reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Tu de fapt ce pula mea vrei? Dacă ai de spus ceva, spune! Dacă nu, vezi-ți de băutura ta și nu mai abera!Cine plm ești tu să, nu mă pun cu tine? Dacă nu-mi pun mintea cu tine, o fac pentru că nu are rost.Hai, o seară plăcută!Stai calm,highlandere,ca nu e cum spui tuNu-ti pui mintea cu mine pt ca stii ca nu potiIar daca esti nesimtit in stilul tau caracteristic,ia spune tu cum i-ai tras-o lui Marean ,Phoenix si Sorina la ultima intrevedere cu LanaP.S spune cum ai aranjat tu sa fii doar cu Lana,din pacate nu ti-au iesit combinatiile,pt ca a mai existat si un gen Lana-Marean,Marean-Sorina( Roberto),Phoenix-Lana.... 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Sã iese sor' mea la joc...' ca-i-aş pisica ei 1
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Sã iese sor' mea la joc...' ca-i-aş pisica ei Dă Lana zici? 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Dă Lana zici? Dap
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 E pă drum O pup cu drag
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 O pup cu drag Asa a vrut si Picon...
raffaello Reputație: -6837 Postat Iunie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 1, 2016 Stai calm,highlandere,ca nu e cum spui tuNu-ti pui mintea cu mine pt ca stii ca nu potiIar daca esti nesimtit in stilul tau caracteristic,ia spune tu cum i-ai tras-o lui Marean ,Phoenix si Sorina la ultima intrevedere cu LanaP.S spune cum ai aranjat tu sa fii doar cu Lana,din pacate nu ti-au iesit combinatiile,pt ca a mai existat si un gen Lana-Marean,Marean-Sorina( Roberto),Phoenix-Lana....Ce imbarligatura , sa-mi... trag un loz castigator! 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Asa a vrut si Picon... Ei frãțește, știe ea mai bine Ai întrebat de Day mai devreme...nu știu nimic, sã mor
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Ei frãțește, știe ea mai bine Ai întrebat de Day mai devreme...nu știu nimic, sã mor Iar schimbi sensul discutiei?
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Ce imbarligatura , sa-mi... trag un loz castigator!N-ai cum,de loz zic
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2016 Stai calm,highlandere,ca nu e cum spui tuNu-ti pui mintea cu mine pt ca stii ca nu potiIar daca esti nesimtit in stilul tau caracteristic,ia spune tu cum i-ai tras-o lui Marean ,Phoenix si Sorina la ultima intrevedere cu LanaP.S spune cum ai aranjat tu sa fii doar cu Lana,din pacate nu ti-au iesit combinatiile,pt ca a mai existat si un gen Lana-Marean,Marean-Sorina( Roberto),Phoenix-Lana....Ești prost! Și prost informat. Cu Lana, m-am întâlnit doar cu gașca și nu eu am organizat. Dar presupunând că e așa, repet: care e treaba ta? Singurul care a fost șuntat( dacă a fost- pentru că repet, nu eu am organizat), a fost de la un moment dat, Phoenix. Pe el oricum nu mai vrea nimeni să-l vadă!Ai înțeles? Ai înțeles o pulă! 5 22
raffaello Reputație: -6837 Postat Iunie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 1, 2016 N-ai cum,de loz zicStiu nene. N-am mai jucat din copilarie.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Ești prost! Și prost informat. Cu Lana, m-am întâlnit doar cu gașca și nu eu am organizat. Dar presupunând că e așa, repet: care e treaba ta? Singurul care a fost șuntat( dacă a fost- pentru că repet, nu eu am organizat), a fost de la un moment dat, Phoenix. Pe el oricum nu mai vrea nimeni să-l vadă!Ai înțeles? Ai înțeles o pulă! Ce bine dã mine cã n-am venit, am evitat discuțiile...pupa-m-aș dã dãștept 1
reloaded Reputație: 44 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Ești prost! Și prost informat. Cu Lana, m-am întâlnit doar cu gașca și nu eu am organizat. Dar presupunând că e așa, repet: care e treaba ta? Singurul care a fost șuntat( dacă a fost- pentru că repet, nu eu am organizat), a fost de la un moment dat, Phoenix. Pe el oricum nu mai vrea nimeni să-l vadă!Ai înțeles? Ai înțeles o pulă!Bine ca sunt eu prost,si prost informat in acelasi timp,zici tu?Zici ca nu tu ai organizat? Pe bune? Ia vezi,poate-ti raspunde Lana,te scoate si de data asta?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2016 Ce bine dã mine cã n-am venit, am evitat discuțiile...pupa-m-aș dã dãștept Știi care e treaba? Nu a fost nicio discuție, în afară de ce aberează ăsta. A citat niște nume ... nimeni dintre ei nu a zis așa ceva și dacă riscă să fie împulați de Phoenix... ăăă... Reloaded, pot confirma sau infirmă. Repet, nu au fost niciun fel de discuții!
