Sari la conținut

VisTantric vs Rozkendra  

63 membri au votat

1. 1. Pe cine ati fute daca ati avea de ales?

2. 2. Pe cine ati paria intr-o paruiala VisTantric vs Rozkendra?

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Câtă armonie pă topingu' ăsta...aÅŸa da :)

😅Ne-ai prins...
Vizitator
Reputație: 0
Postat

L-am vazut  ! Bunut ! Dar, eu chiar sunt fan sci-fi, SG1, Battlestar galactica, The 100 !

SG1... pacat ca l-au intrerupt... se aud zvonuri ca-l reiau, dar...

Cu The 100 m-ai facut curios, chiar am sa-l caut pe torrenti dupa meci. As mai vrea niste seriale Star Trek, dar se pare ca nu mai este nici un studio care sa vrea sa lucreze la o eventuala serie noua :(

• Oras:fara
Postat

SG1... pacat ca l-au intrerupt... se aud zvonuri ca-l reiau, dar...

Cu The 100 m-ai facut curios, chiar am sa-l caut pe torrenti dupa meci. As mai vrea niste seriale Star Trek, dar se pare ca nu mai este nici un studio care sa vrea sa lucreze la o eventuala serie noua :(

nu era ilegal sa descarci filme de pe torenti?

• Oras:Lost in the wind
Postat

Ai inteles gresit, doar ne uitam pe torenti sa vedem ce a mai aparut, dupa care cumparam serialele si lasam si ceva bacsis pentru sufletul regizorului ! :)

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da, corect. :hihat

Dar uite ceva care nu este ilegal ;)

www.kodi.tv (este si varianta pentru windows, nu doar android) ;)

• Like 1
Postat

hai sa le stricam armonia! :laugh2

Hai ! Intrebarea e , tu cu ce armata , ca mai mult decat sa provoci doua, trei zambete n-ai reusit toata ziua ! Candva o sa-ti spun si de ce !

• Like 2
Postat

Hai ! Intrebarea e , tu cu ce armata , ca mai mult decat sa provoci doua, trei zambete n-ai reusit toata ziua ! Candva o sa-ti spun si de ce !

uite ca poti sa scrii si in fraze mai lungi :laugh2

dar nici nu am incercat sa produc zambete, ideea era sa agasez cat mai multa lume fara sa fiu banat, asta a fost pariul

si daca ai ceva de spus ... onestitatea-i cea mai buna politica ;)

Postat

uite ca poti sa scrii si in fraze mai lungi :laugh2

dar nici nu am incercat sa produc zambete, ideea era sa agasez cat mai multa lume fara sa fiu banat, asta a fost pariul

si daca ai ceva de spus ... onestitatea-i cea mai buna politica ;)

N-ai cum sa agasezi , tu in viata ta esti baiat bun, aici s-au perindat niste nume grele, unii activeaza inca, vorbesc de peronaje de-o prostie colosala care si-au sustinut tampenia pana in panzele albe ! Sigurul lor motto era: "Daca esti prost de mic, cand esti mare numa' te joci !" ;)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hai =))

Ce enervant esti tu când esti relaxat... de ce îmi faci ciuda!?
Postat

N-ai cum sa agasezi , tu in viata ta esti baiat bun, aici s-au perindat niste nume grele, unii activeaza inca, vorbesc de peronaje de-o prostie colosala care si-au sustinut tampenia pana in panzele albe ! Sigurul lor motto era: "Daca esti prost de mic, cand esti mare numa' te joci !" ;)

daca ai avea idee cate injuraturi si promisiuni de pula am primit azi ... :laugh2  marea majoritate provocate, desigur, trebuie doar sa gasesti "coarda" potrivita de atins, ceea ce nu e intotdeauna simplu

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

daca ai avea idee cate injuraturi si promisiuni de pula am primit azi ... :laugh2 marea majoritate provocate, desigur, trebuie doar sa gasesti "coarda" potrivita de atins, ceea ce nu e intotdeauna simplu

Ce interesat esti tu... sa găsesti ceva la oameni. Silitor...
Postat

daca ai avea idee cate injuraturi si promisiuni de pula am primit azi ... :laugh2  marea majoritate provocate, desigur, trebuie doar sa gasesti "coarda" potrivita de atins, ceea ce nu e intotdeauna simplu

Am vazut pe alocuri, aia sunt oameni care asa reactioneaza si la Buna ziua , e un procent marisor din fauna de aici ! :)

Postat

Am vazut pe alocuri, aia sunt oameni care asa reactioneaza si la Buna ziua , e un procent marisor din fauna de aici ! :)

e reconfortant, totusi, ca am dat si peste persoane care mi-au raspuns cu umor si/sau inteligenta la provocari, si a trebuit sa ma retrag cu coada intre picioare.

inca vreo 20 de postari ...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Te vreau :)

Asa ma gândeam...
Postat

Ce interesat esti tu... sa găsesti ceva la oameni. Silitor...

mi-ar placea sa-ti raspund, dar caut o punga sa-mi acopar personalitatea, cum mi s-a recomandat mai devreme

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

e reconfortant, totusi, ca am dat si peste persoane care mi-au raspuns cu umor si/sau inteligenta la provocari, si a trebuit sa ma retrag cu coada intre picioare.

20... wow!post-143417-0-03109500-1467407984_thumb.jpg
  • Like 6
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

mi-ar placea sa-ti raspund, dar caut o punga sa-mi acopar personalitatea, cum mi s-a recomandat mai devreme

Stiam ca ai sa-mi faci tu quote inainte s-apuc eu sa-ti fac. Vezi data viitoare de ce anume te legi... ca prea m-ai ținut cu povestea asta de quote toata ziua. Noapte buna.
Postat

Stiam ca ai sa-mi faci tu quote inainte s-apuc eu sa-ti fac. Vezi data viitoare de ce anume te legi... ca prea m-ai ținut cu povestea asta de quote toata ziua. Noapte buna.

data viitoare ...

noapte buna

• Like 1

Postat

Da, in general oamenii cand nu sunt prea ocupati sa prezinte diverse realizari ale vietii proprii, cum ar fi inteligenta extraordinara, masini, telefoane, te miri ce caracatita mancata in sila ( ca asa mananca mafiotii ) sau niscaiva puteri paranormale, sunt niste animale de treaba !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...