Sari la conținut

AncaBeautySpa 0734085715

Postări Recomandate

Postat

Interesanta opinia ta ,aproape comica. Insa nu,am diferite criterii pe care nu are rost sa le expun aici ;) Ce pot afirma cu certitudine sau ma rog reafirma,este ca eu aleg clientela nu clientela pe mine si imi este suficient de bine. Nu vad de ce trebuie sa accept badaranii,igiena slaba ori jargoanele doar asa ca sa fiu treatala si pe placul tuturor; cand pot sa fiu selectiva,autentica si in siguranta din punctul sanatatii pana la al sigurantei proprii. Cam atat am avut de mentionat :) O zi frumoasa domnule drag.

E bine ca esti selectiva. Eu nu fut fete pe care le reguleaza toti deci iti dau o bila alba :) :laugh2

• Oras:Ucea
Postat

Nu stiu si nici Mafalda nu ma consider incat sa citesc in stele insa sincerca sa fiu nu cred totusi ca ne-am cunoscut,cat despre viitor depinde de timpul meu,programul tau si daca se vor intercala. In curand imi voi inchide clientela si voi renunta in a face publicitate online,ma voi rezuma la ce cunosc de ceva timp si la oameni de calitate. Astfel ca probabilitatea are sa scada in viitoarul apropiat . In rest toate cele bune ssi o seara placuta va doresc :)

Vai, nu, dar nu-ți închide clientela!!! Of, Doamne, de ce lași să se-ntâmple așa ceva?!?!!?

• Like 1
  • Minus 2
  • Telefon: nu am
  • Oras:Baneasa
Postat

Acum dupa ce am citit opinile voastre pot spune doar atat in linii mari,cine poate sa ma cunoasca este ok ,cine nu v-a avea cum sa ajunga la acest nivel poate scrie aici linistit. O seara superba va doresc. Eine sehr Schönne Nacht. Good night.

P.S daca sunt sau nu analfabeta se poate observa dupa cum ma exprim telefonic si cu precadere in momentul in care ne intalnim,nu neaparat cu tine stimabile Picon,ma refer in genere.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Acum dupa ce am citit opinile voastre pot spune doar atat in linii mari,cine poate sa ma cunoasca este ok ,cine nu v-a avea cum sa ajunga la acest nivel poate scrie aici linistit. O seara superba va doresc. Eine sehr Schönne Nacht. Good night.

P.S daca sunt sau nu analfabeta se poate observa dupa cum ma exprim telefonic si cu precadere in momentul in care ne intalnim,nu neaparat cu tine stimabile Picon,ma refer in genere.

... nu mai zic de virgule, că-mi dă cu virgulă!  :laugh2

Știi care e culmea analfabetismului? Să fii analfabetă și la ... telefon!  :slap2  Asta e din puțul gândirii, venit noaptea minții.  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Postat

"V-a avea" cum se pronunță la telefon?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

... nu mai zic de virgule, că-mi dă cu virgulă!  :laugh2

Știi care e culmea analfabetismului? Să fii analfabetă și la ... telefon!  :slap2  Asta e din puțul gândirii, venit noaptea minții.  :laugh2

E irelevant daca e analfabeta ori academiciana. Intrebarea este poate sa stea cu picioarele dupa urechi?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Buna ziua,sunt fascinata de temele abordate de voi domnilor. Raman impasiva la aceste subiecte totusi. In schimb ce va pot spune este ca indiferent de aceste opinii activitatea mea ramane exclusiv doar pentru un anumit tip de persoane. In rest va doresc o zi frumoasa si linistita. :)

Postat

Este deschis dragule. Numarul de contact este trecut pe profilul mru. Cat despre amuzament este inca un drept ce il rezerv cand si cum doresc. O zi frumoasa sa ai masaj_yony.

Postat

Este deschis dragule. Numarul de contact este trecut pe profilul mru. Cat despre amuzament este inca un drept ce il rezerv cand si cum doresc. O zi frumoasa sa ai masaj_yony.

Foarte curios. Eu tot încerc in zile diferite si la ore deasemeni diferite si tot ocupat este, problema este la tine!

Postat

Nu mai folosesc numarul postat in deschiderea topicului. Numarul meu este cel de la profilul facut de mine. Programul meu este de : Luni-Sambata, de la ora 11:00-21:00/21:00. In rest eu nu raspund la telefon daca am un musafir,nu vreau sa fac le nimeni sa se simta dat afara iar in rest am semnal mereu. Poate mai incerci ce pot spune. Iti multumesc pentru info,o zi placuta iti doresc.

Postat

Buna ziua,sunt fascinata de temele abordate de voi domnilor. Raman impasiva la aceste subiecte totusi. In schimb ce va pot spune este ca indiferent de aceste opinii activitatea mea ramane exclusiv doar pentru un anumit tip de persoane. In rest va doresc o zi frumoasa si linistita. :)

"Impasiv" probabil că e poziția aia cu picioarele după urechi, cum zicea brett mai sus?

Academician-o-oo!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:.
Postat

Ai un numar de contact dragul meu,poti suna daca ai aceasta dorinta iar in functie de programul meu,daca si cand am timp iti voi oferii un masaj. ;) nu consider ca mai mult am putea face,presimt ca nu exista compatibilitate de nici macar un fel. O zu frumoasa.

Te pup frumoas-o (by guta) , Vezi ca te sun acu' ,pa fix .

Ce este mai scump in Baneasa , chiria sau comisionul ?

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Te pup frumoas-o (by guta) , Vezi ca te sun acu' ,pa fix .

Ce este mai scump in Baneasa , chiria sau comisionul ?

Depinde ce poți oferIIII

Postat

Apreciez umorul si eleganta anumitor domni,cu mult bun simt au expus idei relevante. Cu toate aceste lucruri expuse nu consider ca merita sa-mi irosesc timpul meu dand apa la moara unor discutii semi penibile. Va multumesc pentru timpul acordat si bunul simt aratat,mai ales pentru simplul fapt ca eu am incercat sa raspund frumos de fiecare data. Daca voi mai hotara sa raspund are sa fie doar daca eu voi considera ca se merita osteneala. In rest ma repet , va doresc un weekend frumos.

Postat

P.S sarcasmul este o trasatura de caracter rara,acest mesaj vine pentru a va sublinia sarcasmul,ironia si satira expusa in ultimul meu mesaj iar cu asta am incheiat si va doresc o lectura placuta.

Postat

P.S sarcasmul este o trasatura de caracter rara,acest mesaj vine pentru a va sublinia sarcasmul,ironia si satira expusa in ultimul meu mesaj iar cu asta am incheiat si va doresc o lectura placuta.

Pacat ca topicul tau a fost deschis de PR .

Probabil ca lucrurile stateau altfel daca-l deschideai singura 

Succesuri sa ai !  :hug1

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pacat ca topicul tau a fost deschis de PR .

Probabil ca lucrurile stateau altfel daca-l deschideai singura

Succesuri sa ai ! :hug1

Nu stiu ce bănuieli de vreun PR aveti... dar eu i-am deschis topicul pentru ca Anca zicea ca nu se pricepe si nici nu voia cu ceva vreme in urma sa-si facă cont. Am insistat atunci sa aibă măcar un topic deschis... considerând ca îi este util cândva.

PS. ☺ Acum ma retrag in uitare...

Postat

Nu stiu ce bănuieli de vreun PR aveti... dar eu i-am deschis topicul pentru ca Anca zicea ca nu se pricepe si nici nu voia cu ceva vreme in urma sa-si facă cont. Am insistat atunci sa aibă măcar un topic deschis... considerând ca îi este util cândva.

PS. ☺ Acum ma retrag in uitare...

Dar vai , cata proptitudine !

Stateai la panda tarfoaicooooo  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dar vai , cata proptitudine !

Stateai la panda tarfoaicooooo :laugh2

Poftim?

Vrei sa-ti faci o fantezie cu o tarfoaica care sta la pândă? Ai unde sa găsesti ceea ce cauti fara sa ma aduci in gândul tau perfid...

Inca ma întreb cum reusesti sa-mi pari un tip ok chiar daca pe forum nu ai arătat bunăvoință față de mine. Cine stie... Poate nu reușiți sa ma impresionați aici in mediul virtual... tocmai pentru ca e mai important sa apreciez modul in care vă adaptați in momentul unei întâlniri cu mine. Si-atat, las' asa... nu mai am curiozitate asa mare încât sa ma lungesc in vorbe pe aici.

Postat

Poftim?

Vrei sa-ti faci o fantezie cu o tarfoaica care sta la pândă? Ai unde sa găsesti ceea ce cauti fara sa ma aduci in gândul tau perfid...

Inca ma întreb cum reusesti sa-mi pari un tip ok chiar daca pe forum nu ai arătat bunăvoință față de mine. Cine stie... Poate nu reușiți sa ma impresionați aici in mediul virtual... tocmai pentru ca e mai important sa apreciez modul in care vă adaptați in momentul unei întâlniri cu mine. Si-atat, las' asa... nu mai am curiozitate asa mare încât sa ma lungesc in vorbe pe aici.

Te pup Tantrico 

Drum bun !  :bye

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

PS. ☺ Acum ma retrag in uitare...???

Ce vrei sa spui cu asta....!!!

te calugaresti....vrei sa te sinucizi...? mesaje de genul asta sunt scrise si pe cruci in cimitire....mai bine

revinoti....negociaza cu tipa Anca ...care pare singura in locatie si deoarece va cunosteti poate puteti lucra impreuna

este doar o sugestie....Spune motivul in mare doar esti o tipa deschisa la dialog...poti sa ne minti frumos ....

decizia ,,ma retrag in uitare,, pare pripita...si fara logica la experienta Ta vistrantic...

• Like 1
Postat

Pe grasa asta n-a futut-o nimeni ? Ea se lauda ca e foarte ocupata dar nu exista nicio recenzie. Cum dracu ? Are preturi de sala palatului si ea are 100 kile ! Se ceara cat vrea ! La cati labagii libidinosi sunt in Pipera....!

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Pe grasa asta n-a futut-o nimeni ? Ea se lauda ca e foarte ocupata dar nu exista nicio recenzie. Cum dracu ? Are preturi de sala palatului si ea are 100 kile ! Se ceara cat vrea ! La cati labagii libidinosi sunt in Pipera....!

despre cine vorbesti?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...