Sari la conținut

România - Elveția

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nope! La amante.  :laugh2

:cry2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

:cry2

Hai fey, că ție îți iau!  :hug1

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Bani

P.S. La Benihana vrei, nebuno....te-am învățat cu nărav.

sincer not my fav, dar evident nu poyt spune ca nu-mi place

dar stiu ca tie da si te-as insoti oriunde. pana si la pariuri :*

daca tot ai bani nu vrei sa facem un roleplay? dai toata lumea afar eu vin este tine la birou si facem pe striperita clientu si in timpul dansului imi bagi money in portjartier? huh? :P

nebunule :laugh2

PS mai bine terminam asa discutii ca-s prea horny azi, acu fix acu. sunt tare excitata. in ult vreme ma excit rau in cateva secunde asa deodata....

.....  ......

• Like 1
Vizitator
Postat

Hai fey, că ție îți iau!  :hug1

Asa... :hug1

p.s:vezi ca sunt la regim....eu manac fructele si tie iti dau curul....tartei :laugh2

• Like 2
Postat

Au inebunit englezii cu capionatul pulii....la astia cand e un meci stau cu ochii in televizor de nu le mai trebuie nimic  :laugh2

nici pizda! :laugh2

Postat

Dă-o-n pula mea de înghețată, a bătut Anglia, mi-a ieșit biletul :2808.gif

La Ucraina -Irlanda de Nord ce făcuși? 

Vizitator
Postat

nici pizda! :laugh2

Posibil

• Oras:Emerald City
Postat

Și le freacă alții nevestele. Păcat că nu sunt bune că le futeam și noi =))

Normal. Englezoaicele arată ca niște porci mistreți domesticiți.

Gresit, gresit, gresit. Nu te lua dupa frustratii care zic ca englezoaicele-s urate doar pentru ca le-au dat lor cu flit si nu le-au acceptat avansurile inganate intr-o engleza de  tip Iliescu sau Crin Antonescu.

Iesi si tu putin la plimbare prin Kensington, Chelsea, Camden Town, Oxford Street, Bayswater area si iti garantez ca o sa-ti schimbi parerea.

• Oras:Bucuresti
Postat

Gresit, gresit, gresit. Nu te lua dupa frustratii care zic ca englezoaicele-s urate doar pentru ca le-au dat lor cu flit si nu le-au acceptat avansurile inganate intr-o engleza de  tip Iliescu sau Crin Antonescu.

Iesi si tu putin la plimbare prin Kensington, Chelsea, Camden Town, Oxford Street, Bayswater area si iti garantez ca o sa-ti schimbi parerea.

Nu mă iau după nimeni, am văzut cu ochii mei. 99% dintre ele sunt mai mult late decât înalte, neîngrijite, au mai multe kg decât bărbații, pline de pistrui, etc etc.

• Like 1
Postat

La Ucraina -Irlanda de Nord ce făcuși? 

I-am avut  pealt bilet, că n-am avut încredere in acest meci. Am avut 1X, am supt-o cum ar veni =)) Bine dracu că nu era pe biletul cu englezii.

Postat

I-am avut  pealt bilet, că n-am avut încredere in acest meci. Am avut 1X, am supt-o cum ar veni =)) Bine dracu că nu era pe biletul cu englezii.

Ai luat tartele ălea?  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Ierea uscate =))

Atunci ia niște dude! Au început să se coacă.  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Nu mă iau după nimeni, am văzut cu ochii mei. 99% dintre ele sunt mai mult late decât înalte, neîngrijite, au mai multe kg decât bărbații, pline de pistrui, etc etc.

99%? Serios? Nu stiu in ce medii sau zone te-ai invartit tu, dar descrierile tale sunt foarte departe de realitate. Ca sa nu crezi ca vorbesc din auzite, am trait efectiv in ultimii 11-12 ani intr-un oras foarte mare din America, pe urma in Londra (2 ani) si inapoi in America. Si in nici un loc unde am trait sau vizitat nu am vazut mai mult stil si eleganta cum am vazut la femeile din Londra; iar proportia de femei frumoase este cel putin comparabila cu Bucuresti si categoric mai ridicata decat in marea majoritate a oraselor americane. Daca vrei sa te desfeti efectiv, ar trebuie sa mergi la Budapesta, Bratislava sau Praga :)

Crede-ma ca nu incerc sa starnesc o intreaga discutie pe subiectul asta, dar nu pricep in ruptul capului de ce romanii cred ca sunt cei mai si cei mai din lume si arunca cu etichete din astea stupide si nefondate.

Postat

99%? Serios? Nu stiu in ce medii sau zone te-ai invartit tu, dar descrierile tale sunt foarte departe de realitate. Ca sa nu crezi ca vorbesc din auzite, am trait efectiv in ultimii 11-12 ani intr-un oras foarte mare din America, pe urma in Londra (2 ani) si inapoi in America. Si in nici un loc unde am trait sau vizitat nu am vazut mai mult stil si eleganta cum am vazut la femeile din Londra; iar proportia de femei frumoase este cel putin comparabila cu Bucuresti si categoric mai ridicata decat in marea majoritate a oraselor americane. Daca vrei sa te desfeti efectiv, ar trebuie sa mergi la Budapesta, Bratislava sau Praga :)

Crede-ma ca nu incerc sa starnesc o intreaga discutie pe subiectul asta, dar nu pricep in ruptul capului de ce romanii cred ca sunt cei mai si cei mai din lume si arunca cu etichete din astea stupide si nefondate.

Am fost in Anglia de destule ori incat sa-mi fac o parere. Singurele femei elegante si frumoase de acolo erau tot cele din Europa de Est.

Legat de Budapesta, da, ai dreptate in totalitate.

Postat

nu va certati degeaba

romania are cele mai frumoase romance desi nici una n-a castigat miss univers,

are cei mai destepti oameni

si alte asemenea povesti pt copii

Postat

nu va certati degeaba

romania are cele mai frumoase romance desi nici una n-a castigat miss univers,

are cei mai destepti oameni desi voteaza psd si infractori la fiecare alegeri

si alte asemenea povesti pt copii

Bingo!

Cel mai trist e ca nu evoluam ca societate si mentalitate (in unele privinte, involuam chiar), desi economic nu suntem chiar dezastru si am fost integrati in lumea care conteaza, cu toate ca nu eram pregatiti si nici nu meritam.

• Minus 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bingo!

Cel mai trist e ca nu... nu suntem chiar...cu toate ca nu eram prea...si nici nu...

Ce spuneai?
Postat

un banc referitor la femei:

cum recunosti ca ai trecut granita in olanda?

vacile sunt mai frumoase decat femeile

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

un banc referitor la femei:

cum recunosti ca ai trecut granita in olanda?

vacile sunt mai frumoase decat femeile

Cele din Suedia sunt frumoase.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...