d d p o f Reputație: -201 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 'da pula mea cu forumu asta. ))) 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2016 Bine ca sunt eu prost,si prost informat in acelasi timp,zici tu?Zici ca nu tu ai organizat? Pe bune? Ia vezi,poate-ti raspunde Lana,te scoate si de data asta?Băi, singurul care a fost ... de evitat, ai fost tu! Și știi de ce ... Las-o moartă-n poola mea!Ultima dată a organizat altcineva (nu contează cine), iar penultima, da... eu am organizat și au fost vreo 10 persoane, pe care eu le-am contactat. Hai pa, că vorbești pe nas! 5 22
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Știi care e treaba? Nu a fost nicio discuție, în afară de ce aberează ăsta. A citat niște nume ... nimeni dintre ei nu a zis așa ceva și dacă riscă să fie împulați de Phoenix... ăăă... Reloaded, pot confirma sau infirmă. Repet, nu au fost niciun fel de discuții! Nene, știi prea bine, dacã voiam sã vin, veneam negreșit...dar tot așa, pe surse, mi-au ajuns niște discuții la urechi și-am spus pas...și bine am fãcut Oricum, chiar nu vãd rostul acestor rufe spãlate în public...în fine, voi știți mai bine M-am retras, mã duc sã-mi fut amanta...aia 'nalta, știi mata'care, 'ca-mi-ar coaili lisandru și mișkin sã se uite V-am pupat!!!
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 Deja au trecut 3 luni. Iar se justifica picon?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2016 Nene, știi prea bine, dacã voiam sã vin, veneam negreșit...dar tot așa, pe surse, mi-au ajuns niște discuții la urechi și-am spus pas...și bine am fãcut Oricum, chiar nu vãd rostul acestor rufe spãlate în public...în fine, voi știți mai bine M-am retras, mã duc sã-mi fut amanta...aia 'nalta, știi mata'care, 'ca-mi-ar coaili lisandru și mișkin sã se uite V-am pupat!!!Păi întreabă-l pe ăsta ce l-a apucat din senin! Nu au fost nicio discuție ( cel puțin eu nu știu). ... peseu... spor la futut!
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 M-am retras, mã duc sã-mi fut amanta...aia 'nalta, știi mata'care, 'ca-mi-ar coaili lisandru și calu' din sufragerie sã se uite V-am pupat!!!Saluta ciorile din partea mea.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2016 Deja au trecut 3 luni. Iar se justifica picon? Și tu, cam ce pula mea să mi-o sugi, vrei! buLache.
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 Și tu, cam ce pula mea să mi-o sugi, vrei! buLache. ...
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 1, 2016 Autor Postat Iunie 1, 2016 Hahahahahaha A vrut picon sa "aibe" doua minutele cu Lana si sa o seduca pe distinsa domnita... Caraghios moment trebuie sa fi fost.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum