Sari la conținut

ANDRA MEGA MALL - 0737504793

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Zi-le şi tu că se pot uita gratis la poze că e black friday :laugh2

Laba fiind gratis, nu 100 lei, cum a făcut bolovanu'.  :laugh2  Dacă mai aștepta, făcea și el un gheșeft de black friday.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0737504793
  • Oras:bucuresti zona megamall
  • Disponibila
  • Disponibila

Mă gândeam să-ți fac azi o vizită. Te fut o oră și-mi dai doar 200 lei, de black saturday.  =))

Dar nu mai bine tocmai ca e black saturday si vine si black sunday imi dai tu mie 300 sa fie meniu complet?si next time de black tuesday ca sa scoatem weekendul din calcul iti dau eu 200? :girly  :laugh2  :laugh2 .Te pup

• Like 3
Link spre comentariu

Măi da' ce alambicată schemă!  :eek

:laugh2

Lasă, mai bine rămânem la clasicul "râdem, glumim, futem- plătim"! Mă rog, unii sunt sunt "cu râdem, glumim, facem laba- plătim"! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Te pup! :hug1

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Lasă, mai bine rămânem la clasicul "râdem, glumim, futem- plătim"! Mă rog, unii sunt sunt "cu râdem, glumim, facem laba- plătim"! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Total de acord!Te pupacesc :hug1  :hug1

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:București

Tu meriti 2 medalii,una ptr ca esti fff prost&libidinos,iar a 2 a in caz ca o pierzi pe prima :) :).

• Minus 1
Link spre comentariu

Probabil ai beneficiat si tu de tarife speciale la fel ca si mine,doar ca eu nu ma apuc sa scriu poezii cand raman fara replici.Apropo ai inceput sa minti la fel ca nesimtita asta,nu ai fost acolo unde ti am spus eu in privat.......quote name="picon" post="2287994" timestamp="1479672748"]Deviza ta: " floare albă ca smântâna/cea mai bună pizdă-i mâna". :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

Probabil ai beneficiat si tu de tarife speciale la fel ca si mine,doar ca eu nu ma apuc sa scriu poezii cand raman fara replici.Apropo ai inceput sa minti la fel ca nesimtita asta,nu ai fost acolo unde ti am spus eu in privat.......quote name="picon" post="2287994" timestamp="1479672748"]Deviza ta: " floare albă ca smântâna/cea mai bună pizdă-i mâna". :laugh2

Ba am fost tâmpitule, dar văd că nu mai e recenzia. De fapt, întreg topicul a fost ciuntit, nu știu cum și de către cine. A fost și o întreagă discuție, începută de Pipilică, pe tema recenziei mele, urmare a unei țepe/semițepe date lui @only_me, parcă. Nu ai decât să o întrebi pe ea.

Și nu, nu am beneficiat de niciun tarif special, nu sunt nesimțit ca tine. E drept, că pentru o labă ai dat cam mult. Specialule!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Grea viața asta a ta de guvid.

• Minus 3
Link spre comentariu

Are cineva ceva cu recenziile tale mincinosule :) :)Pai avea foame in gat si EA mi a propus 100 lei daca tot am deranjat o.La anii tai minti cu nerusinare in plm pt o reducere ca sa si reabiliteze imaginea mamaie asta .Esti jalnic

Ba am fost tâmpitule, dar văd că nu mai e recenzia. De fapt, întreg topicul a fost ciuntit, nu știu cum și de către cine. A fost și o întreagă discuție, începută de Pipilică, pe tema recenziei mele, urmare a unei țepe/semițepe date lui @only_me, parcă. Nu ai decât să o întrebi pe ea.

Și nu, nu am beneficiat de niciun tarif special, nu sunt nesimțit ca tine. E drept, că pentru o labă ai dat cam mult. Specialule!  :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Dat find faptul ca numa ma jignesti de 7 pagini incoace am considerat ca nu o sa ma cobor la mintea unui om care poate sa produca asa grave tulburari de comportament!Te-as ruga sa incetezi cu jignirile si sa incetezi cu aceste prostii si cu acei 100.Este cum zici tu ok?Doar te rog opreste-te in a ma mai jigni,in a-mi polua topicul care era frumos, cu tot felul de mizerii!Gata!

EU NU AM CE IMAGINE SA IMI REABILITEZ ASA MAMAIE CUM ZICI TU ,NESIMTITA,SUMO SI TOT FELUL DE APELATIVE JIGNITOARE LA ADRESA MEA!Te rog sa incetezi ,atat te rog !

ps:daca m-as fute cu 100 lei este strict problema mea,daca as face-o cu 1000 lei este la fel tot problema mea ,iar daca as face-o gratis este inca o alegere de a mea!

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...