Sari la conținut

România - Franța

Postări Recomandate

• Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Do you know where your brain is?

my brain rest in my ass when is defecating on your face

Postat

At least we know that your brain is in your ass. Last part just in your freaking imagination.

Have a nice evening, punk!

you are a sitting duck behind my fuck

• Oras:djdsthdyj
  • Oras:djdsthdyj
Postat

Du-te bă în pula mea! Aia cu franțujii de jde mii era evident la șto, bolovane! Doar unul sărac cu duhul, nu și-ar fi dat seama! :slap2 Se vede că nu ești nou venit, nu ai remarcat că de obicei când fac dume de-astea, folosesc caracter italic, tocmai ca să vadă și idioții că e la mișto? E... uite că azi-noapte, la ora aia, am uitat... oboseala! Așa se explică și paranteza aia pusă aiurea ( e evidentă neatenția) și liniuța de despărțire pe care probabil că nu am tastat suficient de tare. Vezi-ți tu de treaba ta și nu te mai băga ca supozitorul!

P.S. luminează-ți fața, lașule!

Fiintele preistorice, in lipsa unor argumente viabile, asemenea euglenei, apeleaza la injurii si limbajul de mahala. Organul reproducator masculin devine motto-ul propriei existente si transpuneri in realitate. Subminarea propriei constiinte, ca apogeu al irascibilitatii, decapiteaza gandirea rationala si impulsioneaza pe cea instinctuala/ animalica.

• Oras:Valhalla
Postat

Fiintele preistorice, in lipsa unor argumente viabile, asemenea euglenei, apeleaza la injurii si limbajul de mahala. Organul reproducator masculin devine motto-ul propriei existente si transpuneri in realitate. Subminarea propriei constiinte, ca apogeu al irascibilitatii, decapiteaza gandirea rationala si impulsioneaza pe cea instinctuala/ animalica.

Oare cin sa fie "capitanul castravete@???!Am gasit!!!Ciucurel :)))))
  • Like 1
Postat

Cine e Ciucurel? Esti in eroare amice!

Nu sunt in nici o eroare.Ce am scris mai sus era o gluma.
Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

Cine e Ciucurel? Esti in eroare amice!

*eroare VIRGULĂ amice!

Nimeni nu-i perfect.

• Like 2
Vizitator stau de sase
Postat

Mai studiaza oleaca. Nu este virgula AMICE!

Mergi si joaca-te

post-131728-0-67682400-1465689125_thumb.jpeg

Se pune virgula cand te adresezi cuiva ( vezi poza). Eu zic ca "esti in eroare, amice!"

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mult te-ai chinuit până până ai formulat răspunsul ăsta! :laugh2  Cred că ai scris și ai șters de multe ori până ai articulat ceva.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Măi castravete...

• Like 4
  • Minus 24
Vizitator
Postat

Ei bine,nu e deloc o surpriza deznodământul acestui meci.Franța a jucat mai slab,având în vedere ce jucători au,dar,hei,trebuie sa reconstruiască o echipa competitiva și asta ia ceva timp.

În ce ne privește, mai avem de mâncat.Nu avem încă jucători la mijloc care sa creeze.De aceea ne-am aparat mai mereu.Stam bine la apărare dar doar atât.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13419079_617016405121845_1731323661465057392_n.jpg?oh=2239cfe3aff7c44b7649d90b4c9ab89e&oe=57C8B008 :rax2  :laugh2

• Like 6
  • Oras:Oradea
Postat

https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13419079_617016405121845_1731323661465057392_n.jpg?oh=2239cfe3aff7c44b7649d90b4c9ab89e&oe=57C8B008 :rax2  :laugh2

eu unu mam uitat la pozele pe care ti le.ai facut tu in timpu meciului :laugh2  :laugh2  :laugh2  :kiss3

• Like 2
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Giraud a recunoscut ca a faultat in atac si ca se putea semnala fault.

I-a dat cu cotul peste mana si cum bietul Tatarusanu are bratucele alea subtirele n-a mai ajuins la mige.

Asa a sarit unu azi la Neuer da ala e masiv si nici nu s-a clintit , a prins mingea nestingherit.

Ce sa-i reprosam la al nostru ca nu merge si el la sala ?

Cand nu ne furam noi caciula ne-o fura altii .

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Lasă-i am zis :)

Dacă ce am jucat noi se numește fotbal..... plm , nu mai merg/uit la sportu' ăsta...

Iordănescu = 0

Plus că avem câțiva jucători care merită să joace cel mult la Șoimii Pâncota.

Alții sunt mai bătrâni decât arbitrii. =))

Aaaaa și să nu uit, Iordănescu este zero.

• Like 1
Postat

payet o sa ajunga un jucator mare daca face pasu la o echipa de top.........de fapt si  acuma ii mare :laugh2 dar poate sa arate mult mai mult

Clar! Ar trebui sa-l ia Barca sau Real.

• Like 1
Vizitator
Postat

Iordănescu = 0

Plus că avem câțiva jucători care merită să joace cel mult la Șoimii Pâncota.

Alții sunt mai bătrâni decât arbitrii. =))

Aaaaa și să nu uit, Iordănescu este zero.

Nu sunt de acord cu tine ca Iordanescu =0.Sincer,ma lovesc de chestii d-astea zilnic - in swtor sunt operatiuni hard mode care necesita o coordonare si mai ales o tactica.Indiferent cat de bun esti tu,daca ai 2 prosti care se-nvart ca titirezele ti-ai bagat pula-n el de raid.Si un prost sa ai,daca ala crapa s-a dus raidu` pe pula.

Iordanescu nu mai are CU CINE.Calitatea fotbalului romanesc a scazut foarte mult,nu-i nevoie sa mai detaliez aici.Cand a avut cu cine,a facut omu.Si stai linistit,stie meserie cat toti la un loc.Multi spun ca-I de domeniul trecutului,asa e.Dar sa stiti ca el a participat la multe antrenamente,cu antrenori de top si aici il aduc in discutie pe Carlo Ancelotti.

La punctele 2 si 3 sunt total de acord.

Vizitator
Postat

uau,as da oricand meciul,si oricare meci pentru o gaoaza d-asta live.Sa vezi meci dup-aia....ce scoruri...incepe de la 6-9 direct...unde s-o termina,Dumnezeu stie...

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Nu sunt de acord cu tine ca Iordanescu =0.Sincer,ma lovesc de chestii d-astea zilnic - in swtor sunt operatiuni hard mode care necesita o coordonare si mai ales o tactica.Indiferent cat de bun esti tu,daca ai 2 prosti care se-nvart ca titirezele ti-ai bagat pula-n el de raid.Si un prost sa ai,daca ala crapa s-a dus raidu` pe pula.

Iordanescu nu mai are CU CINE.Calitatea fotbalului romanesc a scazut foarte mult,nu-i nevoie sa mai detaliez aici.Cand a avut cu cine,a facut omu.Si stai linistit,stie meserie cat toti la un loc.Multi spun ca-I de domeniul trecutului,asa e.Dar sa stiti ca el a participat la multe antrenamente,cu antrenori de top si aici il aduc in discutie pe Carlo Ancelotti.

La punctele 2 si 3 sunt total de acord.

Păi d-aia zic ca este zero, dacă ai 2 proști care vezi că nu merg, ÎI SCHIMBI !!

Și mamaia de la țară, dacă s-ar fi uitat la meci, ar fi văzut că Andone e în alt film. Era clar din prima jumatate de oră. S-a luptat săracul, a făcut și el ce a putut dar... Și tu ca mare antrenor , când vezi că omul de gol patinează aiurea, ce faci?? Îl bagi pe Alibec abia în min. 60 și ceva, după o oră de impotență a lui Andone? De ce nu a început meciul cu Keșeru care are mai multă experiență și care cunoaște fotbalul francez foarte bine?

Asta ca idee. Ar fi multe de spus dar rămân la ideea că Iordănescu a rămas cramponat în trecut. Nu s-a adaptat schimbărilor din fotbalul modern cum au făcut-o alți antrenori mai în vârstă - exemplu Mircea Lucescu. Daddy Chicken e în urmă cu vreo 15-20 de ani.

• Like 1

Postat

eu unu as vrea sa joace in meciu cu elvetia.......keseru,alibec si sanmartean.......oricum sper din toata inima sa batem,daca nu plm mai bn ne lasam de meserie :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...