Sari la conținut

Ilona ( Rusia ) - Bd. Magheru 0730046110

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lua-mi-aș miru-n car, 4-o =))

Hai cu egalarea :)

• Minus 12
Vizitator
Postat

Hai sictir =))

Hai ca se poate 4-1 =))

• Like 1
  • Minus 12
Vizitator
Postat

Huiduhuuuuuuu :(

5-1 =))

• Minus 12
Vizitator
Postat

On toping:

'mi-aș pula-n ilona :(

Amin :)
  • Like 1
  • Minus 12
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mama Rusie ne-a trimis aici o frumoasa si inteligenta blonda, nu stiu daca lucreaza pentru KGB sau alte servicii, cert e ca e incintanta ideea de a imparti o ora cu o agenta.

Locatie centrala, la Scala, un apartament extrem de curat si placut.La nivel conversational depaseste orice asteptari, pare oricum ca nu e decat in "trecere" prin aceasta situatie, are un zambet care ar putea rivaliza cu multe figuri cunoscute de la Hollywood.Ne-am descoperit pasiuni comune, filme rusesti putin cunoscute iar cand iti vorbeste in rusa nu iti mai trebuie nimic.Mie unul asa mi s-a intamplat.E o fata faina cu un corp armonios, poate nu cel mai hot dar sigur cel la care sa vrei sa revii datorita stilului si felului in care te priveste.Nu am reprosuri oricat m-as stradui, plec la Sankt Petesburg peste 2 saptamani si mi-a dat niste tipsuri, e calda, zambitoare si te faca sa iti para rau ca pleci.

Merita note maxime la orice capitol, e o incantare sa porti o conversatie cu o femeie frumoasa, inteligenta dar cred ca aici tine si de mentalitate si educatie.Am plecat incantat de experienta, chiar daca, dupa o ora si jumatate, am uitat scopul pentru care ma aflam alaturi de ea.

300 ron/h e un pret corect si unde mai pui ca poti invata rusa:)Si la meditatii cam tot ala e pretul dar nu beneficiati de lectie alaturi de un nud superb cu o inteligenta peste medie si care, atunci cand se uita in ochii tai, iti taie rasuflarea.

O experienta sexuala aparte de trecut in agenda cu lucruri bune intamplate pe anul asta.

Multumesc frumos ! 

:*

Vizitator
Postat

Am vizitat-o astazi pe Ilona, o experienta deosebita si oarecum atipica. Nu intru in detalii, iar notele sunt urmatoarele:

Aspect: 9 - e chiar foarte frumoasa
Igiena: 10 - dus inainte si dupa, mirosea foarte bine
GFE: 10 - FK, atitudine super
Oral: 10 - DT, swallow
Normal: n/a

Personal o recomand si estimez ca nu va dura mult pana va ajunge in top.

Toate cele bune!

• Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Nu toți are noroc în veațã :)

Eu am facut imprumut la banca sa pot sa ma destrabalez 1 h cu rusoaica 😄

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Eu am facut imprumut la banca sa pot sa ma destrabalez 1 h cu rusoaica 😄

Nevoi personale sau ipotecar?

Să-Å£i fie de bine :)

Postat

Ipotecar in nici 1 caz..

Nu riscam casili ptr pizdi ðŸ˜

• Like 1
Postat

Nevoi personale sau ipotecar?

Să-Å£i fie de bine :)

Poate baga si ele varianta de 12 rate egale fara dobândă! ðŸ˜

Postat

Am vizitat-o astazi pe Ilona, o experienta deosebita si oarecum atipica. Nu intru in detalii, iar notele sunt urmatoarele:

Aspect: 9 - e chiar foarte frumoasa

Igiena: 10 - dus inainte si dupa, mirosea foarte bine

GFE: 10 - FK, atitudine super

Oral: 10 - DT, swallow

Normal: n/a

Personal o recomand si estimez ca nu va dura mult pana va ajunge in top.

Toate cele bune!

Thank you from the bottom of my heart ! 

• Like 2
Postat

Risc de indragosteala!!

Salutare,

Vizitat Ilona joia trecuta, pe la 6. Locatie pe Rosetti colt cu Magheru, indrumat foarte ok, un apartament cochet, curat.

Ilona, o blonda frumoasa fo, cu niste ochi superbi, pe la 1.70, m-a intampinat intr-o rochie neagra office mai mult decat sexy. Din pacate a slabit foarte mult astfel ca dupa ce s-a dezbracat s-a vazut un trup deloc tonificat, stiu ca nerge la sala nu ramane decat sa itensifice treaba.

Prestatia a fost un singur numar pe parcurusul unei ore d2d, oral nep super "zemos", cu momente bune de deep dar nu reusit total

. Normal in cateva pozitii, e stramta si se misca bine, finalizat CIM si inghitit absolut tot (mdeeh gustul fu bun nefiind fumator).

Aspect:8, daca rezolva cu tonifierea 10 poate fi usor al ei

Oral:9,5

Normal:9

300/h pusi pe masa la inceput, de care nu s-a atins deloc

Gfe:11, sincer...cel mai mare intalnit pana acum. Nu se chinuie, e dezinvolta, are un grad de inteligenta leste medie, cred ca nu este locul ei in aceasta meserie.

Recomand, mai ales pt oral si gfe.

Stima (uff, de cand nu am mai scris..)

• Like 6
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Risc de indragosteala!!

Salutare,

Vizitat Ilona joia trecuta, pe la 6. Locatie pe Rosetti colt cu Magheru, indrumat foarte ok, un apartament cochet, curat.

Ilona, o blonda frumoasa fo, cu niste ochi superbi, pe la 1.70, m-a intampinat intr-o rochie neagra office mai mult decat sexy. Din pacate a slabit foarte mult astfel ca dupa ce s-a dezbracat s-a vazut un trup deloc tonificat, stiu ca nerge la sala nu ramane decat sa itensifice treaba.

Prestatia a fost un singur numar pe parcurusul unei ore d2d, oral nep super "zemos", cu momente bune de deep dar nu reusit total

. Normal in cateva pozitii, e stramta si se misca bine, finalizat CIM si inghitit absolut tot (mdeeh gustul fu bun nefiind fumator).

Gfe:11, sincer...cel mai mare intalnit pana acum. Nu se chinuie, e dezinvolta, are un grad de inteligenta leste medie, cred ca nu este locul ei in aceasta meserie.

Nota e 300 ron la aspect de 8?

Postat

Risc de indragosteala!!

Salutare,

Multumesc frumos pentru recenzie ! 

Data viitoare vei avea o surpriza .. cuz I work hard  in gym  !! :yl2jump  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pupiciii  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3

Postat

Buna baieti,

Din pacate  nu reusesc sa raspund la toate apelurile si sms-urile voastre ( sper sa nu va suparati  :girly ) .

In principiu nu iau mai mult de 3 clienti pe zi , pentru a stabili o intalnire ma puteti contact incepand cu ora 11 .

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat !

Pupici !!!!

post-208184-0-76408600-1467970481_thumb.jpg

Reputație: -556
Postat

Nu am putut să o las să piardă un trofeu ca mine😜 ... și am fost și eu prin ea o tură . Recenziile ei de aici sunt pe bune 100% și nu prea mai am ce să adaug în schimb am rămas surprins de aspectul ei fizic ...din poze și recenzii am tras concluzia că e înaltă și 'bine făcută ' gen rusoaică purie . Nu este deloc așa , este chiar spre skinny finuță și delicată . O ținută ( fizic și vestimentar ) elegantă , mani-pedi coafură cu gust , cu vorbele la ea , o companie deosebită . Nici prin cap nu ți-ar trece atunci când o vezi pe stradă că ea practică această meserie și nici că se fute cu atâta patimă ...de , broasca mică ...cască gura mare . 300 /h , un singur 'glonț' luuuuung cu o fată deosebită . Când ai în față un " om frumos" ca ea , nu mai stai să analizezi în amănunt micile imperfectiuni ...și când se mai fute și în 'halul' ăsta ....ce să mai vrei ...

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator seanjohnn
Postat

Atras de denumire ”Ilona from Russia”, am zis sa incerc si eu si nu am regretat alegerea. (Cu toate ca numele Ilona e de origine ungureasca dar nu discutam aici despre originea numelei.) Am dat un sms la care am primit raspuns iar ulterior am facut o programare prin telefon pentru ora 6, fiind si mai mult atras de vocea din telefon, locatia cunoscuta deja centrala aproape si de gura de metrou pentru cei care vor sa evite aglomeratia din Bucuresti.

