picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 te-ai spovedit si nu te-n impartaseste popa decat dupa ce savarsesti canonu' cu iertarea lui miskin?De iertat, doar Dumnezeu iartă. Doamne, iartă-l! 4 22
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 De iertat, doar Dumnezeu iartă. Doamne, iartă-l! 5, 4, 3... https://youtube.com/watch?v=bAiCOQCnDfQ 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 ... 2, 1 ...
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 Alarma telefonului ii zangane deja, n-am nicio indoiala .Cat o fi ceasul/ora la el?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 Alarma telefonului ii zangane deja, n-am nicio indoiala .Cat o fi ceasul/ora la el?E încă pe plantație. 4 22
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 E încă pe plantație. În zonele limitrofe e cam greu cu oairlesu free, dați-i timp sã ajungã-n oraș...omul muncește, chiar nu-i de râs, ba din contrã Stimã Mișkin...vivaT orezarii!!!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Alarma telefonului ii zangane deja, n-am nicio indoiala .Cat o fi ceasul/ora la el? E cât vrea el...de orã zic
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 În zonele limitrofe e cam greu cu oairlesu free, dați-i timp sã ajungã-n oraș...omul muncește, chiar nu-i de râs, ba din contrã Stimã Mișkin...vivaT orezarii!!!De acord cu ultima propoziție. Cu șprițul ăla au cam feștelit-o. 5 22
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 De acord cu ultima propoziție. Cu șprițul ăla au cam feștelit-o. Pffff, n-ai mai vorbit cu Ba..u? are probleme mari cu insolvența...chestii-socoteli
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 Pffff, n-ai mai vorbit cu Ba..u? are probleme mari cu insolvența...chestii-socoteli M-am întâlnit eu cu el acum câteva zile. Era destul de prăbușit. Mi-a spus că acum s-a apucat și nevastă-sa de beut și o înjura, că-i scad proviziile. 5 22
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 M-am întâlnit eu cu el acum câteva zile. Era destul de prăbușit. Mi-a spus că acum s-a apucat și nevastă-sa de beut și o înjura, că-i scad proviziile. =)) Soartã de curv bãtrân...sã nu mã sifonezi 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 =)) Soartã de curv bãtrân...sã nu mã sifonezi Crezi că nu știu ce "podoabă" e? 5 22
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Crezi că nu știu ce "podoabă" e? Te sun mâine și detaliem
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 2, 2016 Te sun mâine și detaliem Oki.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 E încă pe plantație. În zonele limitrofe e cam greu cu oairlesu free, dați-i timp sã ajungã-n oraș...omul muncește, chiar nu-i de râs, ba din contrã Stimã Mișkin...vivaT orezarii!!!Nu ma imbarligati:)! Sunt singurul lui prieten de aici. E mofturos (nu snob, m-am convins aseara), are personalitate puternica, ... o chestiune de timp pana cand ma va lua la pula si pe mine. Aveti rabdare. 3
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 2, 2016 Autor Postat Iunie 2, 2016 Cica Jorge Luis Borges nu a luat premiul Nobel pentru ca i-a facut apologia lui Pinochet. Dar Academia Suedeza a vandut arme in Rhodesia. Iar Papa de la Roma a privit nestingherit si extaziat discursul prolix al lui Iliescu. In timp ce aprigul soarele feroez stergea cu picaturi de ploaie camasa mea H&M fabricata intr-o camara darapanata si intunecata din Vaslui, Bangladesh. Iar toate acestea au avut loc in pauza de publicitate dintre meteo si sport, timp in care dece a devenit vegan, iar picon a mai violat, spasit si connard cum il stim, putin demnitatea umana, peste strada Trollescoviciulos spaland masina vreunui potentat anonim.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Cica Jorge Luis Borges nu a luat premiul Nobel pentru ca i-a facut apologia lui Pinochet. Dar Academia Suedeza a vandut arme in Rhodesia. Iar Papa de la Roma a privit nestingherit si extaziat discursul prolix al lui Iliescu. In timp ce aprigul soarele feroez stergea cu picaturi de ploaie camasa mea H&M fabricata intr-o camara darapanata si intunecata din Vaslui, Bangladesh. Iar toate acestea au avut loc in pauza de publicitate dintre meteo si sport, timp in care dece a devenit vegan, iar picon a mai violat, spasit si connard cum il stim, putin demnitatea umana, peste strada Trollescoviciulos spaland masina vreunui potentat anonim. *aprigul soare Ai ajuns la oraș?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2016 Postat Iunie 2, 2016 https://youtube.com/watch?v=yBOEkoKHy_U 1
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 2, 2016 Autor Postat Iunie 2, 2016 Uitasem sa adaug 5, 4, 3...
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 2, 2016 Autor Postat Iunie 2, 2016 *aprigul soare Ai ajuns la oraș? Te-as lua de corector.Cate clase ai?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Te-as lua de corector.Cate clase ai? Plm, nu mai știu sigur...clasa a X a de trei ori, a XI a de douã ori, am dat bac-ul cu fi-miu de mânã 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 2, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 2, 2016 Care v-ați pișat pe kinuit de s-a îngălbenit așa.... )) sau o avea icter.... săracu.. )
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 2, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 2, 2016 Care v-ați pișat pe kinuit de s-a îngălbenit așa.... )) sau o avea icter.... săracu.. ) Munca cu program prelungit, stresul, dorul de țarã, singurãtatea...plm, nu mai în pielea lui sã nu fii
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Iunie 2, 2016 Autor Postat Iunie 2, 2016 Munca cu program prelungit, stresul, dorul de țarã, singurãtatea...plm, nu mai în pielea lui sã nu fii *numai
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 2, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 2, 2016 Munca cu program prelungit, stresul, dorul de țarã, singurãtatea...plm, nu mai în pielea lui sã nu fii Bagă.o pe aia cu... Afară ie lumea rea... nu îți dă unu o cafea... )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum