Sari la conținut

România - Elveția

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:2qm40hg

Ceai fey ?

ești....

Vizitator
Postat

Ceai fey ?

ești....

neorgasmata  :cry2 

• Like 2
Vizitator
Postat

neorgasmata  :cry2 

Guță recepție =))

Vizitator
Postat

Guță recepție =))

:rax2 hai sictirica 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Concluzii pentru grupa 1, până acum:

- Franța nu a jucat cine știe ce, dar dorm câte 2 pat. Două victorii oPținute în ultimul minut regulamentar de joc.

- Albania e echipă! Cu Elvețienii au jucat mai mult de o repriză în inferioritate, dar i-am cam înghesuit - puteau scoate un egal, cu mai mult noroc.

- Elvețienii șunt destul de slăbuți. Au tremurat în fața albanezilor, deși jucau în superioritate. Cu noi, au alergat, au stat bine fizic, dar nu au arătat calitate.

- noi ... plm! Am jucat bine cu Franța, am avut ghinion. Am avut bulan cu Elveția, foarte slabi dpdv fizic ( la sfârșitul primei reprize, erau morți ai noștri. Pere Poulet a alcătuit f. bine echipa în meciul cu Franța, catastrofal cu Elveția. Trebuia băgat Stancu și Sânmărtean în repriza a doua. Keșeru trebuia schimbat la pauză, sau măcar u jumătate de oră înainte de final, nu când mai erau 10 minute.

Concluzia: vai de poola noastră cu Albania!

• Like 6
  • Minus 20
Vizitator
Postat

se rezolva

da...cu vibratorul :laugh2

Vizitator
Postat

n-ai baterii!

Ieri mi-am cumparat un nou set  :girly

Vizitator
Postat

da' nu-s marimea potrivita (bateriile) :laugh2

Ba sunt  :rax2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

- Franța nu a jucat cine știe ce, dar dorm câte 2 pat. Două victorii oPținute în ultimul minut regulamentar de joc.

- Albania e echipă! Cu Elvețienii au jucat mai mult de o repriză în inferioritate, dar i-am cam înghesuit - puteau scoate un egal, cu mai mult noroc.

- Elvețienii șunt destul de slăbuți. Au tremurat în fața albanezilor, deși jucau în superioritate. Cu noi, au alergat, au stat bine fizic, dar nu au arătat calitate.

- noi ... plm! Am jucat bine cu Franța, am avut ghinion. Am avut bulan cu Elveția, foarte slabi dpdv fizic ( la sfârșitul primei reprize, erau morți ai noștri. Pere Poulet a alcătuit f. bine echipa în meciul cu Franța, catastrofal cu Elveția. Trebuia băgat Stancu și Sânmărtean în repriza a doua. Keșeru trebuia schimbat la pauză, sau măcar u jumătate de oră înainte de final, nu când mai erau 10 minute.

Binenșeles că trebuia să îl schimbe pe Keșeru de la pauză. Keșeru a fost 0. ZERO!!! Singurul lucru pe care a reușit să-l facă, a fost să ia un cartonaș galben luat total inutil, un fault la jumătatea terenului făcut degeaba.

Dar ce să-i ceri lui Nea Puiu Pizdii.

Felicitări pt Săpunaru, Torje și Tătărușanu.

P.S. Chipciu, ca de obicei, a jucat la limita penibilului.

• Like 1
Postat

Binenșeles că trebuia să îl schimbe pe Keșeru de la pauză. Keșeru a fost 0. ZERO!!! Singurul lucru pe care a reușit să-l facă, a fost să ia un cartonaș galben luat total inutil, un fault la jumătatea terenului făcut degeaba.

Dar ce să-i ceri lui Nea Puiu Pizdii.

Felicitări pt Săpunaru, Torje și Tătărușanu.

P.S. Chipciu, ca de obicei, a jucat la limita penibilului.

Corect, dar a scos penalty-ul!
  • Like 5
  • Minus 20
Vizitator
Postat

Poze sau nu-i adevarat! :D

Eu nu mint

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Cauza :

post-70730-0-44426300-1466070719_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 15
Postat

Cauza :

Nea Puiu o are in mana si nu-i minciuna.... :laugh2                                                                                                                                                                   post-70730-0-44426300-1466070719.jpg

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Terenul a fost puțin accidentat

Vizitator
Postat

Sunt serios acu'...ai şi anal în paleta de servicii?

are :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Măi😥

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...