Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Martie 15, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 15, 2016 )daaa, ca in prima zi
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 15, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 15, 2016 )daaa, ca in prima zi Adica de vreo 4 ani parca sunt? Fidelule
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Martie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Martie 15, 2016 singurul cu care m-am intalnit este killbill cu care sunt inca amica off forum. mie imi place de killbill , e mai pacalici si pune botu , poate te fute sa-mi faci un fratior si sa te calmezi ca te-ai umplut de bube 3 4
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 15, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 15, 2016 Armistitiu. S-a incheiat scandalul (sper eu), luati-va pufuletii si cautati unul nou.Nu te superi dacă o postez eu aici, daaa?!?!
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 15, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 15, 2016 Nu te superi dacă o postez eu aici, daaa?!?! De ce aici? Oricum nu ma mai bag....
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 15, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 15, 2016 Nu te superi dacă o postez eu aici, daaa?!?! Adica nu pe topicul meu pliz....oricum o da pisicu jos, nu ai voie pe forum, eu o aveam in semnatura. Dar gata, eu am terminat-o cu ea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Adica nu pe topicul meu pliz....oricum o da pisicu jos, nu ai voie pe forum, eu o aveam in semnatura. Dar gata, eu am terminat-o cu ea.Imi fac si eu semnatura ) !P.S:cel mai inteligent,cedeaza primul..! 2
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 15, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 15, 2016 Imi fac si eu semnatura ) !P.S:cel mai inteligent,cedeaza primul..! Appo, ca de mult voiam sa iti zic.....e dementiala fata semnatura ta....aia cu crengile in glastra Rad de mor de fiecare data cand dau de tine
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Appo, ca de mult voiam sa iti zic.....e dementiala fata semnatura ta....aia cu crengile in glastra Rad de mor de fiecare data cand dau de tine E cu dedicatie...dar e o poveste lunga @_@*_*⌒.⌒
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 Deci ce am înțeles io din balamucul ăsta este că Pisicuts este urât! A ... și că nici SNSPA-ul nu mai e ce a fost! Continuați! 5 2
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Martie 15, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 15, 2016 Diamond spune-ne de rozkendra..
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 Deci ce am înțeles io din balamucul ăsta este că Pisicuts este urât! A ... și că nici SNSPA-ul nu mai e ce a fost! Continuați! Daca mai zici de motanelu meu ca este urat,nu mai pupi la curve !
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 15, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 15, 2016 Deci ce am înțeles io din balamucul ăsta este că Pisicuts este urât! A ... și că nici SNSPA-ul nu mai e ce a fost! Continuați! Nu-i urat motanul
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 15, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Martie 15, 2016 Nu-i urat motanul Draga prietena cumIau legătura cu tine am ceva de discutat cu tine ... Sunt in impas !!!pop 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 15, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 15, 2016 Draga prietena cumIau legătura cu tine am ceva de discutat cu tine ... Sunt in impas !!!pop Nu vezi bre numarul in semnatura? M-ai scos din telefon? Divort!
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 15, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 15, 2016 Draga prietena cumIau legătura cu tine am ceva de discutat cu tine ... Sunt in impas !!!pop Ti-am dat sms pe nr cu 338 in coada
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 Daca mai zici de motanelu meu ca este urat,nu mai pupi la curve !N-am spus eu fey, Rozjegkendra a spus! 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2016 Postat Martie 15, 2016 N-am spus eu fey, Rozjegkendra a spus!Aia este sora cu Dobre...si ala o vede urata pe Lorena.. 3
rasfa Reputație: 292 Postat Martie 15, 2016 Oras:las... Oras:las... Postat Martie 15, 2016 Cand vad atat tupeu si prostie...ma simt nevoit sa imi aduc amimte de o intalnire cu multi ani in urma cu oana roman Cum ajung la pc ma apuc de ea. Is pe tel si imi este tare lene. Ps : nu am scris nici o data o recentie dar in cazul acestei nimfomane trebuie sa o fac. Tupeu nesimtit mult prea nesimțit ppss: A fost singurul moment cand al meu pitic mia spus -tati nu ! Hai sa plecam.
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 15, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 15, 2016 Iar au aparut clonele
alice adore Reputație: 3163 Postat Martie 15, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Martie 15, 2016 Aia este sora cu Dobre...si ala o vede urata pe Lorena.. Mie-mi place Lorena
rasfa Reputație: 292 Postat Martie 15, 2016 Oras:las... Oras:las... Postat Martie 15, 2016 Iar au aparut clonele cica clona )) clona cui ?
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 15, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Martie 15, 2016 ce a zis rozkendra la telefon ?? Diamond spune-ne de rozkendra.. Cum ai auzit cuvantu' armistitiu, cum a sunat clopotelu' de alarma "dangerously low traffic", este...? 5
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Martie 15, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 15, 2016 Cum ai auzit cuvantu' armistitiu, cum a sunat clopotelu' de alarma "dangerously low traffic", este...? estas pendejas tienen el autoestima bien bajo que hasta se tienen que llenar de cirugias para verse mejor pobre tipas porque aun con lo que tienen no es suficiente.No inporta Cómo quedes lo que importa es lo que pudiste hacer I supiste difrutar I con mujeres a sí a mi lado di frutado con migo que procupasion voy a tener en eses momento la única sería con cual me término I yendo están muy buenas!!!!!!!!!!
picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2016 Pentru limba română apăsați tasta 1. 4 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum