Sari la conținut

roxana 0722208630

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Mai baga fata mea!! Mai ai pana ajungi la varsta mea ;)

Roxanico, stiu ca daca ai avea pula ti-ai baga-o in gura noastra la cat offtopic facem dar, asta e, ne-o asumam ;)

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Sa il pupi in pula ,zic !

=))

Corinutzaa mama , eu spun sa bagi niște solar ca esti mai albă decât brânza , sa faci ceva cu bubele alea după corp si după fund ca esti dezgustătoare , de unghii nici nu iti mai spun ca nu cred ca sti ce inseama o manichiura sau o pedichiura ;)

A si vezi ca esti aproape de mine =)))

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

sa faci ceva cu bubele alea după corp si după fund ca esti dezgustătoare , de unghii nici nu iti mai spun ca nu cred ca sti ce inseama o manichiura sau o pedichiura ;)

A si vezi ca esti aproape de mine =)))

?? dezgustatoare?si tu? la 400/ora?

pizda îț miroase a parfum sau a aftăr şeiv? nu stiu,dar din ce in ce,cu cat tastezi mai mult am impresia ca miroase a rahat! si nu d-ala turcesc...;)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Di o chifla pi cari sa intinda branza so fi diescurcat Deliapysy...da kaskavalu di parfum...moi spre toamna !

Viezi Roxanica aista ? O vinit la mare, o dat buna ziua la toati lumili, o fost simpatica, o fost ku bun simt si ka atari o fost primita frumos..cu buchete di flori. Zdrentili..buchete di flegmi !

:)))

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Telefon: v_king_67

Dupa ce ca sunt si proaste mai si put unele zdrente .Ele chiar nu realizeaza ca unii utilizatori ai forumului pot ajunge la ele la usa ptr eventuale prestatii si apoi invitat in camera sa se pishe pe ele sau sa le mai dea si cate una-n buze .ca sa simta cum este sa jignesti ?

Daca eram in tara chiar treceam pe la zdreanta asta si o imbracam in flegme .

Muie cu cacat ,din ala mare si gros ,asta merita zdreanta asta din sindicatul curvelor . :atm

Later edit : si ma refer la penala asta deliapisii....care inca mai are copii cruzi printre dinti  :laugh2  :laugh2

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Roxanico..nui asa ka tu ramai la mare ? Ka altili, cind au vizut cas scumpe chiflele..au taiato ku microbuzu acasa la tara !

:))))

Sigur că rămân la mare vara asta ne jucam cu toți. Si poate si din toamnă încolo.

• Like 4
Link spre comentariu

Sigur că rămân la mare vara asta ne jucam cu toți. Si poate si din toamnă încolo.

Wow ...pi bunii? Roxanicooo ,poponetul ala ramane si in toamna la CT ?Obrajiorii aia ai tai merita palmuiti si pupati daca am sanse sa te gasesc cand ma intorc . :rax2  :atm  :kiss3  :doggystyle  :sexanal  :felatie

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Dupa ce ca sunt si proaste mai si put unele zdrente .Ele chiar nu realizeaza ca unii utilizatori ai forumului pot ajunge la ele la usa ptr eventuale prestatii si apoi invitat in camera sa se pishe pe ele sau sa le mai dea si cate una-n buze .ca sa simta cum este sa jignesti ?

Daca eram in tara chiar treceam pe la zdreanta asta si o imbracam in flegme .

Muie cu cacat ,din ala mare si gros ,asta merita zdreanta asta din sindicatul curvelor . :atm

Later edit : si ma refer la penala asta deliapisii....care inca mai are copii cruzi printre dinti  :laugh2  :laugh2

Proaste proaste , dar ai vrea sa ne bagi limbuța la păsărica ;) sa vezi si tu ce înseamnă o femeie adevarata =)))) ca sunt sigura ca nu ai văzut la viața ta;)
Link spre comentariu

Proaste proaste , dar ai vrea sa ne bagi limbuța la păsărica ;) sa vezi si tu ce înseamnă o femeie adevarata =)))) ca sunt sigura ca nu ai văzut la viața ta;)

Tu ma îmbrăcai in flegme si eu ma pisam pe tine cu o distanța de 3 metri ;)

Link spre comentariu

Daaa,as vrea sa va bag limbuta de la pantof la pasarica ...corect ai scris  :laugh2  :laugh2  :laugh2 .