Ajuns la locatie am fost intampinat de o domnisoara frumoasa, imbracata intr-o rochie mulata si pantofi cu toc, blonda, inalta (in sfarsit si femei mai inalte satul de ponei) , ochi frumosi, aranjata bine.  M-a servit cu o apa rece, am stat putin la povesti unde m-am ”lovit” si de inteligenta ei nu doar de aspecte, lucru mai rar intalnit. 

Am purces spre dus fiecare pe rand, apoi ajunsi in camera , actiunea a debutat cu un FK intretinut foarte bine, sarutari pe corp, mangaieri un nivel fff ridicat de GFE, apoi a inceput un ON umed, adanc cu saliva multa (lins , supt, scuipat) atentie la zonele adiacente, oralul si gfe fiind punctele forte, am gustat si eu putin din piersicuta, si am inceput actiunea cu un lady on top , doggy si misionar unde am si finalizat, ne-am mai sarutat putin am mai schimbat cateva vorbe ( ea in rusa, italiana) eu atent la ce zicea....

Halatul 300 ron/h 

• Like 2
Vizitator seanjohnn
Postat

Atras de denumire ”Ilona from Russia”, am zis sa incerc si eu si nu am regretat alegerea. (Cu toate ca numele Ilona e de origine ungureasca dar nu discutam aici despre originea numelei.) Am dat un sms la care am primit raspuns iar ulterior am facut o programare prin telefon pentru ora 6, fiind si mai mult atras de vocea din telefon, locatia cunoscuta deja centrala aproape si de gura de metrou pentru cei care vor sa evite aglomeratia din Bucuresti.

Ajuns la locatie am fost intampinat de o domnisoara frumoasa, imbracata intr-o rochie mulata si pantofi cu toc, blonda, inalta (in sfarsit si femei mai inalte satul de ponei) , ochi frumosi, aranjata bine.  M-a servit cu o apa rece, am stat putin la povesti unde m-am ”lovit” si de inteligenta ei nu doar de aspecte, lucru mai rar intalnit. 

Am purces spre dus fiecare pe rand, apoi ajunsi in camera , actiunea a debutat cu un FK intretinut foarte bine, sarutari pe corp, mangaieri un nivel fff ridicat de GFE, apoi a inceput un ON umed, adanc cu saliva multa (lins , supt, scuipat) atentie la zonele adiacente, oralul si gfe fiind punctele forte, am gustat si eu putin din piersicuta, si am inceput actiunea cu un lady on top , doggy si misionar unde am si finalizat, ne-am mai sarutat putin am mai schimbat cateva vorbe ( ea in rusa, italiana) eu atent la ce zicea....

Halatul 300 ron/h 

Notele nu isi au rostul doar remarc punctele forte oralul si gfe, intr-adevar a slabit putin fata de poze dar daca ”trage la sala” pentru tonifiere o sa-si revina, recomand pentru ceva nou, posibil sa revin pentru sex in dus si cim , o zi buna!

Postat

Nu am putut să o las să piardă un trofeu ca mine ... și am fost și eu prin ea o tură . Recenziile ei de aici sunt pe bune 100% și nu prea mai am ce să adaug în schimb am rămas surprins de aspectul ei fizic ...din poze și recenzii am tras concluzia că e înaltă și 'bine făcută ' gen rusoaică purie . Nu este deloc așa , este chiar spre skinny finuță și delicată . O ținută ( fizic și vestimentar ) elegantă , mani-pedi coafură cu gust , cu vorbele la ea , o companie deosebită . Nici prin cap nu ți-ar trece atunci când o vezi pe stradă că ea practică această meserie și nici că se fute cu atâta patimă ...de , broasca mică ...cască gura mare . 300 /h , un singur 'glonț' luuuuung cu o fată deosebită . Când ai în față un " om frumos" ca ea , nu mai stai să analizezi în amănunt micile imperfectiuni ...și când se mai fute și în 'halul' ăsta ....ce să mai vrei ...

Multumesc frumos !  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...