Sari la conținut

Mici fantezii

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Tie trebuia sa iti dau o teapa ....sa nu mai razi :rax2 ai avut noroc ca nu ti-am raspuns eu la telefon,prima data  :laugh2

Jar mâncai, asfalt turnai, să mor! =))  =))  =))

• Like 5
  • Minus 2
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

cu fistic

nu e buna potrivirea
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Prostata mea nu e touchscreen de iPhone.

Nu inteleg
  • Oras:worldwide
Postat

nu e buna potrivirea

iar ai calduri in pizda de esti gramada pe day tarancuta rascoapta? du-te tu mai bine la izvor ca si asa iti susura creieru

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Jar mâncai, asfalt turnai, să mor! =))  =))  =))

:rax2  :rax2  :rax2

• Oras:Locatie
Postat

iar ai calduri in pizda de esti gramada pe day tarancuta rascoapta? du-te tu mai bine la izvor ca si asa iti susura creieru

Buna, stiu ca nu ne cunoastem, pot sa-ti las emailul meu si ma contactezi tu.

Ai nevoie de ajutor, o spun fara nicio urma de rautate sau ironie, iti pot aranja o expertiza psihiatrica gratuita si cu cat incepi mai repede tratamentul si psihoterapia cu atat vei avea sanse mai multe de revenire. NU POTI sa ai astfel de reactii si iesiri daca totul e roz si ok in viata si mintea ta.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Bere am, alune am ...  :laugh2

• Like 9
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bere am, alune am ...  :laugh2

usss :rax2 

Postat

Buna, stiu ca nu ne cunoastem, pot sa-ti las emailul meu si ma contactezi tu.

Ai nevoie de ajutor, o spun fara nicio urma de rautate sau ironie, iti pot aranja o expertiza psihiatrica gratuita si cu cat incepi mai repede tratamentul si psihoterapia cu atat vei avea sanse mai multe de revenire. NU POTI sa ai astfel de reactii si iesiri daca totul e roz si ok in viata si mintea ta.

nu te cunosc si nu vb cu loseri. faptul ca ieri ti-am ignorat comentariile la adresa mea nu au fost un indiciu destul de clar ori esti usor retardat mintal?

am o prietena f buna psihiatru cand iesim la un cocktail mi-ar fi dat expwertize destule moca de prietenie daca era cazul. daca fac pe nebuna saiu proasta  asa ma amuz eu.

cu toate astea in afara forumului comunic doar cu persoane care imi plac . deci NU, du-te plimba ursu

de acu iar intri la ignor. trebuie sa fii lache rau sa vb singur de cateva ori si sa tot insisti contactul in afara forumului daca fata nu are placerea

@honey day pot sa iti imprumut micul amic sa ii dau astuia o mew daca e? tot pofteste

Postat

nu te cunosc si nu vb cu loseri. faptul ca ieri ti-am ignorat comentariile la adresa mea nu au fost un indiciu destul de clar ori esti usor retardat mintal?

am o prietena f buna psihiatru cand iesim la un cocktail mi-ar fi dat expwertize destule moca de prietenie daca era cazul. daca fac pe nebuna saiu proasta  asa ma amuz eu.

cu toate astea in afara forumului comunic doar cu persoane care imi plac . deci NU, du-te plimba ursu

de acu iar intri la ignor. trebuie sa fii lache rau sa vb singur de cateva ori si sa tot insisti contactul in afara forumului daca fata nu are placerea

@honey day pot sa iti imprumut micul amic sa ii dau astuia o mew daca e? tot pofteste

Am vazut asta de atatea si atatea ori: aproape niciodata pacientul nu recunoaste ca are o problema si nu vrea ajutor. E pacat, ca de multe ori chiar ar putea fi ajutat. Nu iti inteleg ostilitatea fata de mine si lume in general, sper sa faci ceea ce e bine pentru tine pana nu e prea tarziu. Eu am incercat, dar niciodata nu poti ajuta pe cineva care nu vrea sa fie ajutat :)

O zi buna in continuare.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Am vazut asta de atatea si atatea ori: aproape niciodata pacientul nu recunoaste ca are o problema si nu vrea ajutor. E pacat, ca de multe ori chiar ar putea fi ajutat. Nu iti inteleg ostilitatea fata de mine si lume in general, sper sa faci ceea ce e bine pentru tine pana nu e prea tarziu. Eu am incercat, dar niciodata nu poti ajuta pe cineva care nu vrea sa fie ajutat :)

O zi buna in continuare.

Doamne pazeste batut in cap esti omule

.... al dreacu si limbric si psihopat pardon psiholog

prietene nám. n-am telefon, n-am email, nu am placerea, nu am disponibilitatea

da sunt nebuna de legat,dar chiar si asa imi fac display de nebunie la persoanele care mi-s dragi si aproape nu la boschetari care prind in parcari wifi si tot trag de mine sa le dau detalii de contact

geez i am not or never have been a solution for lonely, psycho, dorks, losers, ugly and stupid

fuck off already

()te bag si in ignore ca sigur iarasi comentezi

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Expertize psi gratis?🙉

Postat

plm chiar m-a indispus saracu boschetar. el doar incerca(in capul lui,desi o face a treia oara in 2 zile) dar sunt satula de avalansa de psihopati care nu se franeaza daca incearca odata si nu le merge

asta a fost exactpe sistem  Ananda care imi trimitea pmuri cu da-mi o serie de fortografii cat mai clare si mai explicite ca sa iti fac o supriza si sa te binecuvantez

fereasvca Dumnezeu sa dea unu de asta pe tine pe strada si sa stie ca esti rozkendra :( :( 

si nici nu scapi usor de lipitori de astea

Postat

Expertize psi gratis?

Nu ai tu nevoie de asa ceva, esti ok. Poate putin excentrica, dar cred ca face parte din farmecul tau personal :)

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ai tu nevoie de asa ceva, esti ok. Poate putin excentrica, dar cred ca face parte din farmecul tau personal :)

Îi ziceam zilele ce-au trecut rozkendrei ca oamenii nu se analizează între ei, ca nu suntem maimuțe... sau poate nu prind eu bine sensul acestui cuvant.
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Îi ziceam zilele ce-au trecut rozkendrei ca oamenii nu se analizează între ei, ca nu suntem maimuțe... sau poate nu prind eu bine sensul acestui cuvant.

maimutele se curata intre ele nu se analizeaza.Papa purecii din blana

• Like 2
Postat

pana una alta vezi tu de useru tanti clari si lasa useru rozkendra in pace. ca numa saptamana asta daca numar de cate ori mi-ai pomenit nicku damblagesc

simti neaprat nevoia sa te agati de unu altu.... nu te poti abtine si altfel nu poti parea interesanta,este?

uite iti iert o sg data pe zi csand citresc rozkendra sau mandra kendra in una din replicile tale. doar o data pe zi iti dau voie. avand in vdr ca-s ghiftuita de cat de iritanta, insista si bagacioasa esti dupa acea data iar matur cu tine podele.

vad ca esti masochista emotiv si-ti place. asta daca am chef sa ma ocup de tine punct. esti asa anosta ca imi vine doar sa te ignor natural

asta si ma obosesti

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

maimutele se curata intre ele nu se analizeaza.Papa purecii din blana

Dar de ce trebuie sa tund câinele in fiecare vară?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

pana una alta vezi tu de useru tanti clari si lasa useru rozkendra in pace. ca numa saptamana asta daca numar de cate ori mi-ai pomenit nicku damblagesc

simti neaprat nevoia sa te agati de unu altu.... nu te poti abtine si altfel nu poti parea interesanta,este?

uite iti iert o sg data pe zi csand citresc rozkendra sau mandra kendra in una din replicile tale. doar o data pe zi iti dau voie. avand in vdr ca-s ghiftuita de cat de iritanta, insista si bagacioasa esti dupa acea data iar matur cu tine podele.

vad ca esti masochista emotiv si-ti place. asta daca am chef sa ma ocup de tine punct. esti asa anosta ca imi vine doar sa te ignor natural

asta si ma obosesti

😇 ÃŽmi plac foarte tare oamenii care ma fac sa rad de mine... Sincer, nu îmi aduc aminte care era cuvântul care mi-a atras atentia ca în acest text vorbeai despre mine. Abia ma abțin... sa nu ma gândesc la el. Cum a îndrăznit sa-mi mulțumească asa!😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...