Sari la conținut

Ilona ( Rusia ) - Bd. Magheru 0730046110

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna ziua domnilor, m-am gandit sa va mai bucur o perioada cu prezenta mea. :girly

Astazi ma gasiti pana la ora 20. Va pup!  

• Like 1
Postat

Bine, bine, dar trebuie sa raspunzi totusi la telefon :) Am incercat de cateva ori chiar acum

• Oras:Ãœberall
Postat

Postarile tale se cam bat cap in cap, dar e bine ca la final am cazut de acord!🙂

Faptul ca s-a razgandit nu poate decat sa ne bucure, pe mine cu siguranta!

:iagree

Postat

Buna ziua domnilor, m-am gandit sa va mai bucur o perioada cu prezenta mea. :girly

Astazi ma gasiti pana la ora 20. Va pup!  

Buna Ilona. Pentru cat timp ne vom mai bucura de prezenta ta? Multumesc!

Postat

Buna Ilona. Pentru cat timp ne vom mai bucura de prezenta ta? Multumesc!

Cu siguranta v-om avea ocazia sa ne reintalnim pana atunci. :) pupici

• Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

Eh acum ca e vom sau ca e v-om... ne-om intelege noi :))).

Cu siguranta eu sunt unul care s-a bucurat de ne retragerea ei si mai exact ieri la ceas de seara... pe la un 7. Despre Ilona nu cred ca mai sunt multe de spus, aceeasi fata finuta, ingrijita, orientrare catre client la un nivel ridicat, deja cred ca stiti ca face parte din top 3-ul meu.

Dupa 1.5h de zbantuiala, ne-am luat frumos la revedere cu promisiunea sa ne mai vedem inca o data pana la sosirea primaverii.

O fata de 9.5. Te pup, Ilona!

Postat

* mii de scuze. Cu siguranta vom avea ocazia sa ne reintalnim pana atunci.  :) pupici

aprecierea era reala, in nici un caz ironica ... mi-a placut raspunsul diplomatic si inteligent, prin care ai raspuns la o intrebare, la care nu vroiai sa raspunzi concret.

:hug1

• Like 1
  • Minus 1
Postat

aprecierea era reala, in nici un caz ironica ... mi-a placut raspunsul diplomatic si inteligent, prin care ai raspuns la o intrebare, la care nu vroiai sa raspunzi concret.

:hug1

Multumesc!  :kiss3

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Cu siguranta v-om avea ocazia sa ne reintalnim pana atunci. :) pupici

Corect se scrie vom avea

Postat

Corect se scrie vom avea

* mii de scuze. Cu siguranta vom avea ocazia sa ne reintalnim pana atunci.  :) pupici

• Like 1
Postat

Eh acum ca e vom sau ca e v-om... ne-om intelege noi :))).

Cu siguranta eu sunt unul care s-a bucurat de ne retragerea ei si mai exact ieri la ceas de seara... pe la un 7. Despre Ilona nu cred ca mai sunt multe de spus, aceeasi fata finuta, ingrijita, orientrare catre client la un nivel ridicat, deja cred ca stiti ca face parte din top 3-ul meu.

Dupa 1.5h de zbantuiala, ne-am luat frumos la revedere cu promisiunea sa ne mai vedem inca o data pana la sosirea primaverii.

O fata de 9.5. Te pup, Ilona!

Multumesc frumos pentru vizita! :)

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Ca sa parafrazam, oarecum, un cantecel foarte la moda in prezent, al unei alte blondine (cred ☺), as intreba asa: oare o fi camasa mea? Sa ma intorc curand la ea?...

Foarte faina poza. Deasemenea modelul (fizic) dar si persoana in cauza.

Domnilor, astazi sunt disponibila incepand cu ora12 pana la ora 20. Zi frumoasa!

• Like 3
Postat

Ca sa parafrazam, oarecum, un cantecel foarte la moda in prezent, al unei alte blondine (cred ☺), as intreba asa: oare o fi camasa mea? Sa ma intorc curand la ea?...

Foarte faina poza. Deasemenea modelul (fizic) dar si persoana in cauza.

Corect frate Radu. Bine punctat.

Va multumesc frumos domnilor!  :girly

Postat
Vizitat Ilona saptamana trecuta. Programare SMS/Telefon. 

Despre Ilona s-a tot vorbit si desi eram prevenit, tot am ramas surprins... de ce prezenta atipica este in acest peisaj. Marea surpriza o constitue atitudinea, focusul catre client, discutiile gen small talk naturale. Nici la aspect nu te astepti, arata mai degraba ca o corporatista.

Aspect: 7 Mai e de lucru la tonifiere, pielea nu e cremuita, nu are un parfum feminin cum te astepti. Imbracata arata de 9

Locatia: 8 pentru ca au fost probleme cu apa (chiar nu mai curgea deloc), nu era vina ei totusi. Loc de parcare... la Hilton cu plata, nu gasiti in zona.

OP: 10 un deep in forta, foarte sarguincios si dedicat, cu atentie totala. Iar o surpriza (placuta!)

NP: 8 

GFE/Atitudine: 10

• Like 3
  • Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

Locatia: 8 pentru ca au fost probleme cu apa (chiar nu mai curgea deloc), nu era vina ei totusi. 

Pana la urma ti-a revenit apa? :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...