Sari la conținut

ANDRA MEGA MALL - 0737504793

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Tataie nu stii sa citesti? :)Am futut cu 100 lei la cererea ei :)nu a vrut sa plec nefutut de acolo :).La cum arați e si normal sa platesti triplu in plm :)

Corect,Picon e prost ca a platit 300 :))))Avand in vedere ca ea mi a propus,am preferar sa fiu sarantoc in fata ei.Cu 300 lei futi ceva de calitate

Laba produce grave tulburări psihice!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Mulțumesc pentru sfat, chiar dacă nu ți l-am cerut. În legătură cu corectarea scrisului în limba română mai reflectează.

Între noi doi este o diferență de studii comparabilă cu distanța dintre două planete.

Din păcate nu pot să-mi dezvălui aici pregătirea profesională și meseria, dar te înțeleg și nu voi mai fi așa dur .... 

Link spre comentariu

Boierule eu cred ca nu esti tu in masura sa ma corectezi,si in al doile rind nu am vrut sa iti jignesc cumva persoana nu am dorit decit sa iti dau un sfat amical tu oricum faci cum crezi.Sa a i o seara linistita si o saptamina cit mai faina.

Mulțumesc pentru sfat, chiar dacă nu ți l-am cerut. În legătură cu corectarea scrisului în limba română mai reflectează.

Între noi doi este o diferență de studii comparabilă cu distanța dintre două planete.

Din păcate nu pot să-mi dezvălui aici pregătirea profesională și meseria, dar te înțeleg și nu voi mai fi așa dur ....

Tu cu cine te cerți? Dă quote!
Link spre comentariu

Rectific,unu foarte prost te a futut cu 300 lei :)

Gata ma, opreste-te, eu m-am futut cu ea pe gratis si fost si super misto...nu mai esti cel mai smecher ca ai futut-o cu 100 de lei! Stop, nu mai esti de actualitate...locul 2 nu premiaza...multumesc, Andra! 

• Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator all_star
Reputație: 0

Gata ma, opreste-te, eu m-am futut cu ea pe gratis si fost si super misto...nu mai esti cel mai smecher ca ai futut-o cu 100 de lei! Stop, nu mai esti de actualitate...locul 2 nu premiaza...multumesc, Andra! 

La unii frustrarea e atat de mare, ajung sa planga si dupa un amarat de 100 lei dar se bat cu pumnul in piept ca ar fute ceva meritat cu 300 lei fara nici-un regret.  Mentalitate si comportament tipic labagiilor frustrati. 

post-143269-0-96939600-1479131380_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator all_star
Reputație: 0

Avem dreptul sa-ti ignoram postarile dar totusi eu zic sa te opresti. Ti-ai exprimat nemultumirea/frustrarea o data, de 2 ori, de 3 ori dar gata ajunge. Ce crezi ca rezolvi daca o tii langa in continuare ?!  Risti sa devii penibil, daca nu cumva ai devenit deja si va trebui sa te iei de mana cu Vasile putza fripta, un alt labagiu frustrat al forumului.  Si cu asta-am incheiat orice discutie cu tine, ca oricum nu se ajunge la niciun consens !!! 

Link spre comentariu
  • Oras:București

Oare de ce crezi ca e nevoie sa te descri aici? :) :)Daca nu te duce capul sa intelegi care e probl,stai in banca ta,nu plange nimeni dupa 100 lei,am facut o fapta buna(a avut ce pune pe masa cu aia 100 lei)Problema e ca minte cu nerusinare,vreau sa o duc pe cel bun :) :)cand o sa fie pe drumul cel bun,o sa ma opresc :)

La unii frustrarea e atat de mare, ajung sa planga si dupa un amarat de 100 lei dar se bat cu pumnul in piept ca ar fute ceva meritat cu 300 lei fara nici-un regret.  Mentalitate si comportament tipic labagiilor frustrati.

• Minus 1
Link spre comentariu

Tocmai de asta nu ma opresc,chiar riscand sa devin penibil,vreau sa se stie adevarul gol goluț.

Avem dreptul sa-ti ignoram postarile dar totusi eu zic sa te opresti. Ti-ai exprimat nemultumirea/frustrarea o data, de 2 ori, de 3 ori dar gata ajunge. Ce crezi ca rezolvi daca o tii langa in continuare ?!  Risti sa devii penibil, daca nu cumva ai devenit deja si va trebui sa te iei de mana cu Vasile putza fripta, un alt labagiu frustrat al forumului.  Si cu asta-am incheiat orice discutie cu tine, ca oricum nu se ajunge la niciun consens !!!

• Minus 1
Link spre comentariu

Tocmai de asta nu ma opresc,chiar riscand sa devin penibil,vreau sa se stie adevarul gol goluț.

N-auzi ma ca nu esti miez, ca am futut-o eu bine, bine de tot, in toate felurile pe gratis...mi-a zis ca nu vrea nimic tocmai ca sa te oftici ca nu mai esti interesant! Esti doar prost si penibil! Lasa-ne...ai fost miez, ai futut-o tu cu 100, pe noi ne excita mai tare s-o futem cu 500! 

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Corect,Picon e prost ca a platit 300 :))))Avand in vedere ca ea mi a propus,am preferar sa fiu sarantoc in fata ei.Cu 300 lei futi ceva de calitate

Ai intalnit-o intr-un bar si ti-a propus s-o futi 1 ora pe 100 de lei? :laugh2

Mai degraba era la inceput, bineinteles ca avea pretentii mai scazute.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Baietaş de oras,eu chiar am futut o pe 100 lei,pana nu recunoaste nu o sa ma opresc :)))asta ptr ca e si mincinoasa pe deasupra.Adevarul trebuie sa iasa la suprafata pana la urma

Aveti dreptul constitutional sa mi ignorati postarile.

Ești slab mă! Eu am fost azi, am futut-o și mi-a dat și 300 lei.  :rax2

:laugh2

• Like 10
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0737504793
  • Oras:bucuresti zona megamall
  • Disponibila
  • Disponibila

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :offtopic  :offtopic!!Dragii mei de maine ma gasiti la birou incepand cu ora 11!Va pup (m-am amuzat copios) :girly  :girly 

• Like 1
Link spre comentariu

A revenit mamaie :) :)Pregatiti 100 de lei incepand de maine ora 11 :) :)

Amice, scuze că-ți spun, dar devii din ce în ce mai penibil! Dă-o-n plm de treabă, poartă-te ca un om matur!

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
PRETURILE MELE SUNT;       :atm 

- 150 ron finalizarea (sex oral si normal) - 30 minute.

- 200 ron  o finalizare (sex oral si normal) - 60 minute

- 250 ron  2 finalizari (sex oral si normal) - 60 minute

- 50  ron extra (anal)

- 50  ron extra (foot fetish) 

- 50  ron extra ( finalizare faciala, orala, corporala )

- 50  ron extra (  masaj prostatic )

Locatia mea: "cuibusorul de nebunii"  se afla pe sos PANTELIMON 500m de MEGA MALL ,locatia este de lux dispune de clima .

Programul meu de lucru este zilnic, desi nu am un program fix (in general anunt aici cand pot fi gasita). Programarile se fac telefonic, prin sms.

pentru orice alta informatie va rug sa ma sunati va raspund cu drag , daca nu raspund inseamna ca pt moment sunt ocupata si va rog sa-mi lasati sms sau sa mai incercati , in general lucrez cu programare .

VA ASTEPT SI VA PUP  :69   :69   :69 

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...