moccasin Reputație: -4 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2016 https://i.ytimg.com/vi/R_KQV6Lm0jw/hqdefault.jpgCoane Picoane, ti-a venit pensia? Ca sa stiu daca futi in weekend....
nobel Reputație: 5960 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Iunie 17, 2016 Ce ai zice sa iti bagam noi niste crengi in pizda? Din alea noduroase, de salcam, sa te simti si tu bine bainefututo care vii din stepa Asiei Centrale, cu carnea sub sea))) De ce inciti tu la viol in grup?Dacar scrie cineva asa ceva de tine tie ti ar placea?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2016 Coane Picoane, ti-a venit pensia? Ca sa stiu daca futi in weekend.... Moccasine, nu am timp de tine acum, dar spune-mi când ești disponibil să mă piș după canapeaua ta. .Mulțumesc pentru înțelegere!P.S. Când am spus eu că de aceea se duce învățământul românesc pe pulă ...
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2016 Postat Iunie 17, 2016 P.S. Când am spus eu că de aceea se duce învățământul românesc pe pulă ... Invatamantul romanesc s-a dus de mult pe pula, oricum in curand o sa introduca si materia numita educatie sexuala(in tarile din vest exista deja), ca sa aiba si copiii ce invata.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 17, 2016 Invatamantul romanesc s-a dus de mult pe pula, oricum in curand o sa introduca si materia numita educatie sexuala(in tarile din vest exista deja), ca sa aiba si copiii ce invata. Dacă-i învață moccasinu' ...
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2016 Postat Iunie 17, 2016 Dacă-i învață moccasinu' ... Stie el ce stie
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 20, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 20, 2016 Până la urmă cum a rămas? Sau iar a fost trolling si faza asta?
moccasin Reputație: -4 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2016 De ce inciti tu la viol in grup?Dacar scrie cineva asa ceva de tine tie ti ar placea?Vai de mine, nici vorba de viol....chiar Rozeta o sa ne roage sa facem asta, fiind nesatisfacuta de pulile careau intrat pana acum in ea (si nu au fost putine..)
moccasin Reputație: -4 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2016 Moccasine, nu am timp de tine acum, dar spune-mi când ești disponibil să mă piș după canapeaua ta. .Mulțumesc pentru înțelegere!P.S. Când am spus eu că de aceea se duce învățământul românesc pe pulă ... Wow, quel honeur pe capul meu, vine pensionarul viril sa dea un jet de cico))) Bine, hai maine pe la 13.00...pana atunci fac rost de o instalatie electrica si cand prima picatura va atinge bucatile de metal intercalate in podea o sa simti in penisul ala mic si flasc vreo 2oo de volti...sa vezi dupa aia chef de futut)))) te tine un an...
moccasin Reputație: -4 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2016 Stie el ce stie Eu de fapt trebuia sa fiu prof de sex....mi-am ratat vocatia)))
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2016 Postat Iunie 21, 2016 Eu de fapt trebuia sa fiu prof de sex....mi-am ratat vocatia)))
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 21, 2016 Wow, quel honeur pe capul meu, vine pensionarul viril sa dea un jet de cico))) Bine, hai maine pe la 13.00...pana atunci fac rost de o instalatie electrica si cand prima picatura va atinge bucatile de metal intercalate in podea o sa simti in penisul ala mic si flasc vreo 2oo de volti...sa vezi dupa aia chef de futut)))) te tine un an... Nu e nevoie decât de o canapea. Știi ce zic.
moccasin Reputație: -4 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 21, 2016 Nu e nevoie decât de o canapea. Știi ce zic.Stiu man, stiu...o canapea si un ciocan. Pentru coaie... Tie mereu cu drag...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 21, 2016 Stiu man, stiu...o canapea si un ciocan. Pentru coaie... Tie mereu cu drag... Îți dai cu el în outze?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 21, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 21, 2016 Am eu un ciocan Arde -l pe mârlan!
moccasin Reputație: -4 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2016 Am eu un ciocan Iti trebuie unul greu si cu miner din lemn tare ca Piconul desi sta rau la capitolul erectie in schimb are coaiele tari ca piatra (din cauza folosirii rare...s-a solidificat chefirul in ele)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2016 Postat Iunie 22, 2016 Iti trebuie unul greu si cu miner din lemn tare ca Piconul desi sta rau la capitolul erectie in schimb are coaiele tari ca piatra (din cauza folosirii rare...s-a solidificat chefirul in ele) Esti informat prost
moccasin Reputație: -4 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2016 Esti informat prost Aoleu, adica si coaiele le are moi ca si penisul? Ce triiiiiist))) Nimeni nu il mai poate ajuta? Nici pastilele?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2016 Postat Iunie 22, 2016 Aoleu, adica si coaiele le are moi ca si penisul? Ce triiiiiist))) Nimeni nu il mai poate ajuta? Nici pastilele? Ai inteles pe dos....
moccasin Reputație: -4 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2016 Ai inteles pe dos....OK, inteleg ca te-ai futut cu el macar odata. Sincer, ai simtit ceva (in afara de bucuria banilor si a timpului care trecea nemilos)?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2016 Postat Iunie 22, 2016 OK, inteleg ca te-ai futut cu el macar odata. Sincer, ai simtit ceva (in afara de bucuria banilor si a timpului care trecea nemilos)? M-am futut cu el de 2 ori....si gata am incheiat discutia ! 2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 22, 2016 Iti trebuie unul greu si cu miner din lemn tare ca Piconul desi sta rau la capitolul erectie in schimb are coaiele tari ca piatra (din cauza folosirii rare...s-a solidificat chefirul in ele) Nu vrei tu să-ți deschizi gura să verifici?P.S CIM și swallow sunt extra?
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 22, 2016 Postat Iunie 22, 2016 mocassine ce ai de impartit cu picon? pe corina?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum