Sari la conținut

VisTantric vs Rozkendra  

63 membri au votat

1. 1. Pe cine ati fute daca ati avea de ales?

2. 2. Pe cine ati paria intr-o paruiala VisTantric vs Rozkendra?

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

asa s-a nascut :))

De ce s-a nascut asa? Va cunoasteti de mult timp sau este o simpla teorie?
  • Minus 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Chiar acum sunt sugestionata de vorbele tale si simt o formă ciudată de electricitate în tot corpul si mai ales pe buze

Care buze? Alea mari sau alea mici...?

• Like 1
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Care buze? Alea mari sau alea mici...?

Nu-s mari... nici unele dintre cele doua.
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

cum se simte rozkendra dupa ce a fost infranta si situatia ei actuala fara sa acceseze forumul timp de 12 ore :

pre_1466448691__vomitela-pitzipoanca-bet

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Reputație: 0
Postat

De ce s-a nascut asa? Va cunoasteti de mult timp sau este o simpla teorie?

iti pierzi timpu` degeaba cu trepanata asta nespalata  

• Minus 1
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

cum se simte rozkendra dupa ce a fost infranta si situatia ei actuala fara sa acceseze forumul timp de 12 ore :

Cată răutate!!! Mai bine s-ar da la poola duşmanilor tăi, ca sa iti faca in ciuda. =))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Un alt topic de căcat, deschis de un plictisit care se bagă în cearta unor femei! În mod sigur, dezinteresat... :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Eu zic ca Vistantric o bate clar pe rozkendra pentru ca ii da mindfuck total cu o singura fraza

Adevarul e ca daca se concentreaza putin, Vis Tantric ne da mindfuck total tuturor, unui forum intreg, cu o singura fraza...

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

iti pierzi timpu` degeaba cu trepanata asta nespalata

Cum adică să îmi pierd timpul... Este si Kendra aici, la fel ca alți oameni. Ca ne-am intersectat vorbele întâmplător sau mai putin întâmplător... aceasta este si ea o poveste, ce sa zic. Cum trebuie sa fac altfel, mai putin sau mai mult decat ma privește pe mine?

Ce inseamna cuvântul acela... "trepanata".

• Minus 1
  • Oras:Locatie
  • Oras:Locatie
Postat

Un alt topic de căcat, deschis de un plictisit care se bagă în cearta unor femei! În mod sigur, dezinteresat... :laugh2

Chiar vrei sa public emailurile de la tine, sa vada tot forumul care-i adevaratul Picon?

• Minus 2
Postat

Chiar vrei sa public emailurile de la tine, sa vada tot forumul care-i adevaratul Picon?

Poți să faci ce vrei!  :laugh2

• Oras:Valhalla
Postat

Adevarul e ca daca se concentreaza putin, Vis Tantric ne da mindfuck total tuturor, unui forum intreg, cu o singura fraza...

Mda....fraza ar fi:

Saptamana asta fut gratis toata lumea !!!! (adresa ,telefon)

PS>Acuma @thecat a facut ceva de genu cum faci la betie:Daca ma concentrez uMpic smnopesc in ba-taie .....aaaa....un blockh intreg......cu o singura lovitura!!!!!Ia daci.... =)) 

• Like 3
Postat

Mda....fraza ar fi:

Saptamana asta fut gratis toata lumea !!!! (adresa ,telefon)

PS>Acuma @thecat a facut ceva de genu cum faci la betie:Daca ma concentrez uMpic smnopesc in ba-taie .....aaaa....un blockh intreg......cu o singura lovitura!!!!!Ia daci.... =)) 

Ei, nu, io ma refeream la stilul concis si inteligibil de exprimare al Visului.

Se stie deja, chiar si eu am mai spus-o: nimeni nu poate explica atat de clar si succint ca ea, cum e sa fgjdkjs vjektjlsamnc jhdfjdh kdjsdlhgjdnc sjNIOREKJCMI OCNOidndklncd cndkndjkvnknvskd  kdsmck dsnsdvn okvmrdmkejdlakdlmcrigntuj cdcnalsknmciodkcnroi gkjnri ocnaoeikn lcadjlnkvsdlkgnr ionwruo cjnskaln cdklvnrlkvn riodcdo klnnlk vmeriovm dsoikncaskc mpoea ldmuinty ntyiruk cmssi  kcruiv ntyius lhksjmcrw yitvnru ncbeyc nwruvs runwyic eicmwr vurniyr ubvwo eikcsak ncjdlan kscqk;j deigjty roituwepou j94unjv5o cwlekcc mroimgir migmrwn98i g6mvicmei mrnv5u4oi egmipwm eiocm05ivm 45ovmoivme iorrkghdjk lhweitjri ogsucso...

• Like 5
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Ei, nu, io ma refeream la stilul concis si inteligibil de exprimare al Visului.

Se stie deja, chiar si eu am mai spus-o: nimeni nu poate explica atat de clar si succint ca ea, cum e sa fgjdkjs vjektjlsamnc jhdfjdh kdjsdlhgjdnc sjNIOREKJCMI OCNOidndklncd cndkndjkvnknvskd  kdsmck dsnsdvn okvmrdmkejdlakdlmcrigntuj cdcnalsknmciodkcnroi gkjnri ocnaoeikn lcadjlnkvsdlkgnr ionwruo cjnskaln cdklvnrlkvn riodcdo klnnlk vmeriovm dsoikncaskc mpoea ldmuinty ntyiruk cmssi  kcruiv ntyius lhksjmcrw yitvnru ncbeyc nwruvs runwyic eicmwr vurniyr ubvwo eikcsak ncjdlan kscqk;j deigjty roituwepou j94unjv5o cwlekcc mroimgir migmrwn98i g6mvicmei mrnv5u4oi egmipwm eiocm05ivm 45ovmoivme iorrkghdjk lhweitjri ogsucso...

ai uitat diacriticele

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

ai uitat diacriticele

Nu cred ca aveam ceva specific in minte când am citit ceea ce a scris thecat. Sa fiu rea cred ca ar suna în mintea oamenilor si mai cu diacritice, caci nu îmi dau seama cat exercitiu am de-a lungul vieții în faptul de a face rău. În general... când privesc dintr-o perspectivă liberă de orice concept... mda, observ ca-mi este imposibil sa fac vreun rău în această viață. Este ceva mai puternic decât mine sau cine stie... eu sunt mai puternica decat răul pe care il pot face. ☺

• Minus 1
Postat

Nu cred ca aveam ceva specific in minte când am citit ceea ce a scris thecat. Sa fiu rea cred ca ar suna în mintea oamenilor si mai cu diacritice, caci nu îmi dau seama cat exercitiu am de-a lungul vieții în faptul de a face rău. În general... când privesc dintr-o perspectivă liberă de orice concept... mda, observ ca-mi este imposibil sa fac vreun rău în această viață. Este ceva mai puternic decât mine sau cine stie... eu sunt mai puternica decat răul pe care il pot face. ☺

Indubitabil!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Indubitabil!

El nu se putea abtine asa ca mine. Este vorba de intuitie, mai ales dimineata la cafea este un moment dat...! Acum îmi aud câinele cel mare cum atacă alt mascul... printre un gard putin mai deschis al porții.

post-143417-0-54700500-1466496265_thumb.jpg

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Până și vanessa31 ar fute-o pe vistantric, în detrimentul lui rozkendra...

I'm to old for this shit...!

Ce să fac, mi-s dragi femeile mai mature.. Pe deasupra, sunt fan ochi albaștri :)

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Ce inseamna cuvântul acela... "trepanata".

cu creierii varza (muci) :)))

• Minus 1
Vizitator
Postat

Pentru unii, mintea este un fetish... pardon, un Vis, am vrut a spune... :)

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

cu creierii varza (muci) :)))

Orice caracteristică a oricarui om are un rost în caracterul vieții si minții sale... deoarece orice caracter si minte exprimă o dorinta si oricare dintre noi e probabil sa găsească orice sens în viață. Răule. Trebuie sa fac un mare exercițiu de improvizație cu tastatură aceasta, nu uita sa-mi arăți care-i rostul ei de face atâtea greseli de sugestie.😅
  • Minus 1
Postat

Imi aduc aminte de un banc de pe vremea cand vistantric era la gradinita.

Prietenul lui vistantric  fiind in grupa mare discuta cu un alt baietel de aceeasi varsta.

Ala zice:Eu am o plietenaaaaa  si am prins-o aseara de mana si-i ziceam lucruri flumoase cu luna!!!!

Asta nu-i nimic zice prietenul lui vistantric:Si eu am o plietenaaaaaa.....si am prins-o aseara de ureeeechi.

Si ce i-ai zis ?-intreaba celalalt baietel

"Suge pula nemernico ,suge pula !!!!!!" =))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Imi aduc aminte de un banc de pe vremea cand vistantric era la gradinita.

Prietenul lui vistantric fiind in grupa mare discuta cu un alt baietel de aceeasi varsta.

Ala zice:Eu am o plietenaaaaa si am prins-o aseara de mana si-i ziceam lucruri flumoase cu luna!!!!

Asta nu-i nimic zice prietenul lui vistantric:Si eu am o plietenaaaaaa.....si am prins-o aseara de ureeeechi.

Si ce i-ai zis ?-intreaba celalalt baietel

"Suge pula nemernico ,suge pula !!!!!!" =))

Te-am simtit din prima ca esti un rău, se vedea prin felul cum iti ordonai cuvintele in ceea ce îmi spuneai. Presupun ca insistenta ta nu era degeaba, si m-ai prins tocmai acum când nu am timp... ce risipa😊 Satisfactia mea este totusi aceea ca despre tine nu îmi fac griji, tu cunosti ceea ce te-asteapta...ðŸ˜
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Trebuie sa recunosc faptul ca Vistantric are niste raspunsuri......dulci,asa.Probabil Rozkendra era deja la al 60-lea strat de vopsea :)),in sensul ca "vopsea" in toate "culorile" pe oricine o gadila-n talpa.Eh,ce sa-i faci,fiecare cu ale lui,nu?

Postat

Te-am simtit din prima ca esti un rău, se vedea prin felul cum iti ordonai cuvintele in ceea ce îmi spuneai. Presupun ca insistenta ta nu era degeaba, si m-ai prins tocmai acum când nu am timp... ce risipa Satisfactia mea este totusi aceea ca despre tine nu îmi fac griji, tu cunosti ceea ce te-asteapta...

cata durere.... =))

vezi cuvinte frumos aranjate puse in ordine...toata lumea intelege....bravo

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...