dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 27, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 27, 2016 se vede ca esti de neam prost, dupa glumele tampe de la prasitvorba sianei maica-ta stie ca esti taranoi cu femeile?te-am atins la sarea de subrat? )
dostoievsking Reputație: 7 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 bate-mi-as pula de toiagu' ma-tiihttps://youtu.be/S6xKJ-qxzfg?t=56sIar te-ai ofticat.
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 27, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 27, 2016 Iar te-ai ofticat. tu esti prostu' de mijkin care rade ca muta?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 27, 2016 te-am atins la sarea de subrat? )de acu incolo poti sa ma citezi pan ti se indoaie si rupe nu iti voi mai raspundedaca tu te simti barbat mai putulica si ca iti creste testosteronu doar cand jignesti o femeie , ei bine, tata m-am invatat sa nu irosesc nici macar un scuipat pe asa creaturi fara coaie
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 27, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Mai 27, 2016 de acu incolo poti sa ma citezi pan ti se indoaie si rupe nu iti voi mai raspundedaca tu te simti barbat mai putulica si ca iti creste testosteronu doar cand jignesti o femeie , ei bine, tata m-am invatat sa nu irosesc nici macar un scuipat pe asa creaturi fara coaie de cand tot zici ca ma blockezi, ignori, banezi... ))
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 27, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Mai 27, 2016 de cand tot zici ca ma blockezi, ignori, banezi... ))E "buna" numai la oral! 1
dostoievsking Reputație: 7 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 tu esti prostu' de mijkin care rade ca muta? #lache Ia zi...A durat mai putin sa-ti dai seama ca ai ramas de fazan?
picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 27, 2016 du-te de bea unu si vezicewl mai bun il faceau la fite in herastraudar nu mai e localuCând exista FITZE, nu erai **spam editat**ă? 7 6
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 27, 2016 Când exista FITZE, nu erai **spam editat**ă? chiar eram curioasa care va fi acela care ma va cita si va scrie peste mine cu tz ))care e problema de fapt ? ca fiindusor **spam editat** stiam si savuram un cocktail la o terasa misto in o vacanta de vara alaturi de un desert (ca faceam super misto deserturile acol)sau ca beam alcool punct? daca ziceam ca merg la mac sau kf'si beau o bere la 16-17 ani mai adresai aceeasi intrebare?hoo ca nu mi-o trageam pe terasa la fitze:))) am fost virgina pana la 18 si ) asta nu inseamna ca sprijineam borduri cu seminte si o cola vreodata looooolz
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 chiar eram curioasa care va fi acela care ma va cita si va scrie peste mine cu tz ))care e problema de fapt ? ca fiindusor **spam editat** stiam si savuram un cocktail la o terasa misto in o vacanta de vara alaturi de un desert (ca faceam super misto deserturile acol)sau ca beam alcool punct? daca ziceam ca merg la mac sau kf'si beau o bere la 16-17 ani mai adresai aceeasi intrebare?hoo ca nu mi-o trageam pe terasa la fitze:))) am fost virgina pana la 18 si ) asta nu inseamna ca sprijineam borduri cu seminte si o cola vreodata looooolzprima oara cand ai fost penetrata de un organ masculin erai inconstienta
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 27, 2016 prima oara cand ai fost penetrata de un organ masculin erai inconstientahai ca esti prost si super dar mizer de nesimtit. eram in o relatie de 2 ani jumatate pana sa imi incep viata sexuala. hai dispari vipuska, ignore si arrivederci
picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 27, 2016 chiar eram curioasa care va fi acela care ma va cita si va scrie peste mine cu tz ))care e problema de fapt ? ca fiindusor **spam editat** stiam si savuram un cocktail la o terasa misto in o vacanta de vara alaturi de un desert (ca faceam super misto deserturile acol)sau ca beam alcool punct? daca ziceam ca merg la mac sau kf'si beau o bere la 16-17 ani mai adresai aceeasi intrebare?hoo ca nu mi-o trageam pe terasa la fitze:))) am fost virgina pana la 18 si ) asta nu inseamna ca sprijineam borduri cu seminte si o cola vreodata looooolzPăi am scris cu tz pentru că așa se chema!Nu e nicio problemă, că erai ușor **spam editat**ă, ziceam și eu, așa ... În vremea aia frecventam și eu zona, erau multe terase mișto, dar cu țânțari. Poate am și trecut unul pe lângă altul.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 hai ca esti prost si super dar mizer de nesimtit. eram in o relatie de 2 ani jumatate pana sa imi incep viata sexuala. hai dispari vipuska, ignore si arrivederciera o relatie cu felatie?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 27, 2016 Păi am scris cu tz pentru că așa se chema!Nu e nicio problemă, că erai ușor **spam editat**ă, ziceam și eu, așa ... În vremea aia frecventam și eu zona, erau multe terase mișto, dar cu țânțari. Poate am și trecut unul pe lângă altul. eram in b doar vara cate o sapt 2 in perioada in care era popular. mA duceam doar dupa masa si pe bune faceau cel mai bun kir royal ever acu il fuseresc peste tot si de obicei mergeam dupa la doina la cina. ieseam zilnic gen o sapt pe acolo cat stateam pe aici.imi placeau si deserturile acolo
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 eram in b doar vara cate o sapt 2 in perioada in care era popular. mA duceam doar dupa masa si pe bune faceau cel mai bun kir royal ever acu il fuseresc peste tot si de obicei mergeam dupa la doina la cina. ieseam zilnic gen o sapt pe acolo cat stateam pe aici.imi placeau si deserturile acolo tu faci chir royal din menstruatie si spirt sanitar
picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 27, 2016 eram in b doar vara cate o sapt 2 in perioada in care era popular. mA duceam doar dupa masa si pe bune faceau cel mai bun kir royal ever acu il fuseresc peste tot si de obicei mergeam dupa la doina la cina. ieseam zilnic gen o sapt pe acolo cat stateam pe aici.imi placeau si deserturile acolo Doina nu mai de mult, decât o mizerie!Kir Normand ai încercat?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 27, 2016 Doina nu mai de mult, decât o mizerie!Kir Normand ai încercat? nu, chiar nu
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 Lynx asta...E un avorton al avortonilor Dar Picon, de frica , sta in spatele lui....
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 Lynx asta...E un avorton al avortonilor Dar Picon, de frica , sta in spatele lui.... tu esti curajos, stai in fata si sugi pula
picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 27, 2016 nu, chiar nu Încearcă! 6 6
picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 27, 2016 Lynx asta...E un avorton al avortonilor Dar Picon, de frica , sta in spatele lui.... Și amândoi îți dăm muie, pe rând, ca la moară! 6 6
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 tu esti curajos, stai in fata si sugi pulaDeja te-ai suparat. D-aia Moldova e cea mai subdezvoltata regiune din Europa. Ti-ai violat bunica?Scuza-ma.
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 Și amândoi îți dăm muie, pe rând, ca la moară! Ce destin... Sa platesti centuristele cu fasole frecata. Nici cele mai izbutite ironii ale mele nu pot sa intreaca comicul acestei situatii.
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 Deja te-ai suparat. D-aia Moldova e cea mai subdezvoltata regiune din Europa. Ti-ai violat bunica?Scuza-ma. bunica bate toba pe corneea matii
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 Ce destin... Sa platesti centuristele cu fasole frecata. Nici cele mai izbutite ironii ale mele nu pot sa intreaca comicul acestei situatii. cand se pisa cainii vagabonzi pe celofanul cu care esti invelit ai o briza de racoare in esofag
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum