Sari la conținut

0734049574 - Alina moldoveanca, Dr.Taberei

Postări Recomandate

Vizitator recull
Reputație: 0

Am fost eu recent la doamna, intradevar lucreaza doar cu cei cunoscuti. Aceeasi locatie la frigocom, aceasi doamna milf care pare sa se mentina in forma.

Eu am fost de multe ori la ea si am plecat multumit de fiecare data pt ca avem acel click.

Note

Aspect fata, corp: 7.5O

Oral nu am facut pt ca nu am vrut.

GFE: 10

FK: Da

Normal 8.5

Achitat 100 lei pt un numar, cred ca ora e 150.

Spor

Link spre comentariu

Acum o ora am fost la DOAMNA,intradevar o femeie matura care chiar isi face meseria cu drag.

Cum au decurs intalnirea ; programat prin telefon,confirmat cu 30 min indicatii telefonice clare cum sa ajungi la locatie ( Frigocom).

Ma asteptat la usa o doamna matura,frumoasa,cu un corp de invidiat( in raport cu multe pustoaice de aic)i,imbracata sumar foarte comunicativa.

Facut cunostinta,trecut la treaba,face sex ca si cum ai fi iubitul ei,daca exista aceea chimie. Eu chiar am avut parte de asa ceva,spre noroculmeu.

Note. aspect ; 9

gfe        9

0ral     10

normal 10

De revenit ?? Cu siguranta DA !

100 LEI  1 numar.

Intradevar doamna lucreaza numai cu persoane cunoscute,nu accepta pe oricine ( e selectiva )

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator dogg38
Reputație: 0

Super tare tipa, am fost la ea in 2014, avea locatie pe langa un liceu, m-am simtit intr-adevar ca si cum as fi fost cu o amanta. Nu m-a grabit ABSOLUT deloc, dand lectii de atitudine multor "dive". Am sa incerc sa o contactez, poate am noroc sa ma primeasca. O seara frumoasa !

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...