Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2019 Postat Ianuarie 23, 2019 Asa-i? 😠poate o sa ne gustam carnita vre-o data 😘 bine-nțeles ca vreau sa te gust și sa te sug 😘
norbert1976us Reputație: 1433 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Ianuarie 23, 2019 e clar....dupa dialogul asta spumos....aveti chef de laba toti....
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 23, 2019 e clar....dupa dialogul asta spumos....aveti chef de laba toti....Fiecare ce poate, imi place sa incit 😊
leo4all Reputație: 28 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 28, 2019 Cand ajungi frumoaso in Arad?
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 28, 2019 Cand ajungi frumoaso in Arad?Cand voi fi disponibola vei vedea anuntul postat pe publi24 😘
comunistuljr Reputație: 12 Postat Ianuarie 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2019 Cand voi fi disponibola vei vedea anuntul postat pe publi24 Liza as vrea sa petrec un w/e cu tine. Cat ma costa ?
bibubibu69 Reputație: 2 Postat Ianuarie 29, 2019 Oras:harghita Oras:harghita Postat Ianuarie 29, 2019 superbo!,hai si la Cluj te rog
deva1979 Reputație: 9 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 8, 2019 Liza când începi treabă te aștept.poop dulce😘😘😘😘.
jokoker Reputație: 21 Postat Februarie 14, 2019 Postat Februarie 14, 2019 Buna sa intors liza imi spune mie cineva va rog ce tarife are ?
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 14, 2019 Buna sa intors liza imi spune mie cineva va rog ce tarife are ? Buna dragule ,da m-am intors ai numarul de telefon la dispozitie 0787506509 ma poti suna pentru detalii in caz ca nu raspund, mai insisti
serginio87 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Februarie 17, 2019 Buna maine as vrea să-ti fac o vizită esti prin arad?
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Februarie 18, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 18, 2019 Buna maine as vrea să-ti fac o vizită esti prin arad?Da insa azi incep putin mai tarziu
bibubibu69 Reputație: 2 Postat Februarie 18, 2019 Oras:harghita Oras:harghita Postat Februarie 18, 2019 buna superbo!,in cluj cand ajungi???
seaqsee Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2019 Postat Februarie 25, 2019 Eliza arati i m p e c a b i l , daca voi avea ocazia sa ajung aproape de tine, o noapte o vreau impreuna cu tine <3 exprimi atat de multa feminitate si erotism .. in pat cred ca iese scantei TE PUP FRUMUSETE !
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Februarie 25, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 25, 2019 Eliza arati i m p e c a b i l , daca voi avea ocazia sa ajung aproape de tine, o noapte o vreau impreuna cu tine <3 exprimi atat de multa feminitate si erotism .. in pat cred ca iese scantei TE PUP FRUMUSETE ! Multumesc frumos pentru apreciere😘
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Februarie 25, 2019 Oras:BUH Oras:BUH Postat Februarie 25, 2019 gorgeous lady. lucrez la cum ajung la tine deoarece in Buc nu vrei sa vii si te inteleg. sweet kiss gorgeous lady
serginio87 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Postat Martie 14, 2019 Buna , maine lucrezi si daca se poate o programare de la ora 13 :*
vasteras Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 Buna Liza, lucrezi in weekend? Un nr. de contact se poate?
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Martie 15, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 15, 2019 Buna Liza, lucrezi in weekend? Un nr. de contact se poate? buna in week nu sunt in oras revin luni
vasteras Reputație: 0 Postat Martie 15, 2019 Postat Martie 15, 2019 OK.Te sun luni. Weekend frumos! (ca tine 😉)
pixanu Reputație: 59 Postat Martie 20, 2019 Postat Martie 20, 2019 Salutare colegilor. Am fost si eu la această frumoasă tipă si vreau să vă spun k a meritat fiecare bănuț investit. Mă mir că citind topicul ei văd atât de puține recenzii având în vedere cât de dulce e si ce gfe ridicat oferă. În fine,hai să vă relatez cum au decurs lucrurile. Sunat ,răspunde o voce caldă de femeie,stabilit ora si mă prezint la locație. Ajuns acolo surpriză: după ușă mă aștepta o tipă înaltă( fără tocuri) foarte frumoasă si super sexy. Mă invită in dormitor unde după 2-3 minute de povesti,nu m am mai putut abține și am început să o sărut ,la care ea îmi răspunde cu un Fk de toată frumusețea. După vreo alte câteva minute în care ne am încins bine am trecut la dezechipare( menționez că am venit dușulit de acasă) si începe cu un On super,cu deep cu speet și alte fantezii care au fost super incitante. Apoi m a pus pe burtâ si a înveput cu un anilingus prelungit care m a excitat maxim. I am întors favorul si am făcut un 69 super ,apoi am trecut la normal unde totul a fost la superlativ. Se vede că îi place,se implică si îți oferă și ție ca partener o senzație frumoasă. În timp ce îi dădeam la buci ea își freca penisul cu pasiune până a finalizat. Apoi am continuat si când mi a venit să termin am întrebat o unde i ar plăcea: mi a șoptit k în guriță si mi a făcut un Cim exploziv apoi am continuat să ne sărutăm . La final am mers la baie pt igienizare,am mai stat vreo 10 minute la povesti si am plecat foarte mulțumit de ceea ce am primit de la Liza. Acum notele:On-10 cu deep si speet plus Cim ul de la final. Np-10. Igienă-10 totul a fost impecabil. Halatul-200 lei pt o oră cu de toate. De revenit cu siguranta. Este o tipă super de treabă,care bate multe transexuale 1
elizabeth69 Reputație: 234 Postat Martie 20, 2019 Oras:Arad Oras:Arad Postat Martie 20, 2019 Salutare colegilor. Am fost si eu la această frumoasă tipă si vreau să vă spun k a meritat fiecare bănuț investit. Mă mir că citind topicul ei văd atât de puține recenzii având în vedere cât de dulce e si ce gfe ridicat oferă. ÃŽn fine,hai să vă relatez cum au decurs lucrurile. Sunat ,răspunde o voce caldă de femeie,stabilit ora si mă prezint la locație. Ajuns acolo surpriză: după ușă mă aștepta o tipă înaltă( fără tocuri) foarte frumoasă si super sexy. Mă invită in dormitor unde după 2-3 minute de povesti,nu m am mai putut abține și am început să o sărut ,la care ea îmi răspunde cu un Fk de toată frumusețea. După vreo alte câteva minute în care ne am încins bine am trecut la dezechipare( menționez că am venit dușulit de acasă) si începe cu un On super,cu deep cu speet și alte fantezii care au fost super incitante. Apoi m a pus pe burtâ si a înveput cu un anilingus prelungit care m a excitat maxim. I am întors favorul si am făcut un 69 super ,apoi am trecut la normal unde totul a fost la superlativ. Se vede că îi place,se implică si îți oferă și ție ca partener o senzație frumoasă. ÃŽn timp ce îi dădeam la buci ea își freca penisul cu pasiune până a finalizat. Apoi am continuat si când mi a venit să termin am întrebat o unde i ar plăcea: mi a șoptit k în guriță si mi a făcut un Cim exploziv apoi am continuat să ne sărutăm . La final am mers la baie pt igienizare,am mai stat vreo 10 minute la povesti si am plecat foarte mulțumit de ceea ce am primit de la Liza. Acum notele:On-10 cu deep si speet plus Cim ul de la final. Np-10. Igienă-10 totul a fost impecabil. Halatul-200 lei pt o oră cu de toate. De revenit cu siguranta. Este o tipă super de treabă,care bate multe transexualeHei...multumesc de vizita te mai astept si alta data cu drag 🤗😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum