Sari la conținut

roxana 0722208630

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

iok noutati? colegă?

Colegă mea este Cristina .. fostă colegă cu Larissa de la top . Nu am mai apucat să anunț :) .

Îmi cer scuze .

• Like 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Colegă mea este Cristina .. fostă colegă cu Larissa de la top . Nu am mai apucat să anunț :) .

Îmi cer scuze .

inseamna ca actiunea crissului a avut efect!:)

parca nu mai ai locatia de pe tulcei?

• Like 1
Postat

inseamna ca actiunea crissului a avut efect!:)

parca nu mai ai locatia de pe tulcei?

Nu. Acum stau pe Lăpușneanu la Fillicori

• Like 1
Postat

Buna ziua dragilor , pentru ca sunteti cuminti si stiti ca imi sunteti tare dragi astazi va voi prezenta o bunaciune mica :). Este noua mea colega . Numele ei este Andra , are 19 anisori , este noua in acest domeniu si dornica de noi experiente ... :)

Cateva detalii despre ea : 

Preturi si servicii : 

Oral p/np (in functie de igiena ) + normal (doar protejat ) in diferite pozitii = 70 de lei - 30 de minute 

oral p/np (in fuctie de igiena ) + normal (doar protejat ) in diferite pozitii = 150 de lei - 60 de minute 

O sa atasez si cateva fotografii realizate de je =)) Sper sa va placa ... 

De maine vom fii disponibile . Exista posibilitatea sa ne mutam , dar voi anunta aici :)

Ps 1 : II pot deschide topic la intrebari si raspunsuri de pe contul meu ?? 

PS 2 : Ca un alt cadou asa din partea mea ( ptiu sa  nu ma deochi , simpatica naibi ce sunt ) incepand de astazi si preturile mele vor fii 70/150..

Iar pentru sex total raman aceleasi preturi . 

Va sarutam :*

post-182310-0-31998000-1469956563_thumb.jpg

post-182310-0-86551400-1469956568_thumb.jpg

post-182310-0-65407600-1469956575_thumb.jpg

post-182310-0-42624800-1469956583_thumb.jpg

post-182310-0-26981000-1469956592_thumb.jpg

post-182310-0-26713600-1469956600_thumb.jpg

post-182310-0-48626100-1469956608_thumb.jpg

post-182310-0-64947400-1469956613_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:Constanta
Postat

Fataaa...cind ajung si io la mare saptamina viitaori...trebe niaparat sa bem o cafieluta ! ;)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Fataaa...cind ajung si io la mare saptamina viitaori...trebe niaparat sa bem o cafieluta ! ;)

Bem mai multe :*

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Roxi,da ii poti deschide tu topic ,urmand ca sa isi faca si ea un cont pentru a comunica mai usor cu eventualii clienti!

Succes!

• Like 4
  • Telefon: v_king_67
Postat

Haoleuuu Roxi ce-ai facut iubire ?Ai pus poze cu gugoasa ta ,dar si a colegei ?Vai ce priveliste am vazut  :rax2 .Luna viitoare am sa ajung in tara ...va trag cate o vizita la amandoua .Ai promis ca mai ramai in CT si pe toamna .Este valabil si ptr colega ta ?

Ea inca nu are nr. de contact ? Sau doar sexual este contactul ? :rax2 .

Apropos de baute ....beau si eu o cafea cu voi ,ca stiu ca va veni si amelia . :laugh2  :laugh2  :bow .

Mi s-a deschis iar pofta sa mai intru pe usa din spate ,la tine voi incerca ....sigur ...dar colega are in oferta ?Sau ma asteapta pe mine sa fac inaugurarea pe gaura cheii? :laugh2  :atm

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Haoleuuu Roxi ce-ai facut iubire ?Ai pus poze cu gugoasa ta ,dar si a colegei ?Vai ce priveliste am vazut :rax2 .Luna viitoare am sa ajung in tara ...va trag cate o vizita la amandoua .Ai promis ca mai ramai in CT si pe toamna .Este valabil si ptr colega ta ?

Ea inca nu are nr. de contact ? Sau doar sexual este contactul ? :rax2 .

Apropos de baute ....beau si eu o cafea cu voi ,ca stiu ca va veni si amelia . :laugh2 :laugh2 :bow .

Mi s-a deschis iar pofta sa mai intru pe usa din spate ,la tine voi incerca ....sigur ...dar colega are in oferta ?Sau ma asteapta pe mine sa fac inaugurarea pe gaura cheii? :laugh2 :atm

Ce sa fac , fac bine si va mai gâdil si voua ochisorul din cand în când .

Da , este foarte posibil să rămânem amândouă si din toamnă .

Colegă nu face anal . Nu stiu daca va fii interesată să facă , vom vedea pe parcurs :)

• Like 2
Postat

:clap2  :maninlove  :love  :couple

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Colega aia mai mica are si ea un nr de tel ? 

Postat

Pai si cristinica?

Cristina va rămâne probabil în locația mea de la Fillicori si eu mă voi muta. Nu ne-am certat sau ceva numai ca fiecare aveam nevoie de altceva :)

• Like 1
Postat

Colega aia mai mica are si ea un nr de tel ?

Momentan folosește cartela mea care am avut-o pe Bacău . Dar puteți suna pe numărul meu , nu este nici un fel de deranj .

Sa specific, nu face COF CIM , decât COB .

Daca mai sunt si alte întrebări cu cea mai mare plăcere:*

Postat

Momentan folosește cartela mea care am avut-o pe Bacău . Dar puteți suna pe numărul meu , nu este nici un fel de deranj .

Sa specific, nu face COF CIM , decât COB .

Daca mai sunt si alte întrebări cu cea mai mare plăcere:*

O intelegem ca este la inceput . :rax2 .Are timp sa guste si sa invete .Este alegerea ei ce va mai avea in repertoriu .Dar prevad un viitor stralucit daca stie cum sa faca un client fericit ,la 19 ani ai ei si cu trupul si gugoasa ei ....trebuie doar slefuita .

Roxi ,ai pretentii la suc ?sa fie cu paiul? sau vin cu fructele si le stoarcem la tine ?ar iesi un suc bun ,stors intre sanii tai  :rax2 .

• Like 3
  • Minus 3
Postat

O intelegem ca este la inceput . :rax2 .Are timp sa guste si sa invete .Este alegerea ei ce va mai avea in repertoriu .Dar prevad un viitor stralucit daca stie cum sa faca un client fericit ,la 19 ani ai ei si cu trupul si gugoasa ei ....trebuie doar slefuita .

Roxi ,ai pretentii la suc ?sa fie cu paiul? sau vin cu fructele si le stoarcem la tine ?ar iesi un suc bun ,stors intre sanii tai  :rax2 .

=)) Nu sunt pretentioasa , cum vrea sufletelul tau :P

Postat

3 în 1 exista în ofertă?

Momentan nu , pana ne vom obijnui mai bine una cu cealalta ... Daca vom baga si acest serviciu in meniu dorim sa fie de calitate .

Te pup :*

• Like 4

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

Astazi, dupa ce m-am cunoscut mai bine cu Andra colega Roxanei, nu puteam sa o ratez pe dobrogeanca noastra care ar putea oricand sa te pacaleasca ca e moldoveanca pur sange, nu de alta dar e focoasa rau si ii place pula.

Asadar dupa ce-am ramas singuri in camera, ne-am retras amandoi la dus, unde am avut parte de un oral bestial, tente de deep, gaguri, fetei ii place ce face, si ti-o arata, te face sa te simti mult prea degajat langa ea, imi place la nebunie cum te ia, cum te intoarce pe toate partile, si mai ales cand te ameninta ca urmeaza sa fii devorat.

Am sarit din baie si m-am aruncat in dormitor asteptandu-o sa vina sa se tina de promisiunea care ma facuse sa ma gandesc la ce ar putea urma, si apare, am vrut sa-i intorc favorul de la dus, dupa ceva timp ma opreste si ma roaga sa ma intind si tot ce pot sa fac, e sa ma relaxez, si asta am facut, ea a avut grija ca in urmatoarele momente sa ma topesc in patul ala, si sa o admir cum o ia in gat, cum o scuipa, o lasa mai moale dandu-mi niste limbi pe coaie si pe capatana care practic imi produceau spasme musculare, o lua din orice directie, bestial nu am ce sa reprosez chiar intra in elita oralurilor primite ever ( cand se uita la tine cu ochii aia, in timp ce are gura plina...pff e imposibil sa nu-ti placa ), o rog sa puna prezervativu; si sa treaca deasupra, in prima clipa cum si la fixat in pasarica, am simtit cum sa mulat pe prietenu meu, moment in care am si scos un geamat idiot :D, si continua fata sa ma calareasca intr-un stil barbar pana la epuizare, trec eu deasupra si incep sa pompez, foarte umeda, foarte primitoare, dadeam in ea ii vedeam sanii sarind pe langa mine, vroiam din rasputeri sa pot sa o fac sa cedeze, si sa ma lase sa o sarut, dar din pacate, fata mi-a zis de la inceput ce am voie si ce nu, asa ca nu avea rost sa ma pun intr-un moment penibil, dupa ceva timp, dat fiind faptul ca ma atragea prea tare sa nu vreau sa incerc sa o sarut ii cer sa schimbam in doggy, si aici se simte foarte bine, contre, te trage spre ea, ii place sa se futa, iti da impresia asta de la inceput si pana la sfarsit, am pompat cat m-au m-ai tinut coitele, si am finalizat pe funduletul frumoasei domnisoare, si de data aceasta tot in spasme grave.

Note:

Roxana - 9

Oral - 9.5

Normal - 10

GFE - 10

Anal - next time

Imi pare foarte bine ca te-am cunoscut si iti multumesc foarteeeeee mult pentru tot ce mi-ai oferit te pup si de abia astept sa te revad :* :*

• Like 5
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...