Sari la conținut

Duplicitatea ca mod de viata

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Saluta ciorile din partea mea.

:)

E româmcã, dã-te-n sangue...dac-o vezi ți-o iau boxpaleții razna =))

Iar te-am ars, dar nu e cu rãutate, sã mor...mintea mea n-am cum sã ți-o dau, ar fi o povarã mult prea grea pentru corpul tãu :)

Vuuuuum, vuuuuum, vuuuuum...e greu sã stãpânești o ditamai herghelia de peste 400 dã horse power...plm, numa' în pielea dã cioarã sã nu fii =))

Crrrrrrrrrr =))

• Like 1
Postat

E româmcã, dã-te-n sangue...dac-o vezi ți-o iau boxpaleții razna =))

Iar te-am ars, dar nu e cu rãutate, sã mor...mintea mea n-am cum sã ți-o dau, ar fi o povarã mult prea grea pentru corpul tãu :)

Vuuuuum, vuuuuum, vuuuuum...e greu sã stãpânești o ditamai herghelia de peste 400 dã horse power...plm, numa' în pielea dã cioarã sã nu fii =))

Crrrrrrrrrr =))

Hopa!

Ai zis ca pleci cu caii.

Apoi la nu stiu ce trampa.

Si tot aici esti.

Daca asa "arzi" tu, ma tem ca te cam frigi in realitate.

Postat

Băi, singurul care a fost ... de evitat, ai fost tu! Și știi de ce ... Las-o moartă-n poola mea!

Ultima dată a organizat altcineva (nu contează cine), iar penultima, da... eu am organizat și au fost vreo 10 persoane, pe care eu le-am contactat.  

Hai pa, că vorbești pe nas!

stai calm mă, cand eu mă vedeam cu Lana,tu te certai online cu ecdc-ul.Doar ca sa intelegi.Intre a fi smardoi virtual si a accepta realitatea este diferenta,lucru pe care tu oricum nu-l accepti indiferent de consecinte.Sau ca sa-ti explic,intre a fi Picon in real life si Picon in mediul virtual,ai acceptat sa fii Picon Virtual

App,n-am nici o treaba cu cei mentionati de tine,doar ca lumea nu se invarte in jurul tau.Si ca sa fim on topic in discutia noastra,eu ce am spus pot dovedi,tu poti nega? Fara martori gen Sorina.:Poti s-o suni pe Lana

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Exista cu siguranta o gasca de trompetisti sentimentali, acei indivizi trecuti de o anumita varsta, care confunda anii cu experienta de viata, ei care, sunt absolut convins de acest fapt, infloresc recenziile cu o multitudine de bijoux virtuali si crizanteme sub forma unor epitete de prost gust si trivialitati de proletari parveniti, acei "gents" care stiu sa aprecieze femeia la adevarata ei valoare, dar sa nu cumva sa aiba valoare d-aia mare, ca altfel e o curva s-atat, pentru a smulge ceva data viitoare, putin acolo, sa fie, ca sare cu 15 minute peste timpul convenit ori vreo lauda sa citeasca lumea lunea, si, ca sa fie totul perfect, sa zica ca mersul la curve e un hobby pentru cei cu bani.

Doamne Ajuta.

Ce face Picon... lunea? Iar nu mai pricep?
  • Like 6
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Noteaza sarguincios in caietel ca un scribaret cate like-uri a primit in saptamana care a trecut, cati i-au spus "maestre", cate domnite l-au laudat.

Chestiuni de CSAT.

