Sari la conținut

Travestita liza sexy jucausa si perversa

Postări Recomandate

• Oras:ARAD
Acum 1 oră, renatareni19 a spus:

Liza este cea mai frumoasa si de treaba gagica cu cea mai faina jucarie din Arad. Nu se compara cu Ina sau cu celelatle travestite. Este trup si suflet in pat si face totul cu pasiune. O iubesc. 

Mulțumesc pentru vizita și aprecieri  însă toate suntem frumoase în felul nostru ,nu e tocmai frumos  sa  spui  ca  una e mai frumoasa decât alta  , fiecare  dintre noi avem plusuri  și minusuri  ce are  ea nu am eu și vice versa  te  pup seara frumoasa.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 19 ore, Liza12 a spus:

Nici o speranța pentru București ,oricum în perioada asta nu activez pana după sărbători.

De zona Moldovei ce parere ai? Are rost sa ne facem vreo speranta? 😁

Link spre comentariu
  • Oras:Heaven
  • Oras:Heaven
La 08.04.2022 la 21:12, renatareni19 a spus:

Liza este cea mai frumoasa si de treaba gagica cu cea mai faina jucarie din Arad. Nu se compara cu Ina sau cu celelatle travestite. Este trup si suflet in pat si face totul cu pasiune. O iubesc. 

Chiar ca frumoasa🤗

Link spre comentariu

Buna Liza, 

Sunt curios sa incerc sexul cu o transexuala si imi place foarte mult cum arati. Crezi ca ai putea posta un set de analize? Probabil ar fi multi barbati care au neveste acasa, interesati de acest lucru si eu sunt unul dintre ei si nu as vrea sa ma expun asa.

Multumesc si scuze daca am deranjat. O zi frumoasa!

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Funboy2022 a spus:

Buna Liza, 

Sunt curios sa incerc sexul cu o transexuala si imi place foarte mult cum arati. Crezi ca ai putea posta un set de analize? Probabil ar fi multi barbati care au neveste acasa, interesati de acest lucru si eu sunt unul dintre ei si nu as vrea sa ma expun asa.

Oh dar cata agitație de când am apărut   prin Timișoara 🤣🤣🤣 desigur   voi posta  nu ma deranjează, .Iar  bărbații care au neveste acasă  ar trebui sa nu mai ceara sex anal neprotejat  pentru  câteva sute de lei în plus 😉 primesc multe telefoane  în acest sens  dacă accept sex neprotejat 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cocorăști
  • Oras:Cocorăști
Acum 10 ore, Liza12 a spus:

Oh dar cata agitație de când am apărut   prin Timișoara 🤣🤣🤣 desigur   voi posta  nu ma deranjează, .Iar  bărbații care au neveste acasă  ar trebui sa nu mai ceara sex anal neprotejat  pentru  câteva sute de lei în plus 😉 primesc multe telefoane  în acest sens  dacă accept sex neprotejat 

Dacă au neveste, e clar cât îi duce capu' 🤣

Ei sunt liberi să întrebe, tu ești liberă să îi refuzi. Oricum mulți sună să aibă motiv de labă că nu au bani nici de drum. 😂 

Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret
Acum 18 ore, Funboy2022 a spus:

Buna Liza, 

Ba frate da pe altele n-ai gasit sa intrebi?n-ai avut ce intreba,asa-i?te plictisesti coaie?va gasiti cate unu de la naiba sa futeti chefu omului asa.Tu fii cuminte pune plasticu si vino cu bani nu vrajeala si intrebari de doi bani.Cum sa intrebi frate asa ceva?voi va auziti?nu umbla la bulangii cum ziceti si pe urma bateti pula pe aici inutil.Mortilor😆😆😆

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...