Sa vad si eu ce inseamna o femeie adevarata ?Esti o carpa si o zdreanta penala .Idiotenia satului (si nu ala de vacanta).

De vazut si de futut femei adevarate am vazut multe ...penale ca tine nu am avut ocazia sa vad ....si am sa ma feresc sa vad asemenea specimene ca nu stiu cum voi reactiona  :slap2 .

Ptr mine esti si vei ramane o zdreanta penala ...o carpa de sters pe jos ...tu crezi ca daca ai dat cu pizda pe unde ai nimerit te face o femeie adevarata ?

Te inseli ,dar de fapt cu un singur neuron ,nici nu ai putea face altceva ,decat sa bagi in tine puli si sa le sugi .Nu ai in tine decat sperma si cu asta vei ramane .

ATENTIE ...SPERMA DAUNEAZA GRAV NEURONILOR . :laugh2  :laugh2  :laugh2 .Tu ai ramas doar cu unul.

Nu meiti nici macar sa fii catalogata ca fiind o curva ...esti o zdreanta de femeie care inghite puli ca sa poata trai .Esti o scursura de femeie .

Imi este si scarba sa mai citesc ce caracter infect ai .

Nu meriti nici macar o flegma sa fie risipita pe tine ....care te tot crezi o femeie adevarata .Mars la supt puli in continuare carpa ordinara  :laugh2  :laugh2

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila

@ Corsar...te rog din suflet, nu ii.mai da apa la.moara.DELIEIPISI aici, pe TOPICUL ROXANEI. Sunt multi cei care citesc "pe sarite " sisi e foarte usor sa interpreteze ca.ii adresezi cuvintele.Roxanei, nu Deliei.

Nu te supara pe mine, nu ti-am trimis PM si am spus asta public tocmai pentru a exista si acest post ,pentru cei care nu stiu.toate detaliile Constantei. Pemtru un user/ vizitator e bine sa fie scris negru pe alb ca.@ Corsar nu se adreseaza titularei topicului, ci unei alte fete.

• Like 3
Link spre comentariu

@ Corsar...te rog din suflet, nu ii.mai da apa la.moara.DELIEIPISI aici, pe TOPICUL ROXANEI. Sunt multi cei care citesc "pe sarite " sisi e foarte usor sa interpreteze ca.ii adresezi cuvintele.Roxanei, nu Deliei.

Nu te supara pe mine, nu ti-am trimis PM si am spus asta public tocmai pentru a exista si acest post ,pentru cei care nu stiu.toate detaliile Constantei. Pemtru un user/ vizitator e bine sa fie scris negru pe alb ca.@ Corsar nu se adreseaza titularei topicului, ci unei alte fete.

In regula si scuze .Este duminica si ma cam plictisesc in ancora si asteptare... :laugh2 .Cine citeste poate vedea ca este adresat raspunsul unei alte fete si nu Roxanei .

Dar chiar imi cer scuze ca a fost offtopic ,si nu ma puteam abtine . :slap2

Roxana ,scuze si dau o cafea ca sa ma ierti  :bow  :hug1 .

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Buna ziua dragilor , vreau sa va anunț că de astăzi mă găsiți intr-o locație nouă . Ca punct de reper McRonald's.

Va pup si va aștept :X

McRonald`s e a lu` Cristiano Ronaldo? :))

hai ti pup fato! sau.....fat-o! :) ca si roxana2 citeste p-aci!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...