Sari la conținut

Travestita liza sexy jucausa si perversa

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Nu stiu ce te-a deranjat asa tare intrebarea ... am intrebat doar asa daca ai ceva sâni , macar marimea 1 ...

• Oras:Arad
Postat

Nu stiu ce te-a deranjat asa tare intrebarea ... am intrebat doar asa daca ai ceva sâni , macar marimea 1 ...

Nu m-a deranjat insa, din cate imi amintesc ai mai scris pe acest thread .Din nou..intrebari in stanga intrebari in dreapta peste tot scri si intrebi aiurea.

O rècenzie nu am vazut scrisa de tine cuiva doar intrebari . Scrie clar ca sunt travestita iar tu intrebi "ai ceva silicoane?"

• Oras:laMata
  • Oras:laMata
Postat

retardat draga Liza,nu-l baga in seama vorba ta nici o recenzie dar cu comenturi e mereu primu si ampulea...super pozele meriti tot :kiss3  :kiss3

Postat

retardat draga Liza,nu-l baga in seama vorba ta nici o recenzie dar cu comenturi e mereu primu si ampulea...super pozele meriti tot :kiss3 :kiss3

Multumesc :kiss3
  • Oras:Heaven
  • Oras:Heaven
Postat

travestita dar da clasa multora,cu respect................................. :snap  :snap  :kiss3

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

asa ceva,atatea cerinte ca ii piere chefu la fata de intalniri,ai face bine sa ai rabdare sa vezi live nu?ca de aia mergi sa platesti(asta doar in cazul cand vei face asta)

Postat

Suficient de inalta cat sa ti-o dau din picioare :*

Vreau sa stau in fata ta in genunchi si sa mi-o dai. visez la asta de luni de zile

Postat

Vreau sa stau in fata ta in genunchi si sa mi-o dai. visez la asta de luni de zile

Viseaza in continuare daca visezi de luni de zile la asta inseamna ca esti un labar obisnuit

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...