trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 *numai Scuze, alunecã taciu la Sșaptili ãsta dã nai vãzut
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Bagă.o pe aia cu... Afară ie lumea rea... nu îți dă unu o cafea... ) Done
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 2, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 2, 2016 Laic
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 https://m.youtube.com/watch?v=NXnQYL3XmiIhttps://youtu.be/QGHolj66bHA 5 22
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 https://youtu.be/QGHolj66bHA Asta-nseamnã sã rãsucești cuțitu-n ranã
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 Asta-nseamnã sã rãsucești cuțitu-n ranã M-a silit să fiu dur.
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 2, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 2, 2016 cică anul ăsta se poartă mult... 2 8
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 cică anul ăsta se poartă mult... =)) Laiclaiclaiclaiclaiclaic
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 Deja ești sadic Nașule!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Deja ești sadic Nașule! Mişkinu purta gheare de anul trecut...asta-nseamnã sã fii ìn trend, netrenduiţilor 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 Mişkinu purta gheare de anul trecut...asta-nseamnã sã fii ìn trend, netrenduiţilor O fi metrosexual, zici? Sau ...
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2016 Cica Jorge Luis Borges nu a luat premiul Nobel pentru ca i-a facut apologia lui Pinochet. Dar Academia Suedeza a vandut arme in Rhodesia. Iar Papa de la Roma a privit nestingherit si extaziat discursul prolix al lui Iliescu. In timp ce aprigul soarele feroez stergea cu picaturi de ploaie camasa mea H&M fabricata intr-o camara darapanata si intunecata din Vaslui, Bangladesh. Iar toate acestea au avut loc in pauza de publicitate dintre meteo si sport, timp in care dece a devenit vegan, iar picon a mai violat, spasit si connard cum il stim, putin demnitatea umana, peste strada Trollescoviciulos spaland masina vreunui potentat anonim. Cică Ibrahimovic a primit o ofertă de la Manchester United dar nu s-a hotărât încă dacă o acceptă sau nu. 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 *aprigul soareAi ajuns la oraș? N-ai pic de mila dă bietul om. L-a bătut soarele in cap toată ziua si vii tu acum sa-l arzi.
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 2, 2016 Autor Postat Iunie 2, 2016 Ce face trepanatii asexuati?
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 2, 2016 Autor Postat Iunie 2, 2016 Cică Ibrahimovic a primit o ofertă de la Manchester United dar nu s-a hotărât încă dacă o acceptă sau nu.El nu joaca joia. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2016 El nu joaca joia.
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 2, 2016 Autor Postat Iunie 2, 2016 Sa te milogesti pe forum si sa fii banat cu replici, gen " pleaca la munca, milogule", iar apoi sa te faci mic si sa te lauzi cu jantele masinii altuia, in timp ce aprigul soare ferentarian face umbra Pământului degeaba si nu aduce 7×7×7, ar trece drept valoare d-aia mare pentru #pendejos si #cocalariipigmeidelastarbuks, insa in cercurile elevate din Gare de Lyon si pe terasele de orez balineze nu este decat duplicitate de amarât. Cum am putut sa nu ma gandesc la replica aceasta mai devreme?
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 Mor pe cosasii astia care-si iau fuduliile in dinti si fug la fundul ( nu capatul ) pamantului, stau la pula stapanului-am vrut sa scriu pentru rima "in haremul stapanului "-( boier sau multinationala). Mor! Mor de cand cu tehnologizarea cosasilor. Auzi ce prostie la stapani. Au dat coase electrice la toti argatii. Ziua cosas electric, noaptea cosas electronic cu citate dă pă google. Hai sa vedem cat e o zi de coasa in Thailanda, conform declaratii virtuale a unui cosas plecat in Thailanda. Nesolicitată, bineinteles. Cocalarus 100%. Hai sa-l credem pe cuvant si luam 8,000 dă euro si ii impartim la 30 dă zile. Egal 266,66. Ptiu, drace. Putin. Acestui tip, cu care nu vorbesc direct pana nu-mi arata biletul de autobuz, cu aere de milionar, ii recomand un loc in care poate castiga mai multi bani. . Bafta. PSN-am nimic cu cosasii. Ii urasc pe aia care nu-si cosesc pamanturile si pe aia care dau cu coasa electrica si se cred cosasi adevarati. PS4 ( sau Xbox One): poza luata dă pă net. 2
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 2, 2016 Autor Postat Iunie 2, 2016 Te-ai aprins pentru ca am adaugat si pigmeu...
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 Oare soarele ii arde, ii bate sau ii opareste pe cosasi? Vad bine? Niciun citat?! 1
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 3, 2016 Autor Postat Iunie 3, 2016 Oare soarele ii arde, ii bate sau ii opareste pe cosasi? Vad bine? Niciun citat?!Parca esti o pitzi suparata ascunsa in toaleta de la Starbucks. Uite.Facem un deal? Imi amintesc ca eu am fost cel care a avut primul doleante, insa am renuntat sa mai sper ca 41×2>82.Totusi, te poti revansa cu un selfie de pe plaja din Bulgaria.Ar trebui sa-ti fie la indemana. Si promit ca imi voi face si eu un selfie la volanul acestui autobuz. Apropo, se zice "declaratiei" si nu "declaratii".
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Altii dau vina pe telefon, trafic, repezeala. Eu nu o fac! Mi-o asum. #declaratii. Maine concediez dactilografa. De cand e matematica pe pamant, 41*2=82. Nu spera la mai mult. Asta-i motivul pentru care cositul e plictisitor, chiar daca inseamna forta. Ma rog, forta doar la aia care nu folosesc coasa electrica. Forta nu inseamna cand Bulgaria e adusa a doua oara in discutie, cosasul fiind deja blestemat sa vina acasa cu milioane de euro sau dolari ( autentici, americani) daca eu m-am ars sau spart pe plajele din Bulgaria. Sa nu fie discutii, genul asta de blestem l-am furat de la un cosas. Pot sa pun si eu poze cu mine si Obama din Biroul Oval ( eu stand la birou si el in picioare, bineinteles). Sau cu Michael Jackson. Printul Charles. Mourinho e bun? Cu Mickey Mouse in Florida se accepta? Selfie-uri in autobuze se gasesc pe fiverr. 3 la 5 lei americani. Nu, merci. 4
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 3, 2016 Autor Postat Iunie 3, 2016 #CocalarPigmeuDeStarbucks : 1 incercare si singura.Bull's-eye. Spalator, majordom, cosas...The list is ongoing. Pune o poza cu tine, de unde doresti tu, dar sa ai grija sa nu se vada scaunelul.Gen Boc, stii ce zic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum