizez la oral...e buna rau si sa nu dau bine pe la spate...probabil ca pe parcursul orei pauza a fost de 10 minute in rest lupta corp la corp...

Carne tare pe fata...20 de ani ce poti sa zici, sanii nota 10, piesa de rezistenta, buci...te ia capu.

Nu ma mai intind la vorba sa nu ma repet cu prea multe.

Bafta la ciocane, pup Diana, revin

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Asa sa continui....

Locatie ok, cu ce a fost necesar, nu eram in inspectie imobiliara, notat cu 9;

Marcat 200 lei, pentru o ora, foarte bine investiti.

Si da fata este de vizitat si normal ca am discutat cu prietenii sa o aiba in vedere ca merita.

Am fost primit intr-o rochita neagra mulata pe formele fetei si nu stiam cum sa fac sa ma bag mai reoede...

Actul a inceout cu datul echipamentului fetei, jos...cu pupaturi pe spate ...usor...mers spre tanga....ce mai, deranj mare, soldatelu era in salut...

Oralul a durat in prima parte cam 10 minute, iar a doua cred ca 5 minute...nu m-a lasat inima sa finalizez la oral...e buna rau si sa nu dau bine pe la spate...probabil ca pe parcursul orei pauza a fost de 10 minute in rest lupta corp la corp...

Carne tare pe fata...20 de ani ce poti sa zici, sanii nota 10, piesa de rezistenta, buci...te ia capu.

Nu ma mai intind la vorba sa nu ma repet cu prea multe.

Bafta la ciocane, pup Diana, revin

bravo dom'le...esti tare. O trecem pe lista...saptamana asta nu ne scapa

• Oras:București
Postat

Eu te-am avertizat ! Te aștept la tratament 🙈🙈🙈💋💋💋

• Like 2
Postat

Se poate ceva in seara asta diana ? Si numarul eventual

Nr de tel e sus,chiar la titlu !
Reputație: -419
Postat

Am sunat ieri si era inchis !!!

OMG șoc și groază. Cum ai procedat în acest caz?  :slap2

• Oras:Pestera
  • Oras:Pestera
Postat

OMG șoc și groază. Cum ai procedat în acest caz?  :slap2

A insistat toata seara, crezand ca nu are semnal   :)))) eu zic sa isi mai cumpere o cartela poate i-a blocat numarul :))

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Am sunat ieri si era inchis !!!

Insista prietene ! numai prin perseveranta razbesti !

• Like 2
Postat

lucreaza luni-vineri fara weekend

100% ?
Postat

Băieți lucrez luni-sâmbătă 11-22

Am lipsit vineri ,sâmbătă și luni din motive personale !

Nr este 0799343582

Programările sa pot face prin sms în cazul în care nu răspund la telefon 😗😗😗

• Like 2

Postat

😘

Meriti cateva poze mai adevarate !! 😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...