Sari la conținut

Ilona ( Rusia ) - Bd. Magheru 0730046110

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Astazi am avut placerea sa o cunosc pe Ilona si imi pare rau ca nu am fost in vizita mai demult !

Locatia este pe Rosetti, usor de ajuns dar greu de parcat. Pentru mine a facut Dumnezeu o minune, asa de Craciun, si am reusit. De fapt, asta este singurul minus al intalnirii noastre.

Domnisoara este o femeie frumoasa si imbracata si dezbracata, miroase frumos, lipicioasa si pupacioasa :) . Dar partea cea mai tare la ea, zic eu, e cum vorbeste cu tine: desteapta, relaxata si foarte placuta. Eu as mai fi stat doar sa mai vorbesc cu ea ! Data viitoare o scot si la o cafea  :slap2

Actiunea a fost de nota 10 in mare parte pentru ca ne „imprietenisem” bine inainte. Nu imi place sa dau detalii dar stie ce face in pat si e tare lipicioasa.

Cadou 400 lei.

Concluzie: cine vrea doar sa f&*% o bunaciune probabil gaseste mai ieftin. Dar pentru cine conteaza si interactiunea cu donsoara, Ilona e ce trebuie. Eu sigur mai trec pe la ea.

Multumesc frumos ! 

Vizitator hexp02
Reputație: 0
Postat

Recenzii bune, nu arăți rău deloc, cu siguranță ne auzim la un telefon să detaliem "detaliile".

Suscces cu telefonul, dar din cate stiu, domnisoara s-a retras la sfarsitul lunii decembrie!

Daca gresesc, sa ma corecteze Ilona!

Postat

Buna seara, incepand de maine pentru cateva zile saptamana aceasta ma gasiti in locatie.

Programul este 12- 20 ( in functie de programari) . O seara placuta!

• Oras:Ãœberall
Postat

Suscces cu telefonul, dar din cate stiu, domnisoara s-a retras la sfarsitul lunii decembrie!

Daca gresesc, sa ma corecteze Ilona! Cu siguranta a avut succes respectivul daca a sunat-o. Din cate observ "domnisoara" este activa si nu retrasa. Va place sa va dati cu parerea uneori? Banuiesc ca intr-un final va corectat "domnisoara"! Sa auzim de bine.

Postat

Daca gresesc, sa ma corecteze Ilona!

Si eu stiam ca se retrage la sfarsitul lunii decembrie. Probabil s-a razgandit!

Vizitator hexp02
Reputație: 0
Postat

Si eu stiam ca se retrage la sfarsitul lunii decembrie. Probabil s-a razgandit!

Postarile tale se cam bat cap in cap, dar e bine ca la final am cazut de acord!🙂

Faptul ca s-a razgandit nu poate decat sa ne bucure, pe mine cu siguranta!

Bafta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...