Sari la conținut

VisTantric vs Rozkendra  

63 membri au votat

1. 1. Pe cine ati fute daca ati avea de ales?

2. 2. Pe cine ati paria intr-o paruiala VisTantric vs Rozkendra?

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

te rog sa nu-mi dai quote, imi esti tare antipatica

merci mult

De ce ma rogi? Degeaba îmi spui, ca nu am in obicei să trezesc astfel de senzatii oamenilor... Pentru sa scap de nervii unui om, ii fac un bine de nici nu stie ce l-a lovit...
  • Oras:fara
Postat

De ce ma rogi? Degeaba îmi spui, ca nu am in obicei să trezesc astfel de senzatii oamenilor... Pentru sa scap de nervii unui om, ii fac un bine de nici nu stie ce l-a lovit...

am votat cu rozkendra :rax2

si chiar n-ai putea sa te prefaci ca nu exist? nu mai da quote

merci

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

am votat cu rozkendra :rax2

si chiar n-ai putea sa te prefaci ca nu exist? nu mai da quote

merci

Cum adică, iti pare ca as avea ceva cu tine? Tu esti doar un băiețel linistit, nu stiu concret ce e cu tine.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum adică, iti pare ca as avea ceva cu tine? Tu esti doar un băiețel linistit, nu stiu concret ce e cu tine.

Face si el pe Robin Ud....

Cam asta fac toate ciupercile rasarite dupa ultima ploaie....cica in seara asta ploua iar,maine ne trezim cu alte ciuperci rasarite

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cam asta fac toate ciupercile rasarite dupa ultima ploaie....cica in seara asta ploua iar,maine ne trezim cu alte ciuperci rasarite

Si-asa-mi vine cateodata

De cate-o furtună...

Ca prea se adună

Si se asează

Praful.post-143417-0-88014500-1467394419_thumb.jpg

Postat

mai mititelule masochist, nu ti-a ajuns?

si-l chema robin hood ... palaria mea de ciupercar :slap2

Vizitator
Postat

E Mark Pellegrino, a fost Paul Bennett - sotul Ritei in Dexter

E din Supernatural scena?

da

Eu am fost la comic con,am avut bilet foto+autograf cu el ^^

• Oras:Emerald City
Postat

:) Fain. L-am vazut doar in Dexter, mi-a placut cum a jucat.

Eu l-am cunoscut pe Michael C. Hall, am autograful lui pe cutia de Six Feet Under

Vizitator
Postat

Joaca rolul lui Lucifer...ți-e mai mare dragu sa-l vezi.L-au ales perfect pt rol

Postat

Am auzit ca ar fi bun show-ul, dar mai am cateva pe lista de asteptare si tot nu mai reusesc sa le vad.

E ceva in genul "Fringe"?

Vizitator
Postat

Am auzit ca ar fi bun show-ul, dar mai am cateva pe lista de asteptare si tot nu mai reusesc sa le vad.

E ceva in genul "Fringe"?

O.o   OOOO DA... The Fringe... unul din cele mai bune seriale Sci-Fi - Horror pe care le-am vazut. Oarecum asemanator a fost si Hellix, dar pacat ca l-au intrerupt dupa 2 sezoane (sau nu m-am mai uitat pe imdb sa vad daca au anuntat un eventual Sezon 3)...

Postat

O.o   OOOO DA... The Fringe... unul din cele mai bune seriale Sci-Fi - Horror pe care le-am vazut. Oarecum asemanator a fost si Hellix, dar pacat ca l-au intrerupt dupa 2 sezoane (sau nu m-am mai uitat pe imdb sa vad daca au anuntat un eventual Sezon 3)...

E posibil sa faci o confuzie? E doar "Fringe", dar nu e horror, mai mult un mixt drama/sci-fi.

• Oras:Lost in the wind
Postat

N-are nici o treaba Fringe cu Supernatural, ideea e ca Lucifer apare in ultimele 4-5 serii, daca nu ma insel, si mi se pare normal sa-l vezi de la inceput !

Postat

Ma uitam chiar mai inainte pe imdb, nu prea cred ca Supernatural ar fi genul meu.

Totusi Fringe mi-a placut mult, desi nu-s mare fan sc-fi. Actori foarte, foarte buni, in primul rand Anna Torv :)

• Minus 2
Postat

Ma uitam chiar mai inainte pe imdb, nu prea cred ca Supernatural ar fi genul meu.

Totusi Fringe mi-a placut mult, desi nu-s mare fan sc-fi. Actori foarte, foarte buni, in primul rand Anna Torv :)

La Supernatural e faina comedia de situatie, fata de alte "horror" ! Am pus in ghilimele ca nu mai exista horror pe bune !

Vizitator
Postat

E posibil sa faci o confuzie? E doar "Fringe", dar nu e horror, mai mult un mixt drama/sci-fi.

Da, asa este, nu este un Horror in adevaratul sens al cuvantului, dar are ma rog sa le spun momente, cand Olivia retraieste memoriile iubitului, sau cand Doc. Bishop isi povestste viata (spre exemplu episodul "Zborul 969" in Sezonul 1 sau episodul cu nou nascutul care peste o ora are 80 de ani). Nu poti sa spui ca nu e putin horror... Mai mult un "mild" horror, in unele scene...

• Like 1
Vizitator
Postat

La Supernatural e faina comedia de situatie, fata de alte "horror" ! Am pus in ghilimele ca nu mai exista horror pe bune !

Hellix l-ai vazut ?

Postat

Hellix l-ai vazut ?

L-am vazut  ! Bunut ! Dar, eu chiar sunt fan sci-fi, SG1, Battlestar galactica, The 100 !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...