Sari la conținut

AncaBeautySpa 0734085715

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

PS. ☺ Acum ma retrag in uitare...???Ce vrei sa spui cu asta....!!!te calugaresti....vrei sa te sinucizi...? mesaje de genul asta sunt scrise si pe cruci in cimitire....mai binerevinoti....negociaza cu tipa Anca ...care pare singura in locatie si deoarece va cunosteti poate puteti lucra impreunaeste doar o sugestie....Spune motivul in mare doar esti o tipa deschisa la dialog...poti sa ne minti frumos ....decizia ,,ma retrag in uitare,, pare pripita...si fara logica la experienta Ta vistrantic...

Cu ceva timp in urma îmi laudai dorința de relaxare si plimbări... Ce ai pățit de ma cerți si gândesti nepotrivit despre binele meu?

• Oras:Bucuresti
Postat

Cu ceva timp in urma îmi laudai dorința de relaxare si plimbări... Ce ai pățit de ma cerți si gândesti nepotrivit despre binele meu?

Asa este te laudam sa ai ceva pauza sa te relaxezi....deoarece pareai in schimbari importante ..si normal este nevoie de relaxare...

pe mine ma intriga ,,ma retrag in uitare,,... ma retrag....este ok....dar de ce apare ,,in uitare,,...aici ma indispune....iar

,,gândesti nepotrivit despre binele meu?,, Ai dreptate nu pot sa spun ce este bine pentru Tine....fiecare stie personal cum este bine...

Stii suntem unii pe aici cred ca destul de putini....care nu dorim sa dispari in uitare...din diferite motive...

dar daca asa doresti ca este spre binele Tau.....Eu personal iti respect decizia....Succes

Postat

Ce se intimpla ...mai activeaza Tipa din topic....sun ba este telefonul inchis ...ba casuta vocala....

sunt disperat dupa un masaj de calitate.

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Ce se intimpla ...mai activeaza Tipa din topic....sun ba este telefonul inchis ...ba casuta vocala....

sunt disperat dupa un masaj de calitate.

Cand are ea chef si cu cine are chef...
  • Telefon: nu am
  • Oras:Baneasa
Postat

Pentru voi domnilor.

Postat

Aceasta este noua mea colega ,Alice. Va invitam după ce admirați pozele să ne cunoaștem. O zi frumoasa.

post-220895-0-93124700-1481205320_thumb.jpg

post-220895-0-66164900-1481205373_thumb.jpg

post-220895-0-95045300-1481205411_thumb.jpg

post-220895-0-58981100-1481205444_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

Alice mănâncă cam mult

Postat

Aceasta este noua mea colega ,Alice. Va invitam după ce admirați pozele să ne cunoaștem. O zi frumoasa.

Nu ne dai si detalii ? Servicii, preturi, locatie ?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

sexy rau de tot

• Like 1
Postat

Alice mănâncă cam mult

Tu alegi ce si daca iti place,nu te obliga nimeni sa apreciezi ceva ce nu iti este pe plac.

Postat

Nu ne dai si detalii ? Servicii, preturi, locatie ?

Locatia se afla in Baneasa,exista servicii de masaj (150lei) si companie (300lei) pentru programari exista un numar de telefon. A fost postat mai sus anuntul meu de catre un membru.

Postat

sexy rau de tot

Ma bucur ca te incanta colega mea,o poti cunoaste mai bine in locatia din Baneasa.

Postat

Ma bucur ca te incanta colega mea,o poti cunoaste mai bine in locatia din Baneasa.

Dar tu, Ancuta, doar manager esti? Nu mai intri pe terenul de joc? :-)...te pup!

Postat

Buna dragule,din cate stiu topicul acesta nu are legatura cu intrebarea ta stimabile. Intrebarea adresata de tine este irelevanta. O zi frumoasa sa ai.

Postat

Buna dragule,din cate stiu topicul acesta nu are legatura cu intrebarea ta stimabile. Intrebarea adresata de tine este irelevanta. O zi frumoasa sa ai.

Draga mea, intrebarea mea este foarte pertinenta si la obiect...cum sa fie irelevanta?!!?? Lucrezi si tu sau nu sau doar te ocupi cu managementul acestui salon? Cum sa nu aiba legatura intrebarea cu topicul atata timp cat topicul se numeste ancabeautyspa???!!! Multumesc!

• Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat

ce? :slap2[/quote ] acesta este răspunsul meu.

A mai raspuns la intrebare, discret cumva.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna ziua. ☺

Am o veste buna pentru doritorii care vor sa o întâlnească iar pe Anca după perioada ei de absenta.

Anca

0722737685

Mirela

0732512010

Aylin nu mai activează in salonul din Băneasa.

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Buna ziua. ☺

Am o veste buna pentru doritorii care vor sa o întâlnească iar pe Anca după perioada ei de absenta.

Anca

0722737685

Mirela

0732512010

Aylin nu mai activează in salonul din Băneasa.

O , ce veste minunata !...

Habar nu ai de cand le astept .  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

O , ce veste minunata !...

Habar nu ai de cand le astept . :laugh2

Mda... nu stiu care si cum. Anca stie mai bine si sper sa faca si ea ceva încât sa intre pe forum, si sa interacționeze cu voi... ca eu m-am plictisit. Mie îmi place mai mult la DG. sa citesc.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mda... nu stiu care si cum. Anca stie mai bine si sper sa faca si ea ceva încât sa intre pe forum, si sa interacționeze cu voi... ca eu m-am plictisit. Mie îmi place mai mult la DG. sa citesc.

Te-ai plictisit de peșteală, este?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 21
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...