Sari la conținut

razboiul punctelor

Postări Recomandate

• Oras:ARK OF THE COVENANT

dupa niscai lancezeala alungata de borborismele periodice ale pisicului si chatul ubicuitar al brigazistilor acum a aparut ceva interesant - razboiul punctelor negative

baietii cu niscai banuti salvati de la alte cheltuieli nestrict necesare si-au luat conturi verzi si terorizeaza sufletele candide ale unor trolli nevricosi

e o distractie pentru mine de 10 ori mai mare decat cititul libidinoseniilor recenziilor urdurosilor proaspat spoliati de curvele **spam editat**

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

dupa niscai lancezeala alungata de borborismele periodice ale pisicului si chatul ubicuitar al brigazistilor acum a aparut ceva interesant - razboiul punctelor negative

baietii cu niscai banuti salvati de la alte cheltuieli nestrict necesare si-au luat conturi verzi si terorizeaza sufletele candide ale unor trolli nevricosi

e o distractie pentru mine de 10 ori mai mare decat cititul libidinoseniilor recenziilor urdurosilor proaspat spoliati de curvele **spam editat**

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Pai spune-ne si noua.

Cine terorizeaza pe cine?? :laugh2

Nu cred ca este o lupta ca sa zic asa ,dar sunt si exceptii.

Asa cum am mai spus si pe alt topic,mi se pare normal sa ai anumite avantaje daca platesti fata de restul.

Nu-mi place sa abuzez de punctele de reputatie negativa,dar nici nu trebuie sa ma justific in fata cuiva de ce am dat eu minusuri la niste comentarii.

Eu punctez anumite comentarii si nu persoanele,dar asa cum  ai zis probabil ca exista si anumite razboaie in ceea ce priveste punctele negative(cand se tinteste persoana cu nu stiu cate minusuri pe zi si nu comentariile)

Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Pai spune-ne si noua.

Cine terorizeaza pe cine?? :laugh2

Nu cred ca este o lupta ca sa zic asa ,dar sunt si exceptii.

Asa cum am mai spus si pe alt topic,mi se pare normal sa ai anumite avantaje daca platesti fata de restul.

Nu-mi place sa abuzez de punctele de reputatie negativa,dar nici nu trebuie sa ma justific in fata cuiva de ce am dat eu minusuri la niste comentarii.

Eu punctez anumite comentarii si nu persoanele,dar asa cum  ai zis probabil ca exista si anumite razboaie in ceea ce priveste punctele negative(cand se tinteste persoana cu nu stiu cate minusuri pe zi si nu comentariile)

smekerii care au pe gusterii care n-au

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Beraru
Reputație: 0

Duminica sunt alegeri. Imaginati-va un scenariu in care un membru din comisie poate anula 1.000 de voturi, inclusiv pe al vostru. La ce plm sa mai mergi la vot?

• Like 1
Link spre comentariu

Duminica sunt alegeri. Imaginati-va un scenariu in care un membru din comisie poate anula 1.000 de voturi, inclusiv pe al vostru. La ce plm sa mai mergi la vot?

"La ce plm sa mai mergi la vot? "

Gandire tipic romaneasca.

Stai acasa atunci. TU. :)

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Sa nu crezi ca nu se (va) face asta (detalii, nu conteaza. Odata, de mult, vazut cu ochii mei. De atunci am zis pas ca si observator la aalegeri). Cica s-ar fi bagat PE SESTACHE legea privind amenda in cazul in care nu votezi. Insa in afara unui singur site care ofera informatia asta (ceva cu dacii liberi) nu am vazut in alta parte informatia. Oricum, aici in Galati nu am idee ce pisici ar fi de votat, to(n)ti "o apa s-un pamant" ! :no2 :no2 :no2

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri

Se poate merge la vot și să nu votezi pe nimeni. Pui 3-4 ștampile și îți anulezi votul. Și dacă 30-40% din voturi sunt anulate/autoanulate, este un semnal egal cu un vot. Adică se notifică "distinsei" noastre clase politice că avem spirit civic, că ne interesează, dar că cerem o schimbare. 

• Like 5
  • Minus 22
Link spre comentariu

Se poate merge la vot și să nu votezi pe nimeni. Pui 3-4 ștampile și îți anulezi votul. Și dacă 30-40% din voturi sunt anulate/autoanulate, este un semnal egal cu un vot. Adică se notifică "distinsei" noastre clase politice că avem spirit civic, că ne interesează, dar că cerem o schimbare. 

:clapp  :clapp  :clapp

Link spre comentariu

Suntem un grup destul de mare, care propagăm ideea asta și nu sunt puțini cei ce consideră că e o idee bună. 

Link spre comentariu

previn acest act banditesc anulandu-mi singur votul si ungandu-l cu cacat

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

http://nimfomane.com/forum/topic/70830-lista-da-dujmani/

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Beraru

"La ce plm sa mai mergi la vot? "[/size]

Gandire tipic romaneasca.[/size]

Stai acasa atunci. [/size]TU[/size].[/size] :)

Nu ma asteptam sa fac politica pe acest site. Facusem o simpla analogie.

Spun doar atat: in tara in care politicienii asociaza votul cu simpatia si cred ca cei care i-au votat le-ar suge coaiele transpirate, departajarea ideala ar fi: un vot contra zero.

• Like 1
Link spre comentariu

Nu ma asteptam sa fac politica pe acest site. Facusem o simpla analogie.

Spun doar atat: in tara in care politicienii asociaza votul cu simpatia si cred ca cei care i-au votat le-ar suge coaiele transpirate, departajearea ideala ar fi: un vot contra zero.

ok. Daca nu voi avea cu cine sa votez in Constanta,ma voi duce oricum la vot si voi pune stampila pe toti candidatii asa cum a zis si picon

Link spre comentariu

ok. Daca nu voi avea cu cine sa votez in Constanta,ma voi duce oricum la vot si voi pune stampila pe toti candidatii asa cum a zis si picon

E suficient doar pe doi. 

Baftă!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...