Sari la conținut

Travestita liza sexy jucausa si perversa

Postări Recomandate

Postat

o faci neprotejat???

Nu o face neprotejat, cel putin cu mine nu a facut-o si nu as fi vrut nici eu oricum. Oralul in schimb a fost neprotejat.

Tipa este destul deschisa, comunicativa si, cel mai important, ii place pula grav.

Calificativele care depind ea, aspect fizic + atitudine + prestatie sunt maxime.

De revenit la ea, cand o sa mai viziteze meleagurile dobrogene bineinteles.

• Oras:InPula
  • Oras:InPula
Postat

pisicuto am auzit ca iti place tare rau pula,hai la cluj tati

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Buna Ely esti foarte draguta si pozele tale sunt la fel de incitante. Veri posta si poze cu tine cand esti si de partea cealalta adica activa? O zi buna te pup unde iti place tie mai mult si abia astept sa trec pe la tine :kiss3

• Oras:Arad
Postat

Nu cred ca scrie undeva in anunt sau aici ca sunt trans vezi-ti de treaba ta nu te lua aiurea de unu si de altul

• Oras:laMata
  • Oras:laMata
Postat

pai tu te compari cu Liza borfeto?uita te la tine cum arati si dupaia vorbesti travestitpaula

post-241618-0-37151300-1504196243_thumb.jpg

post-241618-0-91368000-1504196247_thumb.jpg

Postat

Dragiilor..nu cred ca e cazul sa va certati aiurea cine e mai bun decat cine,eu nu am treaba cu nimemi dar s-ar parea ca unii nu au nimic mai bun de facut decat sa comemteze aiurea in necunostiinta de cauza.

Ar trebuii sa-si vada fiecare de ale lui..atata timp cat nu am treaba nimanui rog sa nu mai imi purtati de grija .

• Like 1
  • Oras:Heaven
  • Oras:Heaven
Postat

Nu merita sa mearga frumusetea asta la voi ,cu siguranta va veti bate joc asa cum faceti de obicei!Dar daca doreste sa vina la voi cu siguranta va trebui sa fie selectiva in ce va priveste pe multi.Pup dulceata :werinlove

Postat

Nu merita sa mearga frumusetea asta la voi ,cu siguranta va veti bate joc asa cum faceti de obicei!Dar daca doreste sa vina la voi cu siguranta va trebui sa fie selectiva in ce va priveste pe multi.Pup dulceata :werinlove

:* pup dragule
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...