alfiex Reputație: 52 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2016 Pana la urma femeile nu sunt atat de diferite fata de barbati. Paradoxal fiinta umana inseamna si femei. Ele constituie aproximativ 50 % din umanitate. Femeile mint la fel precum barbatii. Pot fi la fel de murdare, sordide si disgratioase. Femeile se imbata si au eructatie (adica ragaie) Femeile pot sa miroasa !...de-ti muta nasul... Femeile au flatulenta ... si multa incultura... Femeile pot fi starnite sexual exact precum un barbat si se pot comporta ca atare. In anumite cazuri pot deveni violente cand li se pare ca pot obtine un avantaj din asta. Femeile pot face avansuri la fel de libidinoase precum barbatii. Femeile Frumoase Femeile frumoase nu au nevoie sa fie destepte. Ele obtin destul de multe cu putin efort... doar fluturandu-si nurii. Sa recunoastem ca! ...si noi barbatii am face la fel. Iata o alta asemanare surprinzatoare ! Gingasele purtatoare de copii ale umanitatii se pot imbata intocmai precum barbatii... Sa trecem la categoria : Barbatii seamana cu femeile - - barbatii mint la fel de frumos precum femeile - barbatii manipuleaza la fel ca o femeie folosindu-si sarmul (masculin...sau feminin in cazul ca sunt gay) - barbatii inseala... - barbatii gatesc - barbatii(unii) alapteaza copilul cu biberonul - barbatii spala la fund copii, batrani, adulti (femei si barbati deopotriva) - mai nou barbatii sunt cocheti si merg la salonul de infrumusetsare - barbatii barfesc - barbatii sunt lingusitori cu sefu' Daca mai stiti si altele va rog completati . Lista asta poate fi foarte lunga...
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 3, 2016 Aha! 5 5
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 3, 2016 Da. 6 23
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 3, 2016 Da.exact 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 3, 2016 Indubitabil. 5 23
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 3, 2016 Indubitabil.don't summon the ancient spirit
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2016 Postat Iunie 3, 2016 Pana la urma femeile nu sunt atat de diferite fata de barbati.Paradoxal fiinta umana inseamna si femei. Ele constituie aproximativ 50 % din umanitate. Femeile mint la fel precum barbatii. Pot fi la fel de murdare, sordide si disgratioase. Femeile se imbata si au eructatie (adica ragaie)Femeile pot sa miroasa !...de-ti muta nasul...Femeile au flatulenta ... si multa incultura...Femeile pot fi starnite sexual exact precum un barbat si se pot comporta ca atare.In anumite cazuri pot deveni violente cand li se pare ca pot obtine un avantaj din asta.Femeile pot face avansuri la fel de libidinoase precum barbatii. Femeile Frumoase Femeile frumoase nu au nevoie sa fie destepte.Ele obtin destul de multe cu putin efort... doar fluturandu-si nurii. Sa recunoastem ca! ...si noi barbatii am face la fel. Iata o alta asemanare surprinzatoare ! Gingasele purtatoare de copii ale umanitatii se pot imbata intocmaiprecum barbatii... Sa trecem la categoria : Barbatii seamana cu femeile - - barbatii mint la fel de frumos precum femeile- barbatii manipuleaza la fel ca o femeie folosindu-si sarmul (masculin...sau feminin in cazul ca sunt gay)- barbatii inseala... - barbatii gatesc- barbatii(unii) alapteaza copilul cu biberonul- barbatii spala la fund copii, batrani, adulti (femei si barbati deopotriva)- mai nou barbatii sunt cocheti si merg la salonul de infrumusetsare- barbatii barfesc- barbatii sunt lingusitori cu sefu' Daca mai stiti si altele va rog completati . Lista asta poate fi foarte lunga... sa traiesti nea Alifie , ca un om mare ai vorbit si nu ti-a luat mult , doar 5 ani )
l y n x Reputație: 1615 Postat Iunie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Iunie 3, 2016 sa traiesti nea Alifie , ca un om mare ai vorbit si nu ti-a luat mult , doar 5 ani )+4 luni si 2 zile
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 3, 2016 Femeile pot fi starnite sexual exact precum un barbat si se pot comporta ca atare.....Femeile pot face avansuri la fel de libidinoase precum barbatii. Femeile Frumoase Femeile frumoase nu au nevoie sa fie destepte.Ele obtin destul de multe cu putin efort... doar fluturandu-si nurii. Sa recunoastem ca! ...si noi barbatii am face la fel. Lista asta poate fi foarte lunga...De acord... eu am pățit de trei ori aceasta. Cred ca am înregistrată încă conversația în care o tipa mi-a facut avansuri exact ca un bărbat, si era cea mai frumoasa dintre toate... Am dat bir cu fugitii... si am auzit ca acum este prin Bucuresti, o tipa slim cu parul ondulat si f. lung. As vrea sa ma razbun pe ea o data😈 1
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Iunie 3, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 3, 2016
pipilica Reputație: 1621 Postat Iunie 3, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Iunie 3, 2016 Profund.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 3, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 3, 2016 Eu mă asemăn cu Amada !
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Iunie 3, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 3, 2016 Ok.Si eu ce ar trebu sa scriu?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 3, 2016 ☺ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum