Sari la conținut

Duplicitatea ca mod de viata

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Ce prost sunt! Mi-o asum si pe asta. Ii cer omului poza cu biletul, in loc sa-i cer direct poza cu autobuzul. Adevarul e ca ii e mai la indemana sa cumpere un autobuz decat un bilet. Revin aici.

Hai sa mai adaugam ceva. Cum ne distreaza omul pe noi, dar ne lasa si-n coada de peste, asa cred ca distreaza cine stie ce sultan sau chiar un rege. Ce sa mai, e varianta moderna si masculina a Seherezadei. Are har.

Am revenit. Nu cred in plata cu euro acolo, serios. Mai degraba il pune pe om sa ridice o mana deasupra capului si cealalta sa o tina intinsa in fata si ceilalti supusi ( in grad inferior omului nostru) ii toarna zeci de galeti de galbeni pana il ingroapa total.

Mai adaugam una. Posibil sa fie degustator sef la casa regala.

Poza de buletin merge? Nu se vede scaunelul.

Ne citim mai pă sară.

• Like 2
Postat

Am observat un fenomen aparte, dar specific tie.

Desi esti prezent in momentul postarilor mele, eziti sa raspunzi imediat.Credeam ca am stabilit acest aspect?

Si tot editezi, la 10 minute dupa ce ai scris.Aici sunt ingrijorat pentru odihna ta.Ai adormit si te-ai trezit surescitat, pentru ca ti-ai amintit vreo replica?Sau pui ceasul sa sune?

Te-am atins la corazon.Cu siguranta inaltimea, pardon, lipsa acesteia :), ti-a creat neplaceri in copilarie.De aici vine complexul tau de inferioritate?

:)

O mica corectura.Nu "ne" citim.

Eu "te-am" citit.Tu stai doar de sase.

• Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Am observat un fenomen aparte, dar specific tie.

Desi esti prezent in momentul postarilor mele, eziti sa raspunzi imediat.Credeam ca am stabilit acest aspect?

Si tot editezi, la 10 minute dupa ce ai scris.Aici sunt ingrijorat pentru odihna ta.Ai adormit si te-ai trezit surescitat, pentru ca ti-ai amintit vreo replica?Sau pui ceasul sa sune?

Te-am atins la corazon.Cu siguranta inaltimea, pardon, lipsa acesteia :), ti-a creat neplaceri in copilarie.De aici vine complexul tau de inferioritate?

O mica corectura.Nu "ne" citim.

Eu "te-am" citit.Tu stai doar de sase.

http://farm3.static.flickr.com/2563/4074633879_59bd9f7b21.jpg

Vizitator stau de sase
Postat

120 de secunde timp de asteptate la semafor.

Editez pentru ca vreau, pot si nici nu-i ilegal sa fac misto de tine, draga cosas.

Intrebare la Radio Erevan:

-unde-i penibilul in Thailanda?

-pe camp, la coasă.

Pe bune acum, penibilul si imposibilul e ca nu mai poti edita la aia cu 8k dă euro. Euro intr-o tara asiatica? Haha. Un non cocalar nu spune cat castiga.

Draga cosas, electric + electronic si care stai de sase la postarile mele , pentru ca ma cronometrezi, afla ca postarea asta a fost facuta in 90 de secunde.

• Like 4
Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

A reușit cineva să-l jignească pe Mișkin...?

Întreb doar...

Îl jignește viața în fiecare zi.
  • Like 6
  • Minus 23
Postat

Banc de la Radio Erevan : Sunteti careva la Starbucks? Faceti o poza cu cafeaua.N-am vazut in viata mea una.

Si, pentru a risipi misterul, nu sunt platit in euro, ci in starbucks.

Latte it be! Esti prea "mic".

Nu prea ai dormit azi noapte.De aceea nu cresti mare...:)

Vizitator stau de sase
Postat

Banc de la Radio Erevan : Sunteti careva la Starbucks? Faceti o poza cu cafeaua.N-am vazut in viata mea una.

Si, pentru a risipi misterul, nu sunt platit in euro, ci in starbucks.

Latte it be! Esti prea "mic".

Nu prea ai dormit azi noapte.De aceea nu cresti mare...:)

Qwertyuiop

Vizitator stau de sase
Postat

tot nu vorbesc cu cosarul.

Vad un cosar care s-a curentat cu coasa. Nu mai castiga euro in Thailanda. Haha. La 8k pe luna ( profit) as intra in insolventa si as lua in considerare sa-mi petrec vacantele in Bulgaria.

Vad cacosarul s-a educat singur. Acum sta de sase si-mi numara orele de somn.

#farachatcunevorbitii.

• Like 2
Postat

Sa stai ascuns si sa aplauzi ciomagari electronici gen @ramsay, @lynx sau @lastunicorn, e ca si cum Iliescu ar chema minerii in Piata Universitatii.

daca nu-ti placea ca te bagam in seama nu te epatai p-aicea

• Like 1
Postat

daca nu-ti placea ca te bagam in seama nu te epatai p-aicea

Păi asta și vrea! În real-life e un nebăgat în seamă, un nimeni. E ăla de care se împiedică ceilalți și îi spun să se dea dracu' la o parte. :) E un Lache.

#salvațilpelache

• Like 5
  • Minus 23
Postat

Hopa!

S-a imprietenit piconu' cu lynxu'.Daca amesteck picon de proasta calitate cu bors premium, probabil va iesi un @debussy.

Alianță ad-hoc, este? :laugh2

#lache :)

• Like 5
  • Minus 23
Postat

Hopa!

S-a imprietenit piconu' cu lynxu'.Daca amesteck picon de proasta calitate cu bors premium, probabil va iesi un @debussy.

orice e mai bun decat boasca de pufoaica pe care-o linciuresti tu

• Like 2
Postat

orice e mai bun decat boasca de pufoaica pe care-o linciuresti tu

Măcar de era de electrozi, dracu'!

• Like 5
  • Minus 23
Postat

Măcar de era de electrozi, dracu'!

aia era doar pentru muncitori calificati

• Like 1
Postat

Am avut dreptate de prima data.

Nu credeam, sperasem sa nu fie adevarat, insa realitatea mi-a confirmat temerile.

Metamorfoza fasolei frecate, prin intermediul duplicitatii, in ceva mai finesse, nu snob, ceva care sa stearga reminiscentele de nomenclaturist si obstacolele sisifice ale trecutului, "mai" corect, a trece de la fasole frecata la garbure, a fost, este si va fi un raison d'etre al piconului.

Pare-mi-se ca am un discurs cam proli(n)x.

Postat

Nu credeam, sperasem sa nu fie adevarat, insa realitatea mi-a confirmat temerile.

Metamorfoza fasolei frecate, prin intermediul duplicitatii, in ceva mai finesse, nu snob, ceva care sa stearga reminiscentele de nomenclaturist si obstacolele sisifice ale trecutului, "mai" corect, a trece de la fasole frecata la garbure, a fost, este si va fi un raison d'etre al piconului.

Cam penibil, doar. Continuă! :)

• Like 5
  • Minus 23
Postat

prelins

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...