Miskine, daca tot traiesti pe acolo, i-ai cunoscut pe marii fotografi Gavin Gough:

http://static.photo.net/attachments/bboard/00Q/00QNyO-61587584.jpg

si Nick Burrett

http://www.nickburrett.com/images/portfolio/fashion/large/pailin_thira_beauty_photography_black_and_white_sensual_fashion_bangkok_thailand_nick_burrett_01.jpg

Postat

Miskine, daca tot traiesti pe acolo, i-ai cunoscut pe marii fotografi Gavin Gough:

http://static.photo.net/attachments/bboard/00Q/00QNyO-61587584.jpg

si Nick Burrett

http://www.nickburrett.com/images/portfolio/fashion/large/pailin_thira_beauty_photography_black_and_white_sensual_fashion_bangkok_thailand_nick_burrett_01.jpg

Te respect,dar mai bine stai la un joc,da? Nu fii nici Pacificatorul nici fraierul de serviciu,

Vizitator
Postat

Te respect,dar mai bine stai la un joc,da? Nu fii nici Pacificatorul nici fraierul de serviciu,

Mda, nu-mi iese ! :) :laugh2 :laugh2 :laugh2 :blushing2 Ai dreptate ! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Noteaza sarguincios in caietel ca un scribaret cate like-uri a primit in saptamana care a trecut, cati i-au spus "maestre", cate domnite l-au laudat.

Chestiuni de CSAT.

Mmmmda... Si? Chiar daca vad... nu îmi incită curiozitatea asemenea aspecte. Nu m-agăț de-un fir de par... 😊
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mda, nu-mi iese ! :) :laugh2 :laugh2 :laugh2 :blushing2 Ai dreptate !

Nu pare sa fie cum zice el... se lasa doar, afectat de propriul aer.
  • Minus 1
Postat

Si io am tot S7 Edge, dar emoticons aia imi ies doar de pe mac-ul de 2000 de euro.

Ai pâ poola mea =))

Te-ai îngãlbenit, sã-ți fie dã bine...dã și la mine un like CASÃ dorm liniștit :)

Vizitator Beraru
Postat

Si io am tot S7 Edge

Apropo, am vrut sa deschid si topic nou cu tema asta, da' nu o pot face de pe telefon (n-am incercat de pe desktop). Telefonul asta e cumparat mai mult pt. statutul social pe care il confera. Aplicatiile care se fac in ultimii 2-3 ani sunt la fel de complexe precum Tetrisul anilor '80. Numeste-mi o singura aplicatie care ruleaza pe S7 si nu pe S4, spre exemplu. Invers stiu eu cacalau. Nu ingeleg nici nebunia asta cu update-urile la versiunea de Android, ca apoi sa vad mii de aplicatii notate cu o steluta pt. ca: "nu e compatibil cu Androidul aparut ieri".

• Like 2
Postat

Apropo, am vrut sa deschid si topic nou cu tema asta, da' nu o pot face de pe telefon (n-am incercat de pe desktop). Telefonul asta e cumoarat mai mult pt. statutul social pe care il confera. Aplicatiile care se fac in ultimii 2-3 ani sunt la fel de complexe precum Tetrisul anilor '80. Numeste-mi o singura aplicatie care ruleaza pe S7 si nu pe S4, spre exemplu. Invers stiu eu cacalau. Nu ingeleg nici nebunia asta cu update-urile la versiunea de Android, ca apoi sa vad mii de aplicatii notate cu o steluta pt. ca: "nu e compatibil cu Androidul aparut ieri".

Nu stiu.Sunt snob.

• Like 1
Vizitator Beraru
Postat

Nu stiu.Sunt snob.

Lasa-mi, man, si mie niste munitie in caz ca ne-om certa vreodata. Ce te-a cuprins spiritul asta autocritic acum?

...Nu ma baga in seama cand beau de sting. Important e sa scap de ciroza.

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

stai calm mă, cand eu mă vedeam cu Lana,tu te certai online cu ecdc-ul.Doar ca sa intelegi.Intre a fi smardoi virtual si a accepta realitatea este diferenta,lucru pe care tu oricum nu-l accepti indiferent de consecinte.Sau ca sa-ti explic,intre a fi Picon in real life si Picon in mediul virtual,ai acceptat sa fii Picon Virtual

App,n-am nici o treaba cu cei mentionati de tine,doar ca lumea nu se invarte in jurul tau.Si ca sa fim on topic in discutia noastra,eu ce am spus pot dovedi,tu poti nega? Fara martori gen Sorina.:Poti s-o suni pe Lana

Măi, hai să-ți spun ceva: ai cumva impresia că mi-am făcut un țel în viață să o cuceresc pe Lana? Crezi că e vreun un motiv de infatuare că te întâlnești tu, eu, noi cu ea? E o femeie frumoasă, inteligentă, cultivată, haioasă, de gașcă, sufletistă, dar nu cred nici că e cazul nici să mă sui pe gard (cel puțin eu), să fac precum cocoșul, nici să-mi tai venele dacă nu aș fi unul dintre cei ce au avut plăcerea să o cunoască. Văd că tu ești cel ce suferă sau se laudă. Prima dată mai ții minte cum ne-am întâlnit? Nici tu nu o cunoșteai. 

Pe de altă parte, nu știu cine e zmardoi virtual. Tu de câte ori apari pe forum, începi să jignești și să te iei în clonț cu toți. Cine e zmardoiul virtual? Și oricum, nu e treaba ta cum sunt sau nu sunt eu, mai bine vezi-ți de tine! 

A... și să nu uit: te-a rugat cineva să-i fi avocat, sau te râcâie că la ultimele 2 dăți, nu te-a chemat nimeni? Te-ai întrebat de ce? Eu nu am nevoie să dovedesc nimic, tu ce ai de dovedit și de ce? Atâta știu: am fost prezent atunci când am putut la întâlniri și bu eu am fost cel ce le-a propus, sau mai bine zis, hotărârea nu eu am luat-o, s-a luat în grup.

picoane sa nu uiti sa pui emoticons, sa nu cumva sa zica populatia ca te-ai enervat.

Tu ce mai sugi mă?  :)

• Like 5
  • Minus 22
Postat

Lasa-mi, man, si mie niste munitie in caz ca ne-om certa vreodata. Ce te-a cuprins spiritul asta autocritic acum?

...Nu ma baga in seama cand beau de sting. Important e sa scap de ciroza.

Ai grija sa nu dai in Korsakof inainte de ciroza.

Mergi si cumpara niste tiamina de la Alimentara.

Postat

Măi, hai să-ți spun ceva: ai cumva impresia că mi-am făcut un țel în viață să o cuceresc pe Lana? Crezi că e vreun un motiv de infatuare că te întâlnești tu, eu, noi cu ea? E o femeie frumoasă, inteligentă, cultivată, haioasă, de gașcă, sufletistă, dar nu cred nici că e cazul nici să mă sui pe gard (cel puțin eu), să fac precum cocoșul, nici să-mi tai venele dacă nu aș fi unul dintre cei ce au avut plăcerea să o cunoască. Văd că tu ești cel ce suferă sau se laudă. Prima dată mai ții minte cum ne-am întâlnit? Nici tu nu o cunoșteai.

Pe de altă parte, nu știu cine e zmardoi virtual. Tu de câte ori apari pe forum, începi să jignești și să te iei în clonț cu toți. Cine e zmardoiul virtual? Și oricum, nu e treaba ta cum sunt sau nu sunt eu, mai bine vezi-ți de tine!

A... și să nu uit: te-a rugat cineva să-i fi avocat, sau te râcâie că la ultimele 2 dăți, nu te-a chemat nimeni? Te-ai întrebat de ce? Eu nu am nevoie să dovedesc nimic, tu ce ai de dovedit și de ce? Atâta știu: am fost prezent atunci când am putut la întâlniri și bu eu am fost cel ce le-a propus, sau mai bine zis, hotărârea nu eu am luat-o, s-a luat în grup.

....lacheU

Vizitator Beraru
Postat

Ai grija sa nu dai in Korsakof inainte de ciroza.

Mergi si cumpara niste tiamina de la Alimentara.

N-ai uitat niciun emoticons